Genre: Komedie / Drama
Geregisseerd door: Mitch Rouse
Met onder meer: Matt Dillon, Christina Applegate en Steve Zahn
Plot Employee of the Month
De dag van David Walsh gaat van slecht naar slechter wanneer hij wordt ontslagen van zijn droombaan en wordt gedumpt door zijn verloofde Sara. Zijn beste vriend Jack probeert David te helpen met zijn problemen, maar de negatieve spiraal blijft doorzetten.
David Walsh
Reverend Ben Goodwin
Chicken
Eric
Tallu
Het is een film waarbij je een uur lang moet overleven, maar waarbij het einde toch de film weer erg goed maakt!
Ik vond het een verrassend goeie film! (Kan zijn omdat ik erg lage verwachtingen had)
pjutter
best wel een leuke film,
met lekker grove humor.
het eind was ook wel goed, maar dan wordt het allemaal TE overdreven en te onrealistisch, beetje jammer. maar toch een 3*
FutskeDB
Over die flauwe dingen....damn man zo is het gewoon bedoeld. Als je er niet van houdt...ok, maar ik vind um wel cool in ieder geval!
En dat het onrealistisch wordt--> als je die dikke in het begin ziet weet je toch al wat de toon is in de film :S
Een 3!
Leuke film, leuk verhaal. Kijkt goed weg.
Ook een leuke wending aan het eind onder andere in de aftiteling.
tevelenco
Aparte film die omschreven staat als comedy -drama maar eigenlijk geen van beiden is.
De film begon aardig en is voorzien van flink grove humor.
Maar na verloop van tijd zakt de film toch wat in zodat hij niet altijd even boeiend was.
Maar dit wordt weer goed gemaakt door derde deel met enkele zeer verrassende wendingen.
Dus als je een oordeel over deze film wil geven moet je hem helemaal afkijken inclusief de aftiteling.
amco
Ja wel leuke film maara het einde is niet goed uitgewerkt. daarom 2,5 *
gondwana
Film zit wel goed, muziek, dillon, zahn en applegate zijn prima, vond einde echter wat minder.
cynische humor doet het hem wel.
veron35
Goede film. Sterk einde. De ene twist na de andere. Mensen die hem nog moeten zien: Kijk ook even de end credits. Daar zie je namelijk het echte einde. Best Komisch. Christina Applegate word er helaas niet mooier op...
tukkerstein
Slappe film. Het idee is leuk en het plot zit goed inelkaar, zeker tegen het einde wanneer er zich allerlei originele plotwendingen voordoen. Als je dan even nadenkt blijkt het plot toch te kloppen.
De film is echter het grootste deel van de speelduur saai (gewoon écht saai). De montage en muziekkeuze is daarnaast barslecht (veel muziek is totaal misplaatst).
NightWolf
Vond hem niet echt super. Heb me behoorlijk wat verveeld tijdens de film en werd moe van steeds te wachten op het moment dat de film écht zou beginnen. Helaas is dat er nooit van gekomen. De toch wel onvoorspelbare twists op het einde maakt wel wat goed. Jammer genoeg is het einde net dat ietsje té komisch om het helemaal goed te maken.
Baggerman
Christina Applegate word er helaas niet mooier op...
Ha, ha! Ik schrok er ook van! Tja, de tijd is niet altijd even aardig voor iedereen!
Pieken en dalen deze film; beetje inconsistent! En de plotwendingen zijn wel erg bizar en abrupt. Maar ja, ik heb me toch wel vermaakt. Vooral het karakter van Zahn heeft af en toe erg sterke en keiharde opmerkingen!
GioFunny
Begon wel goed moet ik zeggen,, aardige dialogen, ware citaten, maar tegen het einde verloor het echt de geloofwaardigheid helaas. vage plotwendingen wat helemaal niet nodig is.
redelijk vermaakt
Mescaline
1 Van de betere comedy achtige films van de laatste jaren.. film komt rustig opgang maar wist mij toch zijn volle speelduur te boeien..
zat tedenken aan een 3,5.. maar door het einde toch maar een half sterretje meer! vond het echt een onvoorspelbaar einde.. heb het laatste half uur wel met een glimlach zitten kijken.. nee zeker geen straf dit filmpje en zeker een aanrader!
EVIL '84
Ik vond het een leuke film met goeie humor.
Er zitten leuke scenes in en het einde was geheel onverwachts en zag ik niet aankomen, moest wel erg wennen aan Jack, vond ik in het begin een beetje een irritante gast... maar later wel ok.
DaMovieJudge
goede film,,heb weinig aan te merken op de voorgaande meningen..
goed acteer werk,,,leuke ''zieke'''humor.,,, i like that,,,
en verrassend einde, hoewel overdrijven ook een vak is had ik het leuker gevonden als de Btchez niet werden aangereden..
Niet al te best en onevenwichtig filmpje dat hopeloos in vervelende twists verzand. Zowel qua komedie als drama onvoldoende. Een beetje een allergaartje dat bij vlagen vermakelijk is, maar meestal niet.
Mescaline
Film nu voor de 2de keer gezien en blifjt zeker goed vermaken!
Mat Dillon is geknipt voor deze rol en vond de hele Wild Things twist geniaal verzonnen!
Zeker niet voorspelbaar en vermakelijk van begin tot einde!
4,5 omdat deze film gewoon leuk blijft ook na meerdere kijkbeurten
laundromat
Niet te verwarren met Employee of the Month (2006)
Heb ze allebei niet gezien btw. Zal ook niet gebeuren op korte termijn.
jumpstylemovie
Volgens mij staat in mijn TV bode dat de 2006 versie vanavond op tv komt.
Op de Veronica site kun je zien dat het wel degelijk om deze versie gaat:
Bart Simpson
Dit is toch die film over beste werknemer v/d maand of is dat een andere?
clockwork72
Tun-89
in de Televizier hebben ze die van 2006 omschreven, ik dacht dat ik naar Jes Simpson ging kijken krijg je dit
ILDIB
Eeuwig jammer van de teveel plottwists op het einde. Met 2 minder zou ie perfect zijn geweest. (dus dillon en meisje over).Verders kijkt ie lekker weg en zane is werkelijk fantastisch.
Godnakende kl@#@#@ veronica, ik lees dat er bij de aftiteling ook nog wat gebeurde. Dat ze aangereden zouden worden zat ik op de te wachten gezien de eerdere uitspraken van dillon en dat dat niet gebeurde stelde me teleur en maakte voor mij het einde slecht met niet de juiste twists, maar als ze echt worden platgereden hoezee en zijn ze weer niet overbodig!, maar welke randdebiel zendt dat nu niet uit!!!!
Meneer Bungel
Niet onaardig, maar er zat toch veel meer in. Een halfje er af sinds de eerste kijkbeurt, waar ik me trouwens weinig van kon herinneren, en een positieve vermelding voor Steve Zahn.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
ik vond hem toch erg vermakelijk, en ook het humoristische tintje eraan vond ik toch zeker ook leuk. cast is ook zeker niet mis, plot ook niet en de dialogen mogen er ook wezen.
en het einde tja.. vond ik erg goed, daarna vond ik het jammer omdat het uiteindelijk een beetje overdone was.. als ze nou gestopt waren toen dillon en de dame nog over waren, was het geweldig geweest, nu jammer genoeg net iets too much..
Snellie
Leuke film wel. Ik vond het einde juist erg goed omdat nog niet helemaal duidelijk was hoe meneer nu precies betrapt was met het andere meiske want ze wist al met wie hij vreemd was gegaan. Hij vroeg dat ook nog aan haar maar daar kletste ze zich handig uit.
De film maakte sowieso wel een paar aardige wendingen die je van tevoren niet zo gemakkelijk aan zag komen.
Die kameraad van 'm speelde een geweldige neuroot die je het liefst meteen om zou leggen en op een zo pijnlijk mogelijke manier. Zahn zet zijn rol goed neer. De film scoort wat mij betreft een dikke voldoende.
DragQueen
Deze film heeft mij enigzins verrast. het verhaal is prima, en bevat naar het einde toe een aantal leuke plotwendingen. ook is het acteerwerk van dillon, zahn en applegate zeer aardig. verder toch een vrij aparte film, en een goede mix tussen komedie en drama. 3,5 ster.

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod