• 9.379.158 stemmen

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 26 mei 2005

Plot House of Wax

"Prey. Slay. Display."

Wanneer hun auto tijdens een rit pech krijgt, komen zes studenten in een spookachtig stadje in de binnenlanden terecht. Hun nieuwsgierigheid krijgt de overhand wanneer ze geïntrigeerd raken door het macabere Huis van Was in het stadje. Ze komen er al snel achter dat het stadje niet is wat het lijkt en dat ze weg moeten zien te komen voordat ze het slachtoffer worden van een inventieve moordenaar...

Bo Sinclair / Vincent Sinclair

Trudy Sinclair

Dr. Victor Sinclair

avatar van darkcity

darkcity

Topvermaak, lekker goor en de doorboring van het hoofd van Paris was natuurlijk erg leuk om te zien.
Mooie effecten en Elisha Cuthbert mag er wezen .
Gewoon niet teveel storen aan flutverhaaltje en je hebt veel plezier aan deze film. 3.5 ster.

avatar van Tornado

Tornado

Het is niet helemaal wat ik ervan verwacht had,ik zat meer aan de oude versie te denken, en die is in vergelijking met deze film toch nog beter.

Toch nog een 2,5

avatar van andy1980

andy1980

heb de film net gezien en vond hem echt wel goed ,hij heeft me verbaasd, leuke scenes en paris hilton vond ik eigenlijk nog goed acteren

avatar van Remi

Remi

Ik heb em gezien en ik vond er niks aan. Ik vind het soms wel leuk om horrorfilms te kijken om de schrikeffecten, maar ik kon er niks in vinden.

Een flauwe remake, heel erg jammer.

avatar van iivan

iivan

ik heb hem net gezien en ik moet zeggen dat het een redelyk filmpje is.

af en toe schrikmomenten, maar vooral het laatste kwartier was bloedstollend, hoe die vincent achter hun aanging.

ik vond de special effects echt verbluffend.

het leek net allemaal echt.

3.5 *

avatar van SSeagal

SSeagal

Aardig horrorfilmpje. Het kwam wel een beetje traag op gang, na een dik half uur was er nog niks boeiends gebeurd. De rest van de film maakte het wel een beetje goed, lekker goor en met een hele pijnlijke scene, als die vinger even wordt afgeknipt, brrr, deed echt pijn verder wel weer erg standaard maar nog wel vermakelijk over de gehele lijn. De extra's zijn trouwens ook erg de moeite, vooral de bloopers. ***

avatar van Bones1138

Bones1138

Hahaha..

Nu zijn er dus twee films in omloop waar Paris Hilton een paal in d'r hoofd krijgt.

avatar van movielauxje

movielauxje

Op het einde van de maand komt hij op DVD, eindelijk...dan kan ik hem nog eens bekijken en zoveel ik wil:-).

avatar van girlygirl

girlygirl

wat een creepy film maar wel triest als je naderhand achterkomt waarom die ene vent het eigenlijk doet......

avatar van queenie

queenie

leuke film en mooi gemaakt met die wassen poppen allemaal. 3½ *

avatar van hessel

hessel

andy1980 schreef:

tuurlijk.... volgens mij was jij anderen dingen aan het doen tijdens het zien van deze film

ik vond/vind de film buitengewoon SLECHT. ongelooflijk hoe dat mensen dit soort dingen kunnen maken en wat nog erger is dat ze het voor elkaar krijgen om mensen deze film te laten zien. ik vind mezelf nu ook echt een sukkel! ik had dan ook niet gezien dat paris erin speelde bij het halen van de video.

-Het vermoorden en verminken van de mensen in deze film vind ik zeer smakeloos en ook niet mooi gefilmd, het indrukwekkendste is juist als je de ranzigheid niet laat zien. (dit word steeds meer vergeten in hollywood films)

-acteer werk van iedereen zeer slecht, jammer van de reputatie van cuthbert, ik mocht haar namelijk wel na 24.

-verhaal begint gewoon erg slecht en allemaal net te voor de hand liggend.

enige strakke scene in de film was de manier waarop paris dood ging, lekker op de knietjes een paal bewerken met haar hoofd.

1,5 * een totale afrader!

avatar van hessel

hessel

mikoz schreef:

bedoel je dom doen , want dan acteert ze niet hoor

nej je hebt wel gelijk denkik , dat vond ik ook zo met ashton kutcher

alsjeblieft je maakt nu toch geen vergelijking tussen the butterfly effect en the house of wax??? is wel effe een wereld van verschil, the butterlfy effect gaat ergens over, is origineel in verhaal en heeft goede acteerprestaties. geen van die drie dingen kan ik over the house of wax zeggen.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

een verwend nest als Paris kan toch geen angstig meisje spelen?????

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Mwoah, dit viel me eigenlijk nog behoorlijk mee. Mijn verwachtingen waren niet bepaald hoog, zeker na het zien van het uitstekende origineel met Vincent Price. Ook het feit dat nontalent Hilton hier een rol in had werkte niet echt bevorderlijk voor mijn verwachtingspatroon. En hoewel ik het nog steeds niet nodig vond dat dat mens in de film zat, ik heb me er niet echt aan gestoord.

Het begin van de film is niet bepaald denderend, maar na ongeveer drie kwartier gaat het steeds een beetje beter en er komen wonder boven wonder nog aardig wat amusante momenten voorbij. Jammer genoeg gaat dit amusement wel hand in hand met talloze clichés, belabberde personages en vrij matig acteerwerk. Al met al is House of Wax alles behalve iets dat bij zal blijven, maar als standaard horrortussendoortje werkte het nog wel.

3 sterren.

avatar van amazingmoi

amazingmoi

ik vond het echt een leuke film.ik stoorde me totaal niet a paris!

avatar van pennywise

pennywise

ik vondt het een zeer goede film, veel mensen zeggen dat het een flop is omdat paris hilton erin speelt, maar zij had maar een kleine rol en voor de rest vondt ik hem zeer goed.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11922 berichten

Ik vond Paris juist een van de pluspunten van de film. Ze kwam niet irritant over en ze had een leuke zelf-parodiërende rol.

avatar van movielauxje

movielauxje

Op de DVD staat er een scene die niet in de film zat, echt leuke scene, spijtig dat hij de film niet heeft gehaald. Ik vind PAris sowieso leuk van in The Simple Life en vond haar in deze film zeker niet niet irritant.

avatar van stan

stan

Ik vond Paris wel aardig maar dat gegil/geschreeuw was wel irritand

avatar van Anakin01

Anakin01

Omg! Deze viel zo zo zo tegen, ik vond hem niet slecht maar het was gewoon een paar afschuwelijkheden in mekaar gestoken met dan een of andere een vent met 1 oog die mensen in was gaat spuiten. Tsja...

avatar van pennywise

pennywise

hessel je hebt totaal geen horror smaak, ook al is het geen echte super horror, maar het heeft mij aardig laten schrikken.en ik vindt het zeker een aanrader.:P

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

vind ik ook .Goed was ie niet maar 1.5 ster?? nee toch..

avatar van queenie

queenie

ik vond Paris ook gewoon om naar te kijken heb me niet geïrriteerd aan haar zeker niet erwijl ze anders zo irrantant is en opvallend. Zitten toch leuke scenes is vooral met afknippen van die vinger.........dus aardige film om te kijken. Ik had al gestemd (3½*)

avatar van cyberpopz

cyberpopz

ik vind de film echt heel goed en er zaten best spannende momenten in. En chad michael murray is natuurlijk altijd leuk om naar te kijken En ik vond Paris Hilton eigenlijk helemaal niet zo goed: ze kon gewoon zichzelf spelen

avatar van Anakin01

Anakin01

hessel schreef:

Ben ik ook eigenlijk helemaal mee eens..:p

jackie boy100

kheb hem gaan huren vandaag vond hem goed maar die paris hilton echt een hoer een paar stuken liet ze zien dat ze een hoer is vind ik die paris

jackie boy100

kheb hem nu gaan kopen toch echt wel een coole film

avatar van DeVrouw

DeVrouw

Hehe...een horror smakeloos

volgens mij zijn alle horrors smakeloos. Vooral in deze tijden. De verhalen worden extremer de moordenaars gruwelijker want dat is wat het publiek wil. Een horror waar niets te zien is wordt al gauw saai gevonden.

Het is jouw mening maar als je een romantische horror wilt zien denk ik dat je maar moet stoppen met het bekijken en analyseren van horrorfilms want dit zul je de komende jaren voornamelijk voorgeschoteld krijgen. Veel bloed, veel enge moordenaars en veel sexy slashermomenten.

Ik vond the house of wax redelijk vermakelijk. Moest erg lachen toen (ik ben slecht ik namen) vriend nr 1 al gewaxed was en vriend nr 2 hem vond. Hij zei 'Ik kom je redden, 'en hij trok die wax van zijn gezicht. Als gevolg dat de hele huid van vriend nr 1 er af ging en je een kijkje kreeg in zijn kaak dat was een beetje onwerkelijk.

Verder vond ik hem spannend en het was een lekker gruwel horror verhaal. De acteer prestaties waren niet echt uitmunted maar bij dit soort films hoeft dat ook niet...en natuurlijk een deel 2

jackie boy100

zaaaaalige film leuke moorden die van paris hilton vind ik de beste moord erg coole film

avatar van JodyWeistra

JodyWeistra

Chad murry YEAH

Nee.. het verhaal was eigenlijk best goed alleen er werd niet veel mee gedaan. Het acteerwerk vond ik wel goed en van Paris ging het ook nog wel.

De effecten waren verder wel leuk maar er mochten wel wat meer in.