Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: Dean Semler
Met onder meer: Steven Seagal, Gailard Sartain en L.Q. Jones
Plot The Patriot
"Every second counts."
Tijdens de rechtszaak spuugt Floyd Chisolm, leider van een militante groepering, rechter Tomkin in het gezicht en deze belandt in het ziekenhuis. Daar blijkt dat de rechter is besmet met een afschuwelijk virus. Een biorampen-bestrijdingsteam arriveert per vliegtuig en gaat op onderzoek uit. Ondertussen worden meer en meer mensen uit de omgeving ernstig ziek. Even later overvallen aanhangers van Floyd de rechtbank en bevrijden hem. Ze komen erachter dat alleen het bloed van Holly, dochter van Wesley McLaren (Steven Seagal), een medicijn kan verschaffen. Maar voordat daadwerkelijk bloed kan worden afgetapt, schiet Wes te hulp, grijpt Holly en ontsnapt. Als de bewakers één voor één sterven, wordt het al snel een race tegen de klok.
Wesley McClaren
Big Bob
Molly
Judge Tomkins
gandalf4
Hierbij roep ik op een Anti Steven seagal forum op te richten, tegen die mafklapper ;P
Bonehead
Misschien mag ik dit niet zeggen, maar probeer voortaan eens in hooguit 10 regels je mening te geven. Die ellenlange verhalen leest toch niemand.
Praat jij even lekker voor jezelf. Weertenaar heeft, volgens mijn mening, altijd een zeer interessante analyse van films die graag lees. Beter dan iemand die het hele verhaal quote met de mening dat niemand het leest. Dat vind ik nutteloos.
Pardon denk dat jij die mafklapper bent.
Probeer die onzin opmerkingen ergens anders te houden.
FunkStarr
- 1922 berichten
Het verhaal rammelt aan alle kanten en het einde is vrij belacheliijk, maar toch vind ik dit absoluut geen flop100 film, dat is weer erg overdreven. Ik heb slechtere Seagals gezien. De film is vermakelijk en Seagal probeert nog wat te acteren, ik vond het opzich nog wel redelijk allemaal.
Justinw
Wou deze wel weer eens kijken omdat hij hier in de Flop top 100 staat. Had hem dus al eens gezien. En het is ook een heel slechte film. Acteerprestaties, verhaal etc. eigenlijk alles aan deze film is afschuwelijk slecht. Of hij daadwerkelijk in de Flop top 100 thuishoort?Nee, er zijn slechtere films. Maar het blijft gewoon een domme film. En dat einde ook
Een *
gandalf4
Pardon denk dat jij die mafklapper bent.
Probeer die onzin opmerkingen ergens anders te houden.
Oke dus jij vind het leuk dat steeds die vent met zijn mooie haar"" steeds de (hero) is in elke film die hij speeld, en dat hij 1000 man in zijn 1tje aan kan, deze vent is zoon waarde lose acteur van de bovenste plank. en dan geef jij deze fil 4 sterren ik weet het niet hoor maar dan klopt er toch iets niet.
Cheapcaster
0.25 voor de toch wel mooie affice
0.25 voor het proberen van een film maken van Steven Seagal, de man met zijn bloedworstgezicht dat velen zeggen maar waarvan ik zijn eerste films al meer dan 10x huurde vroeger.
1.00 voor de algemene moeite en verhaal
canciser
Deze heb ik niet gezien, maar het verhaal lijkt me erg vaag wat ik niet serieus zou kunnen nemen.
kirk douglas
raar dat nou net deze in de flop staat en niet bijv. attack force of foreigner.
seagal is geen goede acteur maar dit keer doet hij het toch wel leuk.
tegenwoordig is hij vaak zo ongeinterreseert dat sommige van zijn dialogen nadien nog ingesproken moeten worden.
het verhaal is zelfs nog redelijk tot een bepaald moment waar toch weer de botte actie ingevoerd wordt.
het einde is niet al te logisch maar het staat de film gewoon goed.
redelijke film.
Ace Hanlon
Ik praat altijd voor mezelf! Als ik voor een ander moet spreken, wil ik daarvoor ook een honorarium ontvangen!
Maar, je wilt toch niet beweren, dat jij die ellenlange verhandelingen wel leest, zeker??
Gewoon kort en bondig zeggen wat je er van vindt. Voor een preek van en uur zijn andere instellingen.
Dat vind ik heerlijk om te zien.
Steven heeft gewoon iets, ik ben nou eenmaal een fan.
Maar ga niet van die onzinnige dingen schrijven of kijk niet naar zijn films.
Mensen die laag stemmen doen dat bewust om de cijfer naar beneden te halen, ze weten bij voorbaat dat het niks is.
lecks-almelo
Het is 1 van zijn mindere films
maar in de flop-100 hoort de film zeker niet thuis,
heb me er redelijk mee vermaakt.
