• 9.373.663 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Tom Skull

Met onder meer: Glenn Morshower, Rance Howard en Randy Wayne

Plot Grizzly Park

"Nature's most vicious killing-machine is about to get angry."

Acht probleemjongeren moeten voor een week naar een soort opvoedkamp in een afgelegen park in California genaamd Grizzly Park. Wat ze niet weten is dat er een zeer gewelddadige moordenaar zich verschuilt in het park. Maar hij is niet de enige dodelijke jager...

avatar van Imper

Imper

Verschrikkelijke film, met die irritante muziek erbij en het eind is al helemaal krom. Echt verschrikkelijk. sommige acteurs waren zwaar slecht (en dom)

Ik heb de film dan wel in het duits gezien met Nederlandse ondertiteling, dat zal het allemaal nog erger gemaakt hebben maar deze film mag van mij in de flop 250 tussen de nummers 1 en 3.. bah bah, neem niet de moeite om deze te gaan kijken in de bios of te huren

0.5* voor de moeite

avatar van Betamax

Betamax

Verhaal was wel aardig en best spannend

Het einde zag je al van verre aankomen.

Matig geacteerd.

De muziek werd ik inderdaad niet goed van, paste gewoon niet bij de scenes. Dacht eerst dat mijn buurman de radio te hard aan had staan.

avatar van deperry

deperry

geen boeiende film er zijn er legio van.

Je gaat je irriteren aan de acteurs.

avatar van Boeikens

Boeikens

Zwak horrorfilmpje.

Verhaal vol clichées, ok tot daar aan toe maar het verhaal is erg mager, de horror stelt weinig tot niets voor, zeker de eerste 80!! minuten niet, de special effects waren erg zwak en het acteren was zeker ook niet top.

avatar van OlafK

OlafK

Verschrikkelijke slecht!

Slecht plot, slecht acteerprestaties, slechte special effects, geen spanning: need I say more?

Laat dit gewoon fijn links liggen en zet een echte film op!

avatar van robbie103

robbie103

Wat een flutfilm was dit!

Klopte voor geen kant en echt alles zag er vreselijk nep uit!

Snel vergeten...

een 0.5!

avatar van Reitsovic

Reitsovic

Geen verhaal, onnozele personages, slecht verfilmt,

Het enige vermakelijke was het opeten van mensen door beren wat er ok slecht uit zag.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Wat een stomme film zeg.

Het verhaal slaat nergens op, het acteerwerk is waardeloos en de hele film is gewoon onzin.

Alleen het einde vond ik opzich wel goed. Maar ook weer lekker overdreven -.-

avatar van Minotaures

Minotaures

Doet me beetje aan Wilderness denken.

avatar van bliksembird

bliksembird

Dit is gewoon een film die je zelf ook zou kunnen maken als je een camera, wat acteurs en een gebied had... Het idee is misschien wel geinig maar het is gewoon super slecht uitgewerkt. En het is al helemaal geen horror, dan zou het meer onder de categorie humor vallen... En dan te bedenken dat het in 2008 is gemaakt!

avatar van hendriks

hendriks

vond het einde wel geweldig bedacht leuk verder om weg te kijken dagje

avatar van Noodless

Noodless

Mwah, eerlijk gezegd vond ik de film helemaal niet slecht. Het verhaal is simpel, maar is niet zo voorspelbaar als het lijkt. Trouwens het slot is best oké. De film kijkt ook vlot weg en heeft voldoende bloederige scènes die soms een komisch tintje hebben. Er zijn natuurlijk heel wat clichés, maar toch weet de regisseur die soms ook te doorbreken en zo de kijker hier en daar te verrassen. Bv. op gebied van personages : Bebe is geen knap blondje, maar och zo simpel en de ranger is niet wat hij lijkt te zijn, een echt hoofdpersonage lijkt er niet te zijn...
Ook op gebied van voorspelbaarheid valt het reuze mee : de moordenaar legt zelf al vlug het loodje, de volgorde van de moorden en het slot lijkt mij niet te voorspellen.
Daardoor blijft deze film best leuk om te volgen. Conclusie : Simpel, vermakelijke horrorprent met een vleugje humor die gemakkelijk wegkijkt. 6/10

avatar van Thomas83

Thomas83

Onderschat. De film neemt zichzelf heerlijk totaal niet serieus en bespot een heel genre, maar doet het op een wat frissere manier dan bijvoorbeeld die op zich ook nog wel grappige films van The Asylum. Wat slimmer en droger, en minder zelfbewust of zo. Leuk ook dat ene kinderliedje dat wordt gebruikt. Het einde is ook zo slecht nog niet. Mooi overdreven gore en nog een kleine twist. Opvallend ook hoeveel mensen de film nog als een serieus bedoelde poging tot horror beoordelen. Vrees dat daar de lage beoordelingen overal vandaan komen. Doet wat dat betreft wel wat denken aan Cabin in the Woods. 3.0*.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijke horror, maar het was niet allemaal echt geweldig.