• 9.369.514 stemmen

Geregisseerd door: Dean Semler

Met onder meer: Steven Seagal, Gailard Sartain en L.Q. Jones

Plot The Patriot

"Every second counts."

Tijdens de rechtszaak spuugt Floyd Chisolm, leider van een militante groepering, rechter Tomkin in het gezicht en deze belandt in het ziekenhuis. Daar blijkt dat de rechter is besmet met een afschuwelijk virus. Een biorampen-bestrijdingsteam arriveert per vliegtuig en gaat op onderzoek uit. Ondertussen worden meer en meer mensen uit de omgeving ernstig ziek. Even later overvallen aanhangers van Floyd de rechtbank en bevrijden hem. Ze komen erachter dat alleen het bloed van Holly, dochter van Wesley McLaren (Steven Seagal), een medicijn kan verschaffen. Maar voordat daadwerkelijk bloed kan worden afgetapt, schiet Wes te hulp, grijpt Holly en ontsnapt. Als de bewakers één voor één sterven, wordt het al snel een race tegen de klok.

avatar van neo

neo

dit vind je zker wel een leuke film Jordy

avatar van Jordy

Jordy

hehe keer gekeken tijdens een rustig avondje in de videotheek waar ik werkte

heel wat b-films gezien zo...

avatar van NERD

NERD

verhaal klinkt echt lachwekkend....

avatar van GerwinF

GerwinF

En dan ook nog die dikke kop op die poster

avatar van Linda

Linda

prut

avatar van empirekees

empirekees

En dan te bedenken dat ze nog een film willen maken met die seagal!

avatar van Thegunner

Thegunner

Geinige film

Goeie Acteurs

Raar einde

***sterren

avatar van gandalf

gandalf

Steven Seagal's vechtstijl is misschien wat anders dan we gewend zijn van Jet Li en Jackie Chan, maar wel stukken realistischer. Afgezien van Seagal in actie is deze film is behoorlijk slecht te noemen en zoals al aangehaald het einde bloementjes uit een helicopter, is een beetjes belachelijk

avatar van nomis

nomis

De slechtste van segal die zelfs voor een fan als ik bagger is, enigste pluspunt is dan ook enkel de aanschouwing van segal zijn coole kalme uitstraling. Een magere 1.5

avatar van SSeagal

SSeagal

Deze film kan iedereen wel laten liggen, zelfs de fans kunnen hier niks mee. *

avatar van roda

roda

waardeloze film die geen moment weet te boeien. 0.5*

avatar van Marcoval

Marcoval

Hilarisch!!!

avatar van vdc

vdc

Het minste wat je van deze film kan zeggen is dat het razendsnel vooruit gaat.
Goeie symbolische ondertoon (de neo-nazi veracht iedereen die zijn land aantast, terwijl hij de oorspronkelijke bewoners uiteindelijk nodig zal hebben voor zijn plan) maar inderdaad een wat melig einde (bloemblaadjes rondstrooien per helicopter).

avatar van colibrie

colibrie

The Patriot is geen typische Seagal film. Zelfs niet geschikt voor een avondje pure ontspanning. Voor mij een 1 ster

avatar van tijntje

tijntje

Zijn vechtstijl realistisch? Die Aikido shit werkt helemaal niet in het echt, trust me.

Is leuk voor bejaarden en vrouwen die aan zelfverdediging willen doen.

Heb zelf 1e dan jiu jitsu, en heb ook gebokst en aan thaiboksen gedaan, aikido stamt af van jiu jitsu, legt de nadruk enkel op klemmen, terwijl je staat, heeft weinig nut...op de grond is wat anders.

Maar het ziet er wel heel leuk uit!! Dat dan weer wel....vind zijn films altijd wel lachuh, zeker toen ik nog een kleiner manneke was.

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

dommigheid ten top dit. Die Seagal moet gewoon lekker rammen en niet met bloemblaadjes bezig zijn.

En dan die dikke kop van hem. En wat een rampscenario.

lennox

vond deze film helemaal niet zo slecht.

seagal speelt hier gewoon een andere rol dan we van hem gewend zijn en vond er hem nog helemaal niet zo slecht in ook. maar natuurlijk ziet een echte fan zoals ik hem ook liever meespelen in een pure actiefilm met aardig wat vechtscènes.

toch geef ik hem ***

avatar van Ramon1983

Ramon1983

Steven Segal is gewoon een heel slecht acteur.

Hij straalt helemaal niks uit, in geen enkele film en cker niet in deze.

Vooruit 1 *

lennox

wat een bullshit van Ramon1983!

avatar van E V

E V

lennox schreef:

wat een bullshit van Ramon1983!

Slaat nergens op idd.

lennox

dit is mss één van zijn mindere films, maar moest hij echt zo slecht zijn als jullie zeggen zou hij nooit in zoveel films meedoen.

avatar van gotti

Het doorgaanse publiek dat Seagal trekt let niet echt op het acteerwerk volgens mij...

lennox

daarvoor moet je idd niet naar zijn films kijken.

seagal zijn films is actie, en het acteerwerk is dan idd van minder belang voor zijn fans.

avatar van HiLL

HiLL

Ramon1983 schreef:

Steven Segal is gewoon een heel slecht acteur.

Hij straalt helemaal niks uit, in geen enkele film en cker niet in deze.

Vooruit 1 *

Een goed acteur is het zeker niet nee..dat ie niks uitstraalt ben ik zeker niet met je eens. Hij straalde (let op nu vind ik het een ouwe zak worden die wat karate trapjes uitgeeft) in veel van zijn films een stoere, droge, sterke vent uit. Die heel wat beter uit de verf kwam dan van Damme vind ik.

volledig mee eens!

***sterren

goede acteurs ?

avatar van mikoz

mikoz

overgens een erg slechte film .. seagal kan dit gewoon niet , doe moet gewoon vechten en vechten en nog meer vechten dat is het enige waar die goed in is.

avatar van SSeagal

SSeagal

Toch nog half puntje erbij, de aanwezigheid van Seagal en 1 leuke handboeien en gebroken wijnglas scene maakt het nog ietsje beter kijkbaar. *1/2

avatar van Quentin

Quentin

Prut film, erg saai .... de regen van bloemetjes maakt het allemaal nog wat erger 1*

avatar van djelle

djelle