Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: David Steiman
Met onder meer: Bill Goldberg, Douglas Smith en Emilie de Ravin
Gesproken taal: Engels en Pools
Plot Santa's Slay
"He's making a list... pray you're not on it."
Santa Claus blijkt niet de vriendelijke dikkerd te zijn waarvan iedereen houdt, maar wel de zoon van Satan. Omdat hij een weddenschap verloor met een engel, moest hij 1000 jaar Santa spelen. Die tijd zit er nu op, en Santa wil zijn verloren tijd inhalen en begint te moorden op kerstavond...
Santa
Gwen Mason
Jason Mason
Virginia Mason
Darren Mason
Tjonge jonge wat een film. Zelden zoiets slechts gezien, maar daardoor op sommige punten wel weer leuk, maar meer dan anderhalve ster kan ik er echt niet voor geven. Enne die Goldberg kan echt niet acteren
Shinobi
het eerste stuke was leuk maar het werd minder
het geld was zeker op omdat ze alleen in het eerste stukje fran drescher en james caan hadden
Denk het ook.
Ik heb het zelf vanochtend gezien en was op zich wel een aardig tussendoortje die niet voor herhaling vatbaar is.
Goldberg die heeft ook lekker z'n cash binnen zo met deze rol.
Die Spear zag er trouwens wel lachen uit door de toonbank.
Ik geef 'm 2, 0 sterren.
wo2-Freak
Ik vond hem best wel aardig, leuke film niet tijdrovend en al hellemaal geen geldrovend ..
Ik verveelde me niet echt tijdens het kijken, het idee (het verhaal) is echter bizar maar voor rond de kersttijden/nieuwjaar en januari/februari is het een leuke film om te kijken.
Een 4 is overdreven, 3.5
horrorjp
grappige film met vooral een zeer goed begin. daarna word ie wat minder maar ook nog wel leuk vind ik.
timburton
Dat is echt een hele goede film! EEN AAN RADER!
En toch stemt hij niet.
Maar dat terzijde. Pure gok, Horro-Tijger. Maar ik geloof dat jij van Horror houdt. En ik hou niet van horror. Is het dan nog altijd een aanrader?
wo2-Freak
En toch stemt hij niet.
Het is een komedie horror, dus niet echt de horror die jij kent van saw of the gurgde ofzo.
Grappige film
mckiller
Een hele korte film 69 minuten, dus geen 78 minuten. Maar wel leuk.
guylopez93
onzin film maar wel geing
het begin is ook zeer grappig maar wat wel steeds minder. Op sommige momenten is ie zo slecht dat het weer leuk is maar goed zal het nooit zijn
SubzeroX
ik heb mij wel vermaakt met deze film
'n lekkere foute film maar wel grappig
al is horror ver te zoeken ze noemen 't horror waarschijnlijk omdat de humor gewoon nogal hard kan zijn
riefenstahl
Leuk gegeven, spreekt me zeker wel aan als 'alternatieve kersttfilm'.
Had veel meer van gemaakt kunnen worden, maar om budgettechnische redenen waarschijnlijk niet gelukt.
Aardige horrorkomedie.
raizeredge
Ach een keer leuk om te zien, maar daar blijft het ook bij
Hertog
Op zich wel grappige film, maar sommige stukjes zijn gewoon echt overdreven !
Ongelooflijk wat een bagger film. Kon het na ongeveer 60 minuten niet meer aanzien. Dit is echt te triest voor woorden en de special effects zijn gewoon een lachertje voor 2005. Natuurlijk is deze film niet serieus bedoeld maar dan nog blijft dit gewoon een wanproduct.
Het verhaal is bagger en de acteerprestaties waren dramatisch slecht. Het enige leuke in deze film waren de topless vrouwen in de stripbar.
Dit sommigen dit een leuke film kunnen vinden
-Roald-
Hij duurde amper 60 minuten

leuk filmpje! je moet hem gewoon 1 keer gezien hebben
al is het alleen maar om het mooie verhaal van de santa ! dat vond ik wel leuk bedacht
eindelijk een film met maar 1 reclame!
GinolaEHV
Erg slechte film.
Het is eigenlijk vlees noch vis. Voor een horrorfilm is het niet eng genoeg, voor een comedy niet grappig genoeg.
En van een geslaagde combinatie van beiden is tevens geen sprake.
Acteerprestaties waren vrij pover, alhoewel ik die 'Killer Santa' wel erg overtuigend vond in zijn rol...
Het is maar goed dat de film net iets langer dan een uur duurt, want bij het nog langer rekken van deze onzin is niemand gebaat.
1,5*.
GreenHorN
bij het langer rekken is inderdaad niemand gebaat... maar het is wel een film die je afkijkt!
ik keek gister narnia... eerste half uur gemist... tweede half uur helemaaal niets... alleen dat er een heks is het hele verhaal moest nog beginnen. dan kan de film nog zo mooi zijn maar toen het reclame werd ben ik weg gezapt en niet meer terug gekomen.
deze film blijft je wel trekken... gewoon omdat het je toch nieuwsgierig maakt hoe die afloopt.
DeCol
Zitten wel wat grappige stukken in maar is verder een film van niks. Ik kan er ook niet zo heel veel voor geven, het is namelijk ook niet zo dat ik er echt van genoten heb. Gelukkig duurde de film maar heel kort!
Antina
Ik had voor het bekijken van deze film zin in een onzin film en daar sloot Santa's slay perfect op aan. Een behoorlijke foute film, maar toch met grappige momenten waardoor hij toch nog 2* waard is.
-Roald-
leuk filmpje! je moet hem gewoon 1 keer gezien hebben
eindelijk een film met maar 1 reclame!
* 2 reclames
black-flame
Leuke film voor de kerstdagen. Maar niet leuk genoeg voor een stem.
Hij duurde amper 60 minuten

Toen de kerstman op de arrenslee hun achtervolgde op de sneeuwscooter heb ik hem afgezet. De special effects waren zou triest op dat moment (leek wel een D-film en dat voor 2005) dat ik het niet langer kon volhouden. Mijn god wat een pulp was het.
De liefhebbers van Horror kunnen beter "Silent Night, Deadly Night" uit 1984 kijken. Die is stukken beter.
GinolaEHV
Leuke film voor de kerstdagen. Maar niet leuk genoeg voor een stem.
Zelden zo'n vreemde redenatie gezien: de film is niet leuk genoeg om een rating te geven?
Dan geef je toch gewoon een lage rating.
dualcia
Hihi, wat een slechte film man xD
Maar hij was opzich wel lachen. Vooral de manieren waarop die mensen werden vermoord door die kerstman
Maar wel kort inderdaad! Naja, als ie langer had geduurd was het er vast niet beter op geworden
Beginscene was ook lachen trouwens.
WalterB
Weinig reclame dat was wel een voordeel, want als je in je bed ligt te kijken val je toch al best wel snel in slaap. Voor de rest vond ik de film wel aardig, vond het idee erachter alleen minder geschikt, totaal niet grappig ook.
GreenHorN
ik zag dit... en moest gelijk aan de film denken...

Sciencefictionfilm 'Prometheus' van Ridley Scott komt binnenkort naar Netflix