• 9.374.414 stemmen

Geregisseerd door: Nigel Cole

Met onder meer: Ashton Kutcher, Amanda Peet en Kal Penn

Releasedatum: 2 juni 2005

Plot A Lot like Love

"There's nothing better than a great romance... to ruin a perfectly good friendship."

Een schuchtere jongeman komt op een vlucht naar New York een jonge vrouw tegen die onconventioneel en een beetje excentriek is. Op onverklaarbare wijze komen hun levens vanaf dat moment iedere keer weer samen. Ofschoon ze het niet willen toegeven, kunnen ze niet zonder elkaar.

avatar van Cennie

Cennie

Dit moet een soort van 'romkom' zijn hé... nou de humoristiche scenés zijn op een hand te tellen, en de romantiek die vind ik helemaal niet terug in deze film.

Dit is een goede film als je geen kant op kan (bijv. Nonsopt vlucht Amsterdam - Aukland. 9 jaar gevagenis enz.)

avatar van yoly

yoly

Zware tegenvaller zit wel aantal grappige stukjes bij maar echt romantische ne...toch altijd al een zwak gehad voor Ashton en Amanda dus geef hem toch nog een 3*

avatar van queenie

queenie

ik vond het ook een enorme tegenvaller. Heb hem niet afgekeken en dat zegt genoeg 1* voor de moeite.......

avatar van Anakin01

Anakin01

Heb hem niet afgekeken, kan ineens niet, de deuren gaan open als de film maar weg is en slapen in de zaal zal je zeker niet doen, je hebt hem wel gezien.

avatar van royj

royj

Zware tegenvaller. Ik had guess who gezien van Ashton Kutcher en die vond ik wel te pruimen, maar dit was niet veel. Geen humor en dat had ik wel verwacht.

Hoe deze film toch nog boven de 3* uitkomt is mij een raadsel.

Ik geef er 2..........

avatar van gotti

Goeie film, die eindelijk weer eens een keer iets meer heeft te vertellen dan meeste andere in dit genre. Heb de durf om je dromen te volgen, of ze uitkomen is bijzaak, als je het maar geprobeerd hebt...

avatar van braambes

braambes

Geen hoogvlieger, maar dat hoeft ook niet. Romantische komedies mag je dan ook niet serieus nemen als genre, je moet er gewoon voor gaan zitten en je proberen te amuseren, soms lukt dat, soms lukt dat echt niet. Mij is het wel aardig gelukt bij deze. Hoe het komt vraag ik me eigenlijk wel af, want het verhaal was nogal warrig (?) en het einde was eigenlijk onthutsend zwak. Af en toe heb ik wel oprecht gelachen en dat maakt veel goed. Gevoelsmatig geef ik 3 sterren.

avatar van queenie

queenie

wat een shit film zeg, ik heb hem afgezet!! en meestal haal ik het toch wel tot het einde.........1* voor de moeite dan

avatar van Bulle

Bulle

Leuke film, heel voorspelbaar maar wel leuk om af en toe op te zetten.

avatar van prospero

prospero

Ik ben altijd wel een "sucker" voor dit soort films.. Ik vond 'm erg leuk. Interactie tussen Kutcher en Peet vond ik realistisch, de grote stappen in tijd een leuk idee. Al met al een prima film. Krijgt van mij een 3,5.

avatar van MamaLou

MamaLou

Ashton Kutcher als acteur kan mij niet "pakken" in de film. Helaas, Amanda Peet is nl wel aardig.

Thema (dromen volgen, en durf stappen te zetten) is namelijk wel interessant, andere acteur misschien?

avatar van glenn2509

glenn2509

Heerlijke vrijdagavondmovie. Gewoon naar kijken en genieten. Wel voorspelbaar maar toch echt de moeite waard! Zeker een 3,5 waardering.

avatar van Be3F

Be3F

leuk, moeite waard...maak je je vriendin ook weer keer blij met op de bank zitten en filmpje kijken...

avatar van wiekske

wiekske

Viel een beetje tegen. Trailer zag er leuker uit dan de film zelf. Na 3 keer geen doel te hebben bereikt is het leuk geweest! Leek wel of er geen eind aan kwam!

avatar van Lien__*

Lien__*

Sehr toll

Had wel beter gekunt, achja.. een 2,5

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

viel een klein beetje tegen, ik had er meer van verwacht.