*3*
quintein
1 van zijn mindere ben ik het ook wel mee eens,maar nog lang niet zo erg als attack force
Obbie
Ik heb deze ook gezien... helaas!
Steven op zijn slechts. Wat een ongeinspireerde baggerfilm zeg. Alles rammelt aan dit vehicel: script (lachwekkend), special effects (wat is er 'special' aan). de vechtscenes (datgene waarvan Steven het toch moet hebben) waren ronduit slecht.
Snap toch echt niet dat iemand meent om een dergelijke film te moeten maken? Voor wie? Voor die 6 Die-Hard-Steven-Fans!!?? Hier zit echt niemand op te wachten.
IVoor die 6 Die-Hard-Steven-Fans!!?? Hier zit echt niemand op te wachten.
Zijn er wel meer hoor.
domkey
Steven Seagal staat hier weer te acteren met de uitstraling van een fles zure room!
Nu over de film,...zuur,....zeer zuur!
wessley
steven seagal is als acteur te triest voor woorden,
bij films van hem zap ik altijd gelijk door
Tonypulp
Flop 100
Prima Seagal werkje, vlot verhaaltje en de altijd even charismatische über-held met z'n (hier wat beperkt aanwezige) moves blijft tof. Zeker niet z'n slechtste, echter lang niet één van z'n betere.
Dankzij (hoe verassend) de houding van de film met z'n politieke boodschappen, de indianen met hun middeltjes en ga zo maar door, is het allemaal nogal opdringerig en tevens irritant. Echter is het wel fijn om Seagal te aanschouwen, beginnend met z'n perfecte rustige leventje, verstoord door een epidemie, neemt hij het hef weer in eigen handen.
Tof tussendoortje, flop100 onwaardig.
Zola-22
Wat een rot acteur!
happie
Wat een fantastische film is dit. Seagal laat zien, dat hij ook deze prachtrollen aankan.
Tristan_Tibor
Steven Seagal films zijn alleen voor de echte film liefhebbers, de gene met een geoefend oog voor talent en schoonheid.
Deze film is van het begin tot het eind sterk opgebouwd en met het prachtige acteer werk maakt dit het tot 1 van de beste films alle tijden.
woeler82
Wat een flut film, steven seagal vond ik gewoon slecht
Deze is 12 jaar ouder dan nu, eigenlijk is dit de top periode van hem, maar deze vond ik totaal niks aan
De laatste tijd maakt Steven Seagal slechte films, hij is erg dik geworden,hij moet stoppen
voordat hij zijn naam helemaal runiëerd
deGVR
Zo slecht is deze film helemaal niet, zeker niet als je ze vergelijkt met het bocht wat Steven Seagal de laatste jaren durft uit te brengen (En dan heb ik het bijvoorbeeld over Against the Dark).
Natuurlijk is 'ie ook niet heel goed, maar Steven Seagal films zijn voor een bepaald soort publiek: De Steven Seagal fans. Laat ik het zo stellen: Zelfs als hij begint te zingen, vinden wij dat nog niet erg!!
Ik heb de film dan ook een iets hoger punt gegeven dan dat 'ie verdient: Misschien kunnen we 'm zo wel uit de flop 100 redden. Want de rest van de films die daarin staat zijn nog véél slechter en ik kan wel een paar films bedenken die er meer in thuis horen dan deze (Zoals bovengenoemde!)
Blarown
Dat vind ik heerlijk om te zien.
Steven heeft gewoon iets, ik ben nou eenmaal een fan.
Maar ga niet van die onzinnige dingen schrijven of kijk niet naar zijn films.
Ik ben het 100% eens met 606,
ik vind Steven seagal films ook wel aardig lachen,
als je een steven seagal film kijkt, ben je toch al voorbereid opdat hij iedereen neerslaat en hij nooit een klap terug krijgt, dat maakt het juist leuk.
nou was dit niet een van de beste, maar toch, is nog geen reden om Steven Seagal gelijk af te kraken, ik vond bijv., A Dangerous Man, of the keeper weer heel goed,
Ik ben het 100% eens met 606,
ik vind Steven seagal films ook wel aardig lachen,
Precies en hoort niet in de flop thuis.
Onzin. Ik stem laag omdat ik dit een slechte film vind. En suggereer geen onwaarheden aub.
moviemafketel
- 19752 berichten
De films waarin Seagal op "subtiele" wijze weer wil laten doorschijnen hoe belangrijk de natuur is vind ik wel altijd zijn mindere. Zo dus ook deze. Hij heeft veel betere achter zijn naam staan.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Shi Yue Wei Cheng
Actie / Drama, 2009