• 9.373.321 stemmen

Employee of the Month (2004)

Komedie / Drama | 97 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Mitch Rouse

Met onder meer: Matt Dillon, Christina Applegate en Steve Zahn

Plot Employee of the Month

De dag van David Walsh gaat van slecht naar slechter wanneer hij wordt ontslagen van zijn droombaan en wordt gedumpt door zijn verloofde Sara. Zijn beste vriend Jack probeert David te helpen met zijn problemen, maar de negatieve spiraal blijft doorzetten.

avatar van EmDee

EmDee

Congratulations, you're fired.

Geweldige poster ook!

avatar van LeeGer

LeeGer

Alweer een tijdje geleden dat ik deze gezien heb maar wat ik me ervan herinner was 't een leuke film met een erg verrassend einde. Zeker de moeite waard om eens te kijken.

avatar van fritsy

fritsy

Jep ik ben het helemaal met LeeGer eens..Z'n verrassende einde heb ik in tijden niet meer gezien..Gewoon kijken dus mensen...

avatar van jassonn

jassonn

Vergeet de aftiteling niet te kijken.

avatar van BenBen

BenBen

was opzich wel een aardige film, kwam langzaam op gang, leuk einde, voor een nutteloze zondag altijd een leuk filmpje.

En idd de aftiteling niet missen.

ik vond het een belabberde film, alleen het eind was de moeite waard verder echt ondermaats, 2 sterren voor t eind

avatar van Safri

Safri

Ik vond sommige dialogen ook wel erg grappig.

Leuke cynische misdaad-comedy

avatar van eldorado

eldorado

BenBen schreef:

En idd de aftiteling niet missen.

Na het lezen van dit bericht heb ik 'm toch maar af gekeken want het lijkt eerste uur helemaal nergens op.

Bedankt voor de tip!

avatar van The Goss

The Goss

Ik had vooraf geen idee waar het plot over ging en ben er lekker voor gaan zitten. Ik heb genoten van de ontwikkeling in de film. 3*

avatar van nirvana

nirvana

Toch nog best gevonden, in het midden van de film komt er een andere wending, best leuk. Ik zag het niet aankomen, leuk laatste half uur ook.

avatar van dennisehv

dennisehv

goeie film met onverwachte stukken erin.

avatar van Schapie

Schapie

Ik vond het echt een goeie leuke film, een 4 waard, het einde is een dikke 5 waard!!

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Een leuke film, die lekker wegkijkt maar langzamerhand in dialogen lijkt op te gaan..... Totdat er iets onverwachts gebeurt, en dat is altijd mooi, het tilt de film naar een hoger niveau. 3,5.

avatar van james_cameron

De film begint redelijk, maar heeft naast goede akteurs, degelijk camerawerk en een paar slimme dialogen uiteindelijk weinig te bieden. Vooral de laatste tien minuten, waarin de ene na de andere "verrassende" wending zich aandient is erg slap. Dat hebben we veel vaker en vooral beter gezien. Als je dan vervolgens even na gaat denken over de structuur van het scenario slaat de hele film eigenlijk nergens meer op.

avatar van josje

josje

de hele film had ik een twee in de planning, maar ik denk dat de film express een beetje goedkoop gemaakt is zodat het einde extra knallend was, maar ja, geen happy ending

avatar van Token

Token

Een leuk filmpje voor op een trieste zondagmiddag. Heb normaal zeer weinig met komedies, maar vooral de verschillende wendingen en uiteraard het einde maken dit toch nog tot een leuk filmpie.

krijgt van mij 3,5 sterren.

avatar van ASroma

ASroma

hij verveelt absoluut niet, erg leuke film! Met een verrassend einde echt tof...hahaaha. Wat een droogkloot is die Matt dillon toch.

3,5 sterren

avatar van Consurgo

Consurgo

De structuur is achteraf misschien een beetje raar, maar toch vond ik de wendingen wel leuk. Verder lekker cynisch en zaten een aantal komische scenes in.

Heb me goed vermaakt met deze film,

4 *

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Te slap voor drama, en voor een komedie gewoonweg niet grappig genoeg.

De ontknoping (op de ontknoping op de ontknoping etc... ) kan het niet redden

avatar van Johan van Ee

Johan van Ee

Captain Pervert schreef:
De ontknoping (op de ontknoping op de ontknoping etc... ) kan het niet redden

Mee eens. Zeer ongeloofwaardig allemaal.
2 sterren voor de sarcastische humor.

avatar van gotti

Been there, done that (hoor ik daar iemand Wild Things zeggen?), maar stiekem toch wel lollig. 3*

avatar van Dikkie Post

Dikkie Post

Leuek film zeg, wordt op het einde idd wel beetje ongeloofwaaridg, maar ach dan heb je toch al ruim anderhalf uur heerlijke droge geloofwaardige humor gehad dus maakt het allemaal wel weer goed. Erg leuk, aanrader!!

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Dillon , geen favo van me , alweer in een wild - things achtige rol die zich weeral naar het einde toe compleet ontrolt. Wat zwarte humor hier , wat flauwe humor daar , grappige typetjes , aanvankelijk serieus thema ... maar naar het einde toe weer bijzonder luchtig en verteerbaar. Een film die geen duidelijk weg opgaat en daardoor ook faalt. In plaats van een leuke en verassende mix te bieden , biedt employee of the month vermakelijk zondagavond-vertier.

avatar van The_Game

The_Game

leuke film, met grappig eind. Was de 2,99 dat ik er voor betaald heb zeker wel waard. 3,0

avatar van holmes

holmes

ik had er nog nooit van gehoord, verwachte eigenlijk een b-film maar hij viel zwaar mee. niet slecht. steve zahn is wel lache. leuke film voor een zondagmiddag.

avatar van mental_jos

mental_jos

ik zag em een x op een woensdag avond op canalplus en verwachte er niet al te veel van. maar het viel gelukkig mee. tis een leuke film met op het einde allemaal plotwendingen en leuke dialogen. goede acteurs met echt een verassend einde. ik geef em 3 sterren

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Blegh wat een rukfilm. Enige lichtpuntje is Jenna Fischer's gastrolletje. 1*

avatar van Territoria

Territoria

Een leuke film met een zeer verrassend eind. 3.5*

avatar van dulcinea

dulcinea

Ik hou juist wel van zo'n zwarte komedies, ik wist ook niks van de film toen ik em huurde maar ik was aangenaam verrast. ja het einde doet denken aan Wild things maar het geheel van de film is toch héél anders, ik vond deze héél vermakelijk

avatar van John Gotti

John Gotti

Ik vond het een HELE slechte film, geen andere woorden voor TE slecht sorry folks.