• 9.376.903 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Téa Leoni

Releasedatum: 8 juni 1995

Plot Bad Boys

"Whatcha gonna do?"

Mike Lowrey (Smith) en Marcus Burnett (Lawrence) zijn partners bij de politiemacht van Miami. Als er een lading drugs uit het politiebureau wordt gestolen hebben ze 72 uur om die terug te vinden. Om ervoor te zorgen dat een getuige mee wil werken moeten ze zich als elkaar voordoen en dat is niet zo makkelijk aangezien Lowrey een losbandige vrijgezel is en Burnett netjes getrouwd.

Mike Lowrey

Chet The Doorman

avatar van Leviathan

Leviathan

desteven007 schreef:

Hij is vanavond op tv (SBS6) welk kanaal is dat ?

Je zegt het zelf al Sbs6..

avatar van Baksteen

Baksteen

desteven007 schreef:

Hij is vanavond op tv (SBS6) welk kanaal is dat ?

Die staat bij mij gewoon op zes.

Vanavond zeker kijken allemaal, dit word knalluh!

avatar van niethie

niethie

Heb altijd meer gehad met de lethal weapon films dan met deze film, het is al weer een tijdje geleden maar heb de film vroeger vaak gezien dus weet me nog wel te herrineren dat het prima wegkeek allemaal, coole actie en erg leuke humor worden goed gecombineerd, voeg daar een simpel verhaaltje en een regisseur als bay aan toe en je hebt een kaskraker van formaat (al zal daar niet iedereen het zelfde over denken).

avatar van Courtisane

Courtisane

HarmJanStegenga schreef:

Jah, je moet er van houden denk ik. Toch vind ik deze reactie een beetje overdreven! Het komt er bij jou echt op neer dat de toch echt wel grandioze actiescenes belabberd zijn, en dat zijn ze zeker niet! Het is wat mij betreft een feit dat Bad Boys geweldige actiescenes bevat die wel te respecteren zijn.....Natuurlijk is het geen topfilm, maar om nou direct 0,5 te geven, dan mag je echt wel een grafhekel aan Smith en Lawrence hebben.

Ach.....bij een aktiefilm hoort het 'overdrijven'. Je houdt er van of niet.

De akties/stunts vindt ik wel vermakelijk. Een film waarbij je af en toe kan weglopen om wat te drinken te pakken.

De beide acteurs heb ik wel beter zien spelen....

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Courtisane schreef:

De beide acteurs heb ik wel beter zien spelen....

Will Smith wel ja, maar Martin Lawrence niet wat mij betreft. En samen vind ik ze echt geweldig

avatar van tom de filmman

tom de filmman

HarmJanStegenga schreef:

ben ik het helemaal mee een, dat duo gaat perfect samen. ik kan me niet herinneren dat ik ze eerder samen in een film heb gezien maar het werkt iig prima.

avatar van niethie

niethie

Vind Mel Gibson en Danny Glover een leuker combinatie om eerlijk te zijn.

En het is wat HarmJan al zij Smith heeft beter gespeeld, maar lawrence kan alleen maar dit soort gelijke rollen spelen.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Erg Vermakelijk wegkijkfilmpje met veel (Goede) Actie en een overtuigende Will Smith, Martin Lawrence deed het ook redelijk maar toch ietsje minder, Verder is het Verhaal ook erg Goed bedacht.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Het is een leuke , vermakelijke film... maar vind deel 2 toch stukken beter.

3.5***

avatar van desteven007

desteven007

Leviathan schreef:

Je zegt het zelf al Sbs6..

Dat bestaat niet in België ]

avatar van The Last

The Last

jumpstylemovie schreef:

maar vind deel 2 toch stukken beter.

Deze is veel en veel grappiger.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

The Last schreef:

Deze is veel en veel grappiger.
Hij zegt toch ook niet dat deze minder grappig is?

avatar van The Last

The Last

Daar doelde ik ook niet op.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

*Maakt een ommetje*

avatar van lucdecoster

lucdecoster

Flauwe film, irritante dialogen van die 2 gasten en die vrouw. Geef mij maar liever Bruce Willis of Mel Gibson. De eerste 30 minuten waren goed maar dan kwamen er verschrikkelijke, saaie dialogen. Er ontbrak nog juist een taart en een bakje koffie voor die 3 mensen. ik snakte naar de reclame toen. Gelukkig was er nog een goede eind-scène.

avatar van T.Bos

T.Bos

Redelijke actiefilm; de magie werkt niet helemaal tussen die twee komieken Will en Martin. Tea Léoni past ertussen als een tang op een varken, niet dus.

avatar van K@i

K@i

SUPER FILM

avatar van finalman

finalman

haha, vooral op het einde, als Marcus rijdt als een bezetene en Mike die bezweet is na de overwinning van de race met de wagens, waarop hij zegt: Ja! Zo moet het!!!! Vanaf nu rij je altijd zo!!!

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

T.Bos schreef:

K@i schreef:

SUPER FILM

Wel typisch... de eerste persoon die ik quote vindt het 'redelijke' film, en geeft 4*. De tweede persoon vindt het een 'super' film, en geeft het 3,5*.

avatar van Iron Maiden

tsjong

ZIGGQ schreef:

Perfecte combi van humor en actie

avatar van Zinema

Uit het feit dat Bad Boys een enorme blockbuster was blijkt maar weer eens dat de massa niet altijd gelijk heeft. Smith en Lawrence zijn alles behalve overtuigend en het verhaal heeft niets om het lijf. De actiescenes zijn redelijk tot goed en redden een hoop, maar verder is dit nogal een mager product. Bay's debuut heeft hem geen windeieren gelegd maar binnen dit genre is er zoveel beters. Matig.

avatar van Tha Luz

Tha Luz

Leuke film,grappige humor actie is ook best OK dun verhaallijntje but who cares,daar gaat het niet echt om in een comedy.

avatar van skipy05

skipy05

leuke actie film. maar hij was niet suppergoed. af en toe wel grappig. Will Smith en Martin Lawrence spelen het wel goed.

avatar van eltorro

eltorro

Leuk vermakelijke actie film maar vind deel twee toch wat beter dan dit deel

avatar van martinovitch

martinovitch

Geweldige actie film!

Met goede actie scènes. Een dosis humor en super goede acteurs.

avatar van briek

briek

Het is wel al eventjes geleden dat ik deze film nog gezien heb, toch wist deze film mij wel aan te spreken. Geweldige cast en humor met veel actie.

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Goeie film met Martin Lawrence en Will Smith. Ik vind dit een van de beste films van Will Smith en Martin Lawrence. Hun grappen zijn altijd zo leuk en goed en die actie.

avatar van LDeVries

LDeVries

Will Smith & Martin Lawrence zijn echt een top duo!