• 9.377.914 stemmen

Geregisseerd door: Andy Tennant

Met onder meer: Will Smith, Eva Mendes en Kevin James

Releasedatum: 10 maart 2005

Plot Hitch

"The cure for the common man."

De meeste mannen hebben problemen met het vinden van liefde, doordat ze zichzelf niet kunnen zijn. Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) is gespecialiseerd adviseur in eerste indrukken en helpt mannen met dit probleem. Hij organiseert de eerste drie afspraakjes van zijn cliënten en stiekem is Hitch verantwoordelijk voor honderden huwelijken in New York. Sara (Eva Mendes), verslaggeefster voor een dagelijks roddelblad, komt in aanraking met Hitch en haar professionele en persoonlijke leven komen hierdoor overhoop te liggen.

avatar van Schapie

Schapie

Was een leuke film, het verhaal was niet echt sterk, maar het was meer een feel-good-movie.

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Mwah niet zo bijzonder, maar Will Smith en Kevin James zijn komische meesters. Met zn tweeen zijn ze zowat geheel verantwoordelijk voor mijn 3*

avatar van DonStefano

DonStefano

Alle cliche's worden wel ff uit de kast getrokken zeg, met het verschrikkelijke amerikaanse einde als toppunt. Bij vlagen is t wel grappig, en dat redt de film nog enigzins..

avatar van iceman1

iceman1

vind hem ook erg leuk en vooral zo'n type als wil smith past zo'n rol wel in.

geef hem een 4.0.

vond het een geslaagde film

avatar van BadEend

BadEend

Niet veel van verwacht, toch leuke film. De humor zat er echt wel in. Voor een roman vond ik deze best wel origineel. Maar de verhaallijn van een typische roman zat er zoals Nieke al zei nog steeds wel in van fall in love, make a fight, kiss and make up wel nog in. Maar toch ik heb me zeer goed geamusseerd met mijn vriendin en ik vindem toch 4* waard.

avatar van Le_Freak

Le_Freak

Heerlijke film om samen met je vriendin te gaan bekijken.

Gewoon een goede make me happy gevoel krijgen ? ?

Kijk dan deze film

4 *

avatar van Mondragon

Mondragon

Erg plezierige film om naar te kijken vondt ik. Hij gaat vrij snel, met een aantal aardige grappen en Eva Mendes is een plaatje om naar te kijken.

Verder hoef je qua verhaal etc. nergens op te rekenen, gewoon lekker simpele film. Verstand op 0 en kijken maar.

avatar van evwi

evwi

Gewoon een hele leuke film. aanrader.

****

avatar van veendiek

veendiek

ik vond het wel een leuke film ja ik had er niks ander van verwacht

avatar van trico

trico

ik vond dit zeker een geslaagde film , smith speelt heel goed de rol van een love doctor , erg leuk . ook vind ik die man van the king of queens ( serie ) erg goed spelen , dus een echte aanrader

avatar van drakenpuppy

drakenpuppy

Ik vond het een leuke film die vooral in het eerste deel regelmatig een brede lach op mijn gezicht toverde. Later in de film vond ik dat het toch wel net even iets te vergezocht werd. Het duurt allemaal net iets te lang waardoor je als kijker de concentratie verliest.

Vooral de latere scènes zijn gewoon te langdradig en je gelooft gewoon niet dat als je zo behandeld wordt...je toch nog met die persoon wil samenzijn..

Wel grappig waarom ze Eva Mendez voor de rol hebben gecast..ze wilden een breder publiek bereiken en waren bang dat dat niet zou lukken als er een donkerder persoon zou worden gecast. Om die reden hebben ze dan maar Latina Eva Mendez gevraagd.

Max

avatar van hannie84

hannie84

Ik vond de film niet zo bijzonder. Ze hadden hem naar mijn idee veel grappiger kunnen maken en ik had ook verwacht dat hij grappiger zou zijn. Ik vond de film iets te serieus en soms een beetje saai. Het verhaal was ook ontzettend voorspelbaar, ik geef hem 2,5 ster

avatar van Fatal3rr0r

Fatal3rr0r

Best grappig..

Meer niet.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Hitch ****

Zalig simpele maar ozo komische romantische komedie. De centrale vrijgezel wordt zo met verve gespeeld door de acteur dat je , met naast hem een zoals steeds uiterst charismatische Smith , gerust kan spreken van komisch acteertalent. Eva Mendes zet best een leuke rol neer. De grappen in de film zijn meer dan geslaagd : de dansscenes ( op het eind , lag ik echt plat ) en allerhande ...

De film straalt een uiterst charmante sfeer uit , ondanks het doorsnee-verloop van de gebeurtenissen is dit een aanrader voor mensen die eens een avondje hartelijk wil lachen of gewoon voor de romantische zielen onder ons.

avatar van ikkezelf

ikkezelf

Voor ik de film ging bekijken was ik bang dat dit weer zo'n irritante Amerikaanse comedy was die eerder irritant dan grappig zijn, maar ik moet bekennen dat ik hem toch best wel leuk vond.

Hij was grappig en Eva Mendes was weer top! Net als Will Smith trouwens. 3 sterren derhalve.

Enorm gelikte productie met sypathieke hoofdpersonen, maar eigenlijk alleen grappig als Kevin James in beeld kwam.

avatar van Justice4All

Justice4All

Hele leuke, grappige en ontroerende film over "losers" die geen vrouwtje kunnen vinden. 3,5 ***

avatar van R9

R9

wat een film

ik heb hem net in de bios gezien

echt genieten

eva mendes is zo mooi..

de film liet me lachen en toch ook even huilen

verder vond ik het gewoon prachtig

en dat dansen bij het eind haha zo leuk

avatar van mligtenberg

mligtenberg

Haha snake, je bent 16, wat schrijf je een serieus verhaal, het lijkt wel een ondernemersplan dat je aan het schrijven bent! Voel je niet aangevallen, ik vond het alleen grappig!

De film vond ik echt leuk om naar te kijken, gewoon een lekkere wegkijker met hier en daar wat humor, en soms wat 'drama'. Enneh... de afsluiter met het dansen was natuurlijk helemaal super, humor!!!

avatar van De Knip

De Knip

Film die het zeker goed doet in de bioscoop....en ook voor mij

Hij is toch weer leuk onze Will Smith. Bovendien bleef het verhaal me steeds wel boeien. Heb me best vermaakt:

****

avatar van A. Pete

A. Pete

Goeie film....het is weer eens wat anders dan alle biopics die op dit moment worden gemaakt, in verfilming zijn. Het verhaal is goed bedacht. En er zit uitstekende humor in. Echt om je rot te lachen. In de bios heb ik me dan ook zeer zeker geen minuut verveeld.

ps. Voor de gene die niet zo handig zijn om met vrouwen om te gaan! Ga naar deze film misschien leer je er nog wat van!

avatar van Ghecko

Ghecko

grappige film, een origineel verhaal is zoiezo altijd wel leuk, daarbij komt nog eens dat Will Smith gewoon grappig is dus dit was wel een goeie combinatie. 4 **

avatar van jeroentjuh

jeroentjuh

weer een grappige film van Will Smith. er zit een goed verhaal in. het is weer eens wat anders ook Eva Mendes is goed in de film

avatar van joeri15

joeri15

vond het niet egt een hele goede film, heb me wel vermaakt, maar had er veel meer van verwacht :S erg matig... (veel te veel geklets, meer voor vrouwen 2.5*

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

Hele leuk film, alleen die eva mendes kijkt wel een paar keer vet in de camera dat is dan ook het enige nadeel van deze film voor de rest heel leuk!!

***1/2

avatar van Vinco

Vinco

Zeker wel een orgineel en zker een boeiend verhaal!

Wil Smith blijft geweldig met zijn films kan niks anders zeggen!

4 DIKKE steren!

avatar van shrekdeman

shrekdeman

Echt wel grappig alleen wat minder goed dan ik had verwacht, ligt er waarschijnlijk aan dat Will Smith de hoofdrol had.

avatar van Smith

Smith

Leuke film, vind het geen topper. Maar zeker wel de moeite waard. Geef m 3 sterren....

avatar van cherislee

cherislee

Vond dit echt een grappige film..Precies wat ik ervan verwacht had ..