Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Andy Tennant
Met onder meer: Will Smith, Eva Mendes en Kevin James
Releasedatum: 10 maart 2005
Plot Hitch
"The cure for the common man."
De meeste mannen hebben problemen met het vinden van liefde, doordat ze zichzelf niet kunnen zijn. Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) is gespecialiseerd adviseur in eerste indrukken en helpt mannen met dit probleem. Hij organiseert de eerste drie afspraakjes van zijn cliënten en stiekem is Hitch verantwoordelijk voor honderden huwelijken in New York. Sara (Eva Mendes), verslaggeefster voor een dagelijks roddelblad, komt in aanraking met Hitch en haar professionele en persoonlijke leven komen hierdoor overhoop te liggen.
Alex 'Hitch' Hitchens
Geoff
Ben
Vance Munson
savi_7
vond Eva Mendez maar een k#t wijf in deze film, Smith doet eigenlijk niets verkeerd en toch naait ze hem, vond de scene's van Kevin James toch het leukste van de film.
sander woellie
zeer leuke film,
niet echt een film waarin alles goed gaat, super zoals op de waterscooter dat eva mendez die schop krijgt en er van afvalt , mooi moment.
maar natuurlijk sluit ik mij bij iivan hierboven aan,
Waku
Leuke film!
Stiekem zijn we toch allemaal benieuwd of er daadwerkelijk foefjes bestaan om vrouwen te versieren??!!Originele komedie en gegarandeerd bijna 2 uur een vermakelijke komedie!
Tanja83
Leuk, typisch Will Smith filmpje. Niks mis mee. Mendes valt tegen en past totaal niet bij Smith.
*** sterren
the_watcher
Grappige film. Romantische komedies kunnen nog best eens origineel uit de hoek komen en Will Smith wordt er wat mij betreft alleen maar beter op.
lawnMower
Lekkere 'feel good' film, met zo nu en dan echt grappige momenten. Doordat er als het ware meerdere verhaallijntjes en gebeurtenissen door elkaar lopen, is de film fijn om naar te kijken. 4 Sterren wat mij betreft.
Anatolia
Wat ongelooflijk irritant geacteerd door Eva Mendes. En maar praten... En maar cynische gezichten trekken...
Verder een behoorlijk saaie film.
Relschopper
Echt pure bagger!! Niet grappig, voorspelbaar en slecht acteerwerk...
wiezzie
Hitch ja ik wist niet wat ik ervan moest verwachten en eerlijk gezegd had ik verwacht dat alle leuke stukjes al in de voorstukjes te zien waren maar het viel REUZE mee ik heb weer kunnen genieten van WILL deze film is echt met recht een leuke romantische film! echt de moeite waard om te zien!
Token
Leuke humoristische film waarin Will Smith en Eva Mendes een redelijke rol vertolken.
Verhaal is af en toe cliché maar zeker niet saai.
Heb me goed kunnen vermaken bij deze film en voelde redelijk tot vaak een glimlach op m'n gezicht verschijnen.
mr.M
ag ja, mmmmm beetje vaage liefdes film, helemaal niets voor mij :S
sorry will
Captain Pervert
Wat een tegenvaller.
Will Smith is OK, Kevin James is erg grappig (ik kan altijd wel lachen om de formulematige onhandige dikkerd), maar Eva Mendez is *lelijk* en de film heeft verder niet veel te bieden.
De film opent met wat leuke grappen, geestige dialogen, maar al snel daalt de grapdichtheid aanzienlijk en de film ontaardt in een ranzig "but honey, I love you!" gezeik van bijna een half uur. De melige slotscènes kunnen de film niet redden.
Blegh, 2 sterren
sparkled
Nee, ik vond deze film alles behalve leuk, wellicht bezit ik een apart gevoel voor humor, maar Will Smith doet het beter als the Fresh Prince of Bel Air. Ik vond het eind zeer teleurstellend, waarom kiezen ze altijd mooie actrices die niet overtuigend zijn?
Ik vond het echt een verspilling van mijn geld, ik had beter naar Pluk kunnen gaan, die volgens mij destijds ook in de bios draaide.
Een een voor de moeite, en nog een ster omdat het een film met Will Smith is.
Angrod_Pallanén
Ik heb wel af en toe gelachen, zal ik niet ontkennen, maar hij zal me bij de tweede keer vast en zeker niets doen. Bovendien is het verhaal voorspelbaar en zijn de leukste stukjes al in de trailers te zien geweest. Niets nieuws onder de "humor" zon...
Visueel en inhoudelijk even interessant als een gemiddelde sitcom, maar de charmante vertolkingen van de hoofdrolspelers en een aantal hilarische scenes zorgen toch voor een plezierige film. De scenes met Kevin James en Amber Valletta zijn zonder meer de leukste van de film. Will Smith is in vorm, maar Eva Mendes presteert (wederom) onder de maat.
Uncle_Junior
Leuke kijktlekkerweg film. Zowiezo vind ik Smith wel een geinige acteur om naar te kijken.
En natuurlijk Kevin James uit "The king of Queens".
schorpio1970
Leuke standaard romantische comedy.
Jongen ontmoet meisje, er komt een kink in de kabel en op het einde is weer alles "koek-en-ei".
Er zaten zeker leuke en grappige stukjes in, maar deze waren er helaas niet genoeg om de film te redden.
Toch nog 3* omdat ik een goede bui ben......
ASroma
Leuke standaard romantische comedy.
Toch nog 3* omdat ik een goede bui ben......
helemaal mee eens, geef hem toch nog een 3,5 (jaja ben ook in geen goeie bui lol)
nirvana
Ik vond hem gewoon goed. 3,5 * Slecht acteren heb ik niet gezien eigenijk,ik kijk dan weeral meer naar de moppen als naar het acteren, wat van mij geen kenner maakt.Maar ik heb best gelachen !
Sillygirl
Erg leuke film hoor!
Ik heb echt genoten van het acteerwerk en de humor...
TheRisingSun
Heerlijke film! Van het begin tot het einde zeer vermakelijk,zoals een comedy hoort te zijn. Smith is terug in het genre waarmee hij groot is geworden en doet het ongelooflijk goed! Maar de bijrol van Kevin James draagt ook bij aan de humor. Hij is werkelijk zo grappig...! Ook Mendes speelt erg leuk wat ik toch niet van haar had verwacht.
Een film met meerdere komische momenten die tot de laatste seconde doorgaan... Want ook de eind/dansscene vond ik erg lachen!
JannekeB.
Idd, zoals wel meer mensen zeggen, had ik wel wat meer van verwacht, weining humor! Niet geweldig
royj
Ik ben geen grote fan van Will Smith, maar deze film vond ik toch wel erg leuk. Een standaard einde, maar veel grappige momenten, zeker ook dankzij Kevin James (king of queens)! Doe de wattenstaaf!!!!!
Mister_Movie
Zeer aangename film. Leuk verhaaltje en luchtig gebracht. Er zitten inderdaad geen echte gilmomenten tussen, maar dat moet ook niet vind ik, in een romantische komedie.
Will Smith schittert in z'n rol als koppelaar. Hij is vaneigens nogal pushy en ontwapenend tegelijk en welke rol dan beter dan deze ?
Ik vind deze film 4 sterren waard omdat ik me geen moment verveeld heb !
Haagsche Raubâht
Ik had hem gènigâh vewach maah twas nog wel luik om te kèke.
Komt nogal traag op gang (al dat geleuter van Will Smith) maar met de nodige humor komt er toch snel beweging in. Wel te laat, zodat je eerst met honger zit. 2,5 sterren voor deze romantische komedie.

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson

Seven Pounds