• 9.378.710 stemmen

Geregisseerd door: David Steiman

Met onder meer: Bill Goldberg, Douglas Smith en Emilie de Ravin

Gesproken taal: Engels en Pools

Plot Santa's Slay

"He's making a list... pray you're not on it."

Santa Claus blijkt niet de vriendelijke dikkerd te zijn waarvan iedereen houdt, maar wel de zoon van Satan. Omdat hij een weddenschap verloor met een engel, moest hij 1000 jaar Santa spelen. Die tijd zit er nu op, en Santa wil zijn verloren tijd inhalen en begint te moorden op kerstavond...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Nicolas Yuleson

Mary 'Mac' Mackenzie

Pastor Timmons

Jason Mason

Virginia Mason

Darren Mason

avatar van D-Lo

D-Lo

Deze film wordt geproduceerd door Brett Ratner (regisseur van o.a. de Rush Hour films, Red Dragon en After the Sunset). Ex-WWE en WCW worstelaar Bill Goldberg speelt de rol van de moordende kerstman. Een foto van hem in zijn kostuum vind je hier.

avatar van Diesel

Diesel

Lijkt me een leuke kerstfilm dit.

Ben benieuwd.

avatar van jassonn

jassonn

avatar van Nouseforaname

Nouseforaname

deze draait niet in de bios hier in nederland deze kerst!

avatar van jassonn

jassonn

Wat dan, volgende kerst of straight to video?

avatar van damon

damon

Wil je een goede kerst-horrorfilm zien

kijk dan maar naar Jack Frost (1998),

want dit is zeer slecht.

Bill Goldberg zet wel een nasty Santa neer, maar na een geweldige openings-scene zakt de film ver weg in oneliners die zo uitgekauwd zijn als een koude oliebol !

met kleine rollen van:

Fran Drescher (The Nanny)

Rebecca Gayheart (Urban Legend)

Chris Kattan (Saturday Night Live)

James Caan (The Godfather)

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

De openingscène voorspelt echt een heel erg leuke film maar de film zakt steeds verder weg. Dat is jammer want hier had toch een stuk meer ingezeten

avatar van kimmetje194

kimmetje194

ff serieus, tot welk genre behoort deze film? hihiihi! Ik moest er wel erg om lachen in ieder geval. Heel fout allemaal!!

avatar van Horrordude

Horrordude

het is ook komedie toch ??? komedie/horror

avatar van dzeaz

dzeaz

heb hem net gekeken en vond het goed te doen.

komedie en horror samen met kerst, blijft lachen!

toch 2,5*

avatar van GroovyDrummer

GroovyDrummer

Inderdaad een fout filmpje en goed uit te kijken tot het einde. de scene in het begin met James Caan en Fran Drescher is wel erg hilarisch...

Leuk hoor !

avatar van The_Game

The_Game

Geweldige opening... De rest van de film hoef je niet veel van te verwachten, maar de afslacht stukjes zijn erg leuk.

Goldberg kan niet acteren, maarja hij is ook niet echt een acteur. Leuk Lost chickie verder.

avatar van Horrordude

Horrordude

waar kan ik de trailer vinden ??

avatar van _Daan_

_Daan_

DVD gezien maar ik vond er weinig aan had er meer van verwacht..

avatar van arma22

arma22

Ik ga deze binnenkort kijken. Ben wel benieuwd

avatar van BS

BS

tja, vind het een beetje lastig om te beschrijven.

Aan de ene kant is het niet veel soeps.Echt humor is het niet en echt horror ook niet.Het verhaal heeft niet zoveel in te brengen.

Wat het wel is, is gewoon een best leuke film om te kijken met een prima "bad santa" , leuke dingen en one-liners.Dat had ik me er ook aan voorgesteld!

Als ik er meer van verwacht had zou ik waarschijnlijk een 2 of 2,5 geven.Maar ik weet zeker dat als er een vervolg komt dat ik hem ga zien ! Daarom is hij leuk genoeg voor mij om er 3 sterren voor te geven.

avatar van lassie0210

lassie0210

1 ster voor de moeite. Wat een slechte film.

avatar van zjandannybob

zjandannybob

mm ben het niet echt met de meeste eens hier.

hou je van komedie horrors zoals mij dan ist dit zeker ene die niet mag missen.

heb me echt vaak kapot gelachen vooral het begin. hij was consant wel leuk en het is jammer dat hij niet langer duurde.

Hiervan mag zeker een deel 2 komen!!! maar dat lijkt onwaarschijnlijk.

avatar van Doom

Doom

Santa's Slay is weer zo'n foute horror komedie met de meest knullige en beschamende momenten. Denk alleen al aan de vreemde keuze om een sport als curling toe te voegen aan deze horror. Het script is verder ook een ramp. Je krijgt namelijk te maken met de meest kromme dialogen en clichématige gebeurtenissen. Het is gewoon zo enorm fout dat het op sommige momenten zelfs weer leuk wordt. Neem de openingsscène bijvoorbeeld; geweldig! Heerlijk fout en lomp. Helaas is het einde wel weer erg vervelend. Ze willen het dan namelijk zogenaamd spannend maken en dat is een onmogelijke opgave als je zo fout bent begonnen als Santa's Slay.

avatar van joostie

joostie

het eerste stuke was leuk maar het werd minder

het geld was zeker op omdat ze alleen in het eerste stukje fran drescher en james caan hadden

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Die humor in de film doet nog redelijk wegdenken hoe slecht deze film wel niet is. Ik heb echt gelachen. Vooral Emilie de Ravin was hilarisch! Ik herken haar trouwens ergens van.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11918 berichten

Allemaal niet zo serieus nemen, en je krijgt een uiterst vermakelijk B-filmpje. Sympathieke personages, een dommig verhaaltje en leuke gastrollen zorgen dat het allemaal redelijk om aan te zien is. Wel jammer dat het duidelijk voor een PG-13 keuring is gemaakt. 2,5*

avatar van keoma

keoma

film is te kort had veel meer in gezeten .is niet goed uitgewerkt.begrijp reggiseur niet .2sterren

avatar van horrorjp

horrorjp

maandag op tv ik ga hem zeker zien! verwacht er wel wat van

avatar van cafe1900

cafe1900

Dit is nou eens 'n leuke Kerstfilm, wel 'n tikje anders dan andere Kerstfilms. 3 sterren.

avatar van FillumGek

FillumGek

Net 20 minuten gezien en alweer afgezet. Dat zegt al genoeg. Ongelofelijk kut. Niet grappig, maar ook niet spannend of goor. Het is gewoon helemaal niks, met een überslechte Goldberg in de hoofdrol.

avatar van ILDIB

ILDIB

pff wat een bocht.. Vaak verschrikkelijk slechte timing van soms toch wel redelijk goede grappen die daardoor kant nog wal raken. En de emotienele scenes zijn echt hemeltergend. Tis dat er nog een redelijk budget voor was (voor de stunts, helaas niet voor goeie acteurs, zodat het niet helemaal verspilling vna tijd was.

De opening staat helaas in geen verhouding met de rest. Ik las dat iemand Bad Santa in dezelfde regionen plaatst. Dacht het niet, die is nl wel echt leuk..

avatar van nightbreed

nightbreed

Lekker slechte film die vreemd genoeg redelijk makkelijk wegkijkt, je hoeft je aandacht er totaal niet bij te houden dus ook geschikt voor mensen met concentratieproblemen en mensen die te dronken zijn om een normale film te kijken.

Ik was in ieder geval al lang blij dat het geen suffe moralistische kerstfilm was want daar heb ik mijn buik helemaal vol van.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Hahaha, wat een heerlijk foute film is dit. En zo moet je hem ook bekijken: als fout. Want dan pas wordt ie leuk. Het is allemaal zo slecht geacteerd dat het weer lachwekkend wordt en dat is volgens mij ook de bedoeling. Eng wordt ie nergens en gore is ook ver te zoeken, wat dan wel weer jammer is. Een beetje overdreven gore had het magere verhaaltje nog wat mee klasse mee gegeven... 2,5*

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Af en toe grappig en redelijk vermakelijk. Op het einde gaat het al helemaal nergens meer over