Maar Ashton is wel leuk om naar te kijken.

avatar van JudithE

JudithE

Wat een rotfilm, ik was op een gegeven moment op de helft en ik heb (tot grote ergenis van mijn vriendinnen) er alleen maar doorheen zitten praten. Vond em ook cliché en flauw, wat betreft humor etc.

avatar van wiekske

wiekske

Staat dat de film vanaf 7 februari in de videotheek ligt :S

Heb m al zeker 2 maanden geleden in de videotheek gehuurd.

Maar goed: Wat een k*tfilm. Had er veel meer van verwacht. Duurde me allemaal veel te lang.

avatar van Kaatjuh

Kaatjuh

Ik vond het een hele leuke film en zekers waard om nog een keer te kijken.

avatar van dulcinea

dulcinea

Ik vond hem best wel leuk, het is meer romantiek dan komedie maar dat vind ik een pluspunt (ik vond deze véél beter dan Guess who) Ashton is enorm charmant in deze rol vind ik, sommige dingen zijn voorspelbaar maar de film verrast toch genoeg om boeiend te blijven, blij dat ik een vriend heb die em wel heeft uitgekeken en ook nog héél mooi vond!

Ik zag de film ook enkele maanden geleden al in Moviemax maar in de plaatselijke videotheek hier is hij nu pas uit, vreemd

avatar van gotti

Waar komt die videotheek release datum vandaan? Zag de film in oktober al op dvd.

avatar van Nieke

Nieke

Nederland en België is een verschil blijkbaar. En er zijn veel videotheken die 'm 'import' hebben gekocht: dit zijnde dat ze niet via hun vaste leverancier hebben gekocht maar in het buitenland (bij voorkeur meestal Australië, daar staan veel subtitles op).

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Dit vond ik echt een verschrikkelijke film, de hoofdrolspelers bleven tot vervelens toe om elkaar heen draaien. Tel daarbij op dat er nauwelijks humor in de film zat en enkele clichés. Positieve uitzonderingen zijn Amanda Peet en de boodschap van de film, maar die is ook verre van origineel. Een lange zit, zonder veel vermaak: 1,5*

avatar van starshine

starshine

ik vond het een hele mooie film

alleen een beetje langdraadig verhaal wat ik best zonde vond maar je weet teminste niet wat er gaat gebeuren en daardoor vond ik hem wel goed in elkaar gezet ik geef het 3.5 sterren toppie

avatar van TOthehulk

TOthehulk

ik heb deze film net gezien ik vond het een goede film ik moest er wel om lachen soms maar de romantiek kwam toch duidelijk naar voren. eerst wouden ze niets van elkaar weten later de man en daarna wou de vrouw. heel appart! verhaallijn:goed

Acteurs:Speelden Ook goed vooral die man!

goede film!!

avatar van Kisje

Kisje

Vond'm wel wat tegen vallen! Dacht dat het een échte zwijmel film was, dus niet ! Er waren wel mooie stukken in, maar wel een tikkeltje voorspelbaar..

avatar van *Lise

*Lise

Ik vond deze best een geslaagde film, beter dan ik had verwacht. Mooi samenspel van Kutcher en Peet, en de humor zat ook wel goed. De film komt soms verrassend uit de hoek, en het voorspelbare einde stoorde me helemaal niet. Jammer alleen dat het naar het einde toe wat langdradig wordt, en er ook wel een paar verwarrende stukken in zaten. 3,5*

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Een soort film die me altijd wel weet te vermaken. Dat deed deze ook!
De chemie tussen Peet en Kutcher is aanwezig, waar dat niet in iedere film in dit genre het geval is. Af en toe kun je eens goed lachen, mits de humor jouw soort is natuurlijk, maar een hele dolkomische film is het niet.
Dat ze uiteindelijk bij elkaar komen is logisch en daarom ook totaal niet storend of een minpunt, want in dit soort films is dat 99,9 % van de tijd het geval.
Heb me er goed mee vermaakt!

3,5 ster

avatar van X__Liesjj

X__Liesjj

Hele leuke romantische film. Wel een beetje voorspelbaar maar dat moet eigenlijk wel met romantische komedies. En ik kan zat films opnoemen die echt veel te voorspelbaar was. Er werd in deze film redelijk geacteerd en Ashton Kutcher is altijd leuk om naar te kijken 4 Sterren

avatar van Lepi

Lepi