• 9.373.532 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Téa Leoni

Releasedatum: 8 juni 1995

Plot Bad Boys

"Whatcha gonna do?"

Mike Lowrey (Smith) en Marcus Burnett (Lawrence) zijn partners bij de politiemacht van Miami. Als er een lading drugs uit het politiebureau wordt gestolen hebben ze 72 uur om die terug te vinden. Om ervoor te zorgen dat een getuige mee wil werken moeten ze zich als elkaar voordoen en dat is niet zo makkelijk aangezien Lowrey een losbandige vrijgezel is en Burnett netjes getrouwd.

Mike Lowrey

Alison Sinclair

Detective Sanchez

Chet The Doorman

Jordy

Ik vond deze film de eerste 10 keer dat ik 'm zag echt erg grappig. Ik zag 'm een paar maanden geleden weer een keer, en vond 'm toen een stuk minder. Maar goed, grappige momenten tussen Lawrence en Smith, en verder gewoon een leuk onzin verhaaltje, ik hou het op 3 sterren.

avatar van dttom

dttom

Beetje standaard actiefilm.

avatar van Etienne U

Etienne U

Weet het niet zeker maar dit was geloof ik de eerste grote bios film van Smith en toen ik hem dus zag in de bios was ik er helemaal weg van.............snelle actie en veel humor wat wou je nog meer! 3,5 ster

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Toen ik hem de eerste keer zag vond ik de film enorm grappig en vond ik de actie ook wel goed, de tweede keer vond ik hem al een stuk minder leuk en de derde keer dat ik hem zag vond ik hem ronduit slecht. Oftewel kijk de film gewoon een keer dan is en blijft hij leuk. 3 sterren voor deze redelijk grappige maar wat standaard actie-comedy.

avatar van jeroen79

jeroen79

Goed vond ik hem zekker. Ik geef hem gewoon 4 sterren omdat ik, toen ik hem de eerste paar keer zag, vond dat hij wel in mijn top tien beste films hoorde. Moet ik er wel bij zeggen dat ik er toen een stuk minder had gezien dan nu. Gewoon een leuke actie film en daar hou ik wel van.

avatar van Lt-zero

Lt-zero

zo de eerste keer was ie te doen, maar de tweede keer kon ik het echt niet aanzien.

avatar van StarWarsFreak

StarWarsFreak

stoere film!

Martin Lawrence en will zijn samen heel erg cool!!

avatar van Jos2

Jos2

Dit moet zo'n beetje het slechtste scenario uit Hollywood van de laatste 10 jaar zijn.

avatar van shayed

shayed

Gewoon een standaard actie-film met een erg grappige Smith en Lawrence.

***

avatar van BS

BS

he, ik heb hier nog niet op gestemd, was net deel 2 aan het bekijken (de trailer bedoel ik)

nou bij deze:

Kost gezegt is dit een niet-denken-maar-knallen-film.Niet teveel verhaal,maar leuke personages en goede actie.

Beide hoofdrolspelers spelen goed met elkaar maar op sommige punten in de film mis je een beetje diepgang.Niet erg, want er staat een hoop actie tegenover.

3,5 ster vanwege het pure vermaak

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

shayed schreef:

Gewoon een standaard actie-film met een erg grappige Smith en Lawrence.

***

ben ik het mee eens

avatar van Droopy

Droopy

Vooral de scene aan het eind met de porsche en de cobra blijft me bij. Prima camerawerk!

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Bad Boys is volgens mij de ultieme buddymovie. De chemistry tussen Will Smih en Martin Lawrence is uitstekend. De grappige momenten wisselen elkaar af en er komt ook nog een stevige portie actie in voor, kortom een echt pareltje. Een dikke vier sterren.

avatar van mister blonde

mister blonde

pareltje???? dit is gewoon lethal weapon 5. of eigenlijk deel 4. zo ULTIEM standaard.

avatar van Chrizzlle

Chrizzlle

sn@ke schreef:

Vind ik ook, gewoon een vermakelijke film!

avatar van Sikoefietall

Sikoefietall

leuke goede film niet zo zeer het verhaal in dit soort films, puur de grappen en de actie, perfecte film voor met een glas bier/martini erbij

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Ondertussen al meerdere keren gezien: blijft lekker

3.5 sterren, met als meest memorabele one-liner natuurlijk:

Julie Mott: I don't eat flesh.

Marcus Burnett: Say what?

Julie Mott: That's flesh that you're ... shoveling into your mouth. You know, that was, like, a living, breathing creature. You know, it probably had a name.

Marcus Burnett: It's just bologna. My bologna has a first name.

avatar van dartviper

dartviper

dttom schreef:

Beetje standaard actiefilm.

Nou ik vindt het geen standaard actiefilm. Het is gemaakt in 1995 alweer 8 jaar geleden heb net bad boys 2 gezien en ik ben geen martin lawrance fan maar bad boys is een film wat op zijn lijf is geschreven. En doe er nog een goede komiek erbij zoals Will Smith gooi er wat aktie in en je hebt een top aktie komedie film

avatar van offleys

offleys

Echt een coole film vind ik! Er zijn maar weinig goede actiefilms waarin goede humor te vinden en omgekeerd, deze film heeft ze alle 2.

Leuke one-liner: HEY JOJO, YOU GOT SOME STUFF FOR ME?

Ik heb BB2 nog niet gezien maar ik verwacht toch weer een superfilm!

Deze film van mij krijgt 4,5*

Alle films, behalve The Rock dan, van Bay/Bruckheimer hebben altijd een dom script, flauwe grappen, overdreven niet-functionele mooi-filmerij en slechte acteurs. Dat is dus al irritant genoeg en dan zitten ook nog Tea Leoni, Will Smith en Martin Lawrence in deze film.....

1 ster.

Saving Pvt. Pyle schreef:

behalve The Rock

Wat ?

avatar van Stephan

Stephan

The Rock hoort daar ook gewoon bij... pulp.

Maar zelfs pulp kan nog goed zijn met acteurs zoals Connery, Cage en Harris. Die geven die film zoveel meer. Denk je eens in hoe de film er had uitgezien met Smith en Lawrence. Voor de rest bevatte The Rock inderdaad alle Bay-elementen, maar de acteurs tilden dit naar een hoger niveau.

avatar van Phooze

Phooze

Saving Pvt. Pyle schreef:

Stel je eens voor hoe bad boys eruit had gezien met Connery en Harris.... Ik vond Smith en Lawrence uitstekend in hun rollen passen.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Phooze schreef:

Haha, dat was wel een grappige film geworden denk ik . Smith en Lawrence zijn volgens mij ook perfect voor deze film.

Phooze schreef:

Die vergelijking maakte ik niet, Phooze. Ik gaf alleen maar aan dat Lawrence en Smith The Rock niet hadden kunnen dragen.

Ik vind Lawrence en Smith gewoon verschrikkelijke irritante en zeer slechte 'acteurs'. Ik vond Stakeout heel wat beter, dus ik zag liever acteurs zoals Dreyfuss en Estevez.

Smaken verschillen....

avatar van Phooze

Phooze

Maar dat slaat toch als een tang op een varken? Harris en Connery hadden bad boys ook niet kunnen "dragen" omdat het totaal verschillende personages zijn. Dus de vergelijking gaat helemaal mank.

Harris en Connery kunnen alles. Je ziet ze niet vaak in komische rollen maar ze kunnen het wel. Lawrence en (en in mindere mate) Smith kunnen echter geen karakterrollen aan.

De enige reden waarom Connery en Harris de rollen niet kunnen spelen is hun leeftijd.

Jordy

Ik zeg niet dat The Rock erg slecht is, maar wel dat wat je alle andere Bay/Bruckheimer films verwijt óók in The Rock zit