Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Nigel Cole
Met onder meer: Ashton Kutcher, Amanda Peet en Kal Penn
Releasedatum: 2 juni 2005
Plot A Lot like Love
"There's nothing better than a great romance... to ruin a perfectly good friendship."
Een schuchtere jongeman komt op een vlucht naar New York een jonge vrouw tegen die onconventioneel en een beetje excentriek is. Op onverklaarbare wijze komen hun levens vanaf dat moment iedere keer weer samen. Ofschoon ze het niet willen toegeven, kunnen ze niet zonder elkaar.
Oliver Martin
Ben Miller
Peter
Bridget
x_ShamieeJ
Best een leuke film .. ik had er wel wat meer van verwacht maar ach .. goed voor een tussedoortje..
Hoe Ashton er in het begin uit zag was helemaal ge-wel-dig !! Echt zooo komisch !!
Naar mijn mening is Kutcher een topacteur.
Ik heb er van genoten 3.5*
soom
Best aardig. Ashton zoals hij er in het begin uitzag was best wel sexyyyyy, toen vond ik hem zowaar wel knap. En zijn acteerprestaties waren best redelijk, net zoals die van Amanda Peet. Ik had het voorgevoel dat het een vette b-film ging worden, maar het viel reuze mee. Aan het eind en ergens midden in gewoon nog dubbel gelegen om Ashton.. Waarschijnlijk zit er nog wel een kleine verhoging in, maar echt geniaal is hij niet.
Maaltje
wel geinig... niet echt leuk, maar geinig... leuk voor 1 keer
williejjj
Ik vond er helemaal niets aan aan deze film.
Misschien omdat ik té hoge verwachtingen had van deze film, maar hij viel me vies tegen, meer dan een 1.5 vond ik hem (helaas) niet waard...
Midnighttemptres
ik wist niet echt waar de film over ging toen ik hem ging kijken, maar hij was wel aardig..
leuk om eens af en toe te kijke als je niks te doen hebt
*3.5*
dulcinea
Ik heb em nu een tweede keer bekeken en ik verhoog m'n stem van 3,5 naar 4*
Eigenlijk heb ik er nu meer van genoten omdat ik ongeveer wist wat te verwachten (al wist ik niet meer precies hoe alles ging)
Behalve het einde dat heel cliché is vond ik deze toch een leuke afwisselling van de meeste romantische films. De humor en de chemie tussen de 2 hoofdrolspelers zit gewoon héél goed, en na deze en The butterfly effect ga ik nog moeten zeggen dat ik Ashton Kutcher eigenlijk best graag bezig zie!
En niet te vergeten de goeie muziek met als uitschieter het nummer van 'onze' Hooverphonic, héél leuk
Best nog een aardige romcom, die alleen veel te voorspelbaar is, te weinig echt mooie momenten kent, en verder een naar bandwerk smaakje nalaat.
Positief is dat de film erg luchtig blijft, en bij momenten best glimlach waardig is. Acteerwerk is niet noemenswaardig, filmpje in z'n geheel ook niet.
Kijkt aardig weg, meer kan ik er echt niet van maken. Doorsnee dinges die niet irriteert.
Koos
Beetje suf uitgewerkt door Nigel Cole, de 2 leads doen het erg leuk, dat maakt de film nog redelijk goed. Heb igg af en toe gelachen om beide. En Amanda Peet is een mooie vrouw! Dus al met al leuk, maar had zeker meer in gezeten met wat meer gedurfde regie, 3*
Jolienepien
Een echt tienerfilmpje.2,5 Gaat eigenlijk nergens over.
Leno
Aardige film met een charmant verhaal en goede vertolkingen. De karakters groeien met het verhaal mee; de karakterontwikkeling is wellicht het sterkste punt van deze film.
Gelukkig houdt de film zich aardig in en kabbelt lekker voort (en dat is positief bedoeld).
Het einde had wel wat korter gemogen.
nightbreed
Leuk filmpje maar net zoals alle romatische komedies zo voorspelbaar als het maar kan.
Het valt me ook op dat Kutcher maar 1 typetje kan spelen, het onschuldige, beetje sullige, altijd goed bedoelende, van geen kwaad bewuste goedaard, het typetje dat hem blijkbaar op het lijf is geschreven.
Cijfer: 3
JorritS
Voor een romantische komedie hoogstaand, ontzettend leuk acteerwerk van vooral Ashton Kutcher en de chemie tussen de twee deugde ook wel!
Cijfer: 3
En The Butterfly Effect dan?
nightbreed
Ja ok dat is een uitzondering, ik bedoelde ook eigenlijk in de romantsche komedies waarin hij speelt...altijd precies hetzelfde typetje met dezelfde maniertjes en gezichtentrekkerij.
Klinkt misschien negatief maar ik vind wel dat hij het goed doet en dat het wel grappig is.
missl
Ik zou deze film nooit uitkiezen om te kijken maar ik zapte er toevallig langs en ach het kon me wel bekoren. Niet echt grappig, wel voorspelbaar. Zoals deze zijn er meerdere.
Maar ach, heb me wel vermaakt. 2
B100!
Tja wat zal ik zeggen... beetje voorspelbaar.
Leuke film voor als er echt niets anders is.
Ché Cliché
Prima vermaak, matige film. Inderdaad erg voorspelbaar. 3 sterren voor een aardig filmpje.
lucdecoster
Volgens mij een beetje afgekeken van mijn topfilm The graduate in 1967 met ook zo wat muziekliedjes bijgevoegd, maar dan wel met een ander verhaaltje. Het einde van de film geleek sterk op The graduate.De naaktscene in het natuurpark (auto) was wel mooi en romantisch.Toch een goeie 2.
roozblooz
deze film was wel aardig goed
het acteren ook. je ziet dat ware liefde bestaat
(altans, toch in films
) alleen die ééne zin: 'hij heeft toch de eerste stap gezet' draait het allemaal over die eerste stap?
nouja, buiten dat, een 4 van moi
Een typische Aston Kutcher film he. Voorspelbaar maar vermakelijk. Dit genre vind ik meestal best wel geinig om te zien. Verstand even op 0 en met een romantisch verhaal een goed gevoel zien te krijgen. Liefst met wat humor erbij. Deze film voldoet daar wel aan. Nergens hoogstaand maar wel de moeite.
nothingness
Lang geleden dat ik zo genoten heb van een romantische komedie. Vrij voorspelbaar over de ganse lijn, maar toch zeer genietbaar.
kanjertje
Viel een beetje tegen.
Hou van beide acteurs maar Guess Who was beter
centurion81
- 2067 berichten
- 1990 stemmen
Vond het niet vervelend om te kijken maar 13 in een dozijn was ie zeker.

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod