The League of Extraordinary Gentlemen (2003)
Genre: Actie / Sciencefiction
Gesproken taal: Engels, Duits en Italiaans
Releasedatum: 11 september 2003
Bekijk via Disney+
Plot The League of Extraordinary Gentlemen
"The power of seven become a league of one."
Het is 1899; de avonturier Allan Quartermain (Connery) wordt door de Britse regering gevraagd een groep mensen met speciale gaven te leiden. Samen met deze begaafde mensen neemt Quartermain het op tegen The Phantom, die de wereld bedreigt met zijn op de tijd vooruitlopende en alles vernietigende technologie. Captain Nemo, Tom Sawyer, Mina "The Vampire" Harker, The Invisible Man, Dr. Jekyll/Mr. Hyde, Dorian "The Immortal" Gray en Quartermain doen er alles aan om deze gek te stoppen.
Allan Quatermain
Rodney Skinner / The Invisible Man
Dante
Sanderson Reed
Ron74
Is een leuke film met mooi special effects. Viel me zeker niet tegen. Lekker vermakelijk
Grsbk
Wat een tegenvaller, ik had me er al opingesteld door de vrij negatieve verhalen. Het idee is natuurlijk meesterlijk, maar wordt erg slecht uitgewerkt. ik vond de special effects erg slecht sommige dingen komen op mijn ps2 nog geloofwaardiger in beeld. 2*
Idol
ja wel goeie film
veel special effects
soms iets te nep maar heb me wel vermaakt
Macmanus
Had er al niet veel van verwacht, maar hoopte op een vermakelijke actiefilm.
Helaas werd dit me niet eens gegund en kreeg ik een slappe actiefilm met zo een slecht script dat je het de acteurs niet kwalijk kan nemen dat ze zo belabberd acteerde.
1.5 ster.
Banjo
- 2032 berichten
Wat een gatenkaas, Dat is toch jammer want ik vond het net zo lekker beginnen.
Vanaf het moment dat ze in Venetie aankwamen ging het allemaal met een boog naar beneden.
Wat toch erg goed bleef waren de actie's (hard en lang). Vooral het duo dr.yekyll en mr.hyde stonden garant voor uitstekende harde gevechten (daar hou ik van zoals de grot trol in LOTR).
miss_hooligaal
vond het echt een nepfilm,ze hadden beter hun best mogen doen,was goed te zien dat veel met computer is gedaan!beetje heel erg jammer
druifje
Hoorde dat Pjotr en Ramon K leeghoofdige kritiek- en totaal fantasieloze mensen zijn, en zo is het ook! Leuke film met aardige karakters en mooie vechtscenes.
Stinissen die wel van een goede pot mainstream houdt geeft de film 1 ster. Duss....
pjotr
Ja heej, waar heb ik dit nu weer aan te danken?
Wat zijn je bronnen als ik vragen mag?.... Ah ik heb al zo'n vermoeden aan je stemgedrag te zien.....Drekje....
Ik gaf The League of Extraordinary Gentlemen trouwens drie sterren.
puck
Phooze
WiLL
Had hoge verwachtingen ... maar dat viel wel flink tegen.
Het begin is nog wel aardig, maar vanaf het moment dat ze in die duikboot zitten, gaan hun niet alleen kopje onder maar de hele film. 2,5*
Ramon K
Ik heb gehoord dat Pjotr en Ramon K kei gaaf en cool zijn.......ook nog intelligent en knap en zo......
Jordy
Goh wat mogen we toch blij zijn dat Townsend ontslagen werd bij LOTR, was volgens mij niet best geweest.
Verder was het inderdaad niet best.
Linda
Welke rol zou Townsend eerst krijgen dan in LOTR?
bioscoopzaal
waarvoor dank
Sorry dat ik zo tekeer ging, maar die zeikerd werkte echt op m'n zenuwen.
Lukic
Wat een ongelofelijk bagger film. Ik had er net wat meer over geschreven maar toen gaf ik ook een stem en toen refreshde de pagina en was ik me text kwijt. Ik ga er niks meer over zeggen, de film is het niet waarde om nog extra moeite in een beoordeling ofzo te steken. De 0,5 ster is omdat hij toch nog snel klaar was... Kon ik de ellende ten minste snel vergeten!
jassonn
Wat een nep film zeg.Dat Sean Connery zich hiervoor geleend heeft.,toch al niet mijn favoriete acteur maar hier zinkt hij wel heel laag.
Het verhaal is trouwens ook bagger,daarnaast moeten dit soort films het hebben van de special fx maar vond het hier echt te ver gaan.1,5*
Daantje77
Wat ongelovelijk jammer dat Sean connery zich hiervoor heeft laten lenen.
Wat een rip off van een film niets orgineels alleen maar een optel som van alle marvell stripboeken bij elkaar!!
JdeB
Tja laten we het wel leuk houden
Toch redt Connery zoals zo vaak de film. Zelfs op zijn oude dag 2,5*
Tin
Wat een hoop negativiteit zeg. Er had misschien meer in gezeten, maar je moet deze film eigenlijk gewoon nemen zoals hij is: overdreven maar vermakelijk.
Ramon K
Ik moet helemaal niks. Dit is gewoon een zaadfilm. Al die non-argumenten altijd........'je moet je verstand op nul zetten', 'je moet de film nemen zoals ie is', 'maar de film is toch vermakelijk'.......
Op welke manier ik als kijker deze film ook in zal gaan.......het blijft gewoon absolute bagger.
Phooze

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

V for Vendetta

Stardust
Fantasy / Avontuur, 2007

Sleepy Hollow
Horror, 1999
saving the worldvenice, italyonderzeeërdc comicsvampierbiteimmortalitymensuperheldgebaseerd op stripsteampunksuperkrachtjekyll and hydeinvisible personevil plot captain nemoallan quatermainsecret lairnautilus immortalvictorian eramoriartyinvisible man vampiress (female vampire)dorian graytom sawyerstarting a world warvictorian steampunkcomic book characters