• 9.378.059 stemmen

The Legend of Tarzan (2016)

Actie / Avontuur | 109 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: David Yates

Met onder meer: Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson en Margot Robbie

Releasedatum: 7 juli 2016

Plot The Legend of Tarzan

"Human. Nature."

Het is al jaren geleden dat de man ooit bekend als Tarzan (Skarsgård) de jungle van Afrika achter zich liet voor een nieuw leven als John Clayton, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw, Jane (Robbie) aan zijn zijde. Nu is hij uitgenodigd om terug te komen naar de Congo als een handelsafgezant van het parlement. Hij is zich er echter niet van bewust dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom (Waltz). Maar diegenen achter dit moorddadige plot hebben geen idee wat ze te wachten staat.

John Clayton / Tarzan

Captain Leon Rom

George Washington Williams

Jane Porter

Chief Mbonga

Prime Minister

Captain Kerchover

• 19683 berichten

In de Dinorwig slate quarries, Llanberis, in Wales (GB) worden in juni opnames gemaakt voor de Tarzan film van Warner.

• 19683 berichten

Eerste foto's van de set(s)

Van Alexander Skarsgard op de set zijn er nog geen foto's opgedoken, maar deze dateert van twee dagen geleden.

(Skarsgard met enkele vrienden in London)

• 19683 berichten

Gisteren zijn de opnames voor de nieuwe Tarzan film van Warner afgesloten met een "wrap party" voor de cast en crew, op een geheime locatie.

avatar van Roger Thornhill

Roger Thornhill

Ik hoop nou maar dat er bij deze film geen protesten gaan ontstaan tegen negerkoningen en zo...

• 19683 berichten

Daar zeg je zoiets, maar daar is toch weinig kans op.

De van nature zwarte/bruine acteurs hebben ze bij voorbaat wit geverfd (zie foto's in het vorige bericht)

avatar van Roger Thornhill

Roger Thornhill

DÍÉ HAD IK MOETEN ZIEN AANKOMEN!!!

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik heb me als kind zijnde altijd behoorlijk vermaakt met de Disney animatiefilm. Dit ziet er vooralsnog best aardig uit. Alexander Skarsgård ken ik niet erg goed en Margot Robbie heb ik überhaupt nog nooit in een rol gezien. Samuel L. Jackson, Christoph Waltz en al zeker John Hurt zijn daarentegen niet de minste namen. Over David Yates heb ik dan wel weer wat twijfels, wegens zijn relatief matige start bij de overname van de Harry Potter films. De finale van de reeks wist hij imo dan wél weer goed te verfilmen.

• 19683 berichten

Het blijft nog even koffiedik kijken, want de film gaat komt pas in de zomer van 2016 in de bioscopen.

Ik verwacht wel dat het iets bijzonders gaat worden op het gebied van Tarzan films.

Over Skarsgard heb ik wel nog steeds mijn twijfels, maar die gelden vooral zijn uiterlijk, en met name zijn gezicht.

Ik heb nog van geen enkele Tarzan fan (en ik ken er velen) gehoord dat hij het geschikte type voor de rol is.

Hij is bovendien te oud, wanneer je de originele boeken van schrijver Edgar Rice Burroughs in gedachten hebt, en diens beschrijving van zijn geesteskind Tarzan.

Die zag er namelijk ook in het allerlaatste van zijn Tarzan boeken (geschreven in 1948) uit als iemand van tussen de twintig en dertig jaar oud.

Hoe dat kan legde hij ook uit in zijn romans, maar dat laat ik maar even terzijde.

Skarsgard kan wel acteren, en dat kon je van de meeste andere Tarzan acteurs niet zeggen.

We laten ons verrassen.

De keuze van Margot Robbie, voor de rol van Jane Porter, wordt daarentegen door iedereen toegejuicht.

Dat er bij de opnames van de film enorm veel gebruik werd gemaakt van green screen en digitale filmtechnieken is alvast overduidelijk.

Men heeft geen stap buiten Groot-Brittannië gezet voor die opnames.

• 19683 berichten

Morgen, zaterdag 18 april, hebben er op diverse plaatsen in de US, o.a. in Chicago, screenings van de nieuwe Tarzan film "Tarzan the Untamed' plaats, voor genodigden.

Dit naar alle waarschijnlijkheid om de reacties van het publiek te testen.

• 19683 berichten

Maandag 20 april een screening van de film in L.A.

avatar van catdog

catdog

• 2026 stemmen

tommykonijn schreef:

Margot Robbie nog nooit in een rol gezien? Tijd om The Wolf of Wall Street te checken!

• 19683 berichten

Een bezoekster van de screening in Chicago liet, in bedekte termen, vanwege de geheimhoudingsplicht, weten dat ze hetgeen ze ervan zag goed vond.

Vooral echter dat ze een crush op Skarsgard heeft na het zien van de film

Ook zei ze dat de film nog niet helemaal af is, en er nog special effects ontbreken hier en daar.

Het laatste gedeelte kreeg het aanwezige publiek ook niet te zien, omdat er een power breakdown was.

Daar waren de aanwezigen behoorlijk pissig over.

Dat kan ik me wel voorstellen.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

catdog schreef:

Ja, die staat ook zeker nog op mijn lijstje

Tarzan in trouble?

Hopelijk niet, maar dit bericht wijst wel min of meer in die richting:

Warner Bros. Faces 'Tarzan' Trouble as Director Is Double-Booked - Hollywood Reporter - hollywoodreporter.com

avatar van Thorongil

Thorongil

Dat Yates bezig is met een andere film lijkt me niet zo een groot probleem. De regisseur is natuurlijk belangrijk voor een film, maar er werken nog een hoop andere mensen aan de films, zoals een editor, vfx bedrijven, assistant director enzovoorts.

Maar 180 miljoen $ als budget

Dat lijkt me moeilijk om daar winst van te kunnen maken. Tarzan is allang niet meer zo populair als vorig millenium.

• 19683 berichten

Of dat klopt van dat budget is wel nog de vraag.

Er werd uitgegaan van $120 miljoen.

Aanvankelijk was het hoger, en dat bleek een reden om het project in de koelkast te stoppen, maar het werd teruggebracht.

Je krijgt nu natuurlijk wel een massa sensatie-persberichten die er worden uitgestort over WB en hun productie.

Vergelijkingen met John Carter, die ook van tevoren al de grond werd ingeboord.

Deze Tarzan film kent wel een totaal andere aanpak dan alle voorgaande films in de reeks.

Ook niet te vergeten Alexander Skarsgard, een van de meest populaire acteurs in Hollywood van het moment, die een enorme fanbase heeft.

De rest van de cast zijn ook publiekstrekkers, en het verhaal schijnt erg sterk te zijn.

Wat het zal opleveren wanneer de film in de bioscopen komt valt af te wachten.

Peplum films en westerns waren ook al lang niet meer in, voordat ze een nieuwe opleving kenden, door de juiste impulsen...wie weet.

• 19683 berichten

Dit zijn de eerste foto's van de nieuwe Tarzan film, nu getiteld 'The Legend of Tarzan'.

Alexander Skarsgard en Margot Robbie

De eerste trailer zou ook klaar zijn, en zeer binnenkort worden vrijgegeven.

• 19683 berichten

De advance poster...vers van de pers >

Vanaf 7 juli 2016 in de bioscoop (Warner Bros)

• 19683 berichten

Eindelijk een trailer..,.en die ziet er wat mij betreft schitterend uit

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Ik wil niet lullig doen maar waarom worden hier posters en dergelijke geplaatst? Dat is echt iets voor de forum.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Zin in!!!

avatar van Thorongil

Thorongil

Sterke trailer, direct een van de film voor 2016 waar ik het meest naar uitkijk.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dit lijkt me een hele beste Tarzan film te worden, hopelijk stoot deze Greystoke van de eerste plaats, want die had ik als mijn persoonlijke beste Tarzan film tot nu toe. Wat ik zo in de trailer zie is het wel allemaal heel goed verzorgd. Verwacht er veel van.

Brix je zit er nogal goed vol van, of niet? Je raakt er niet over uit gepraat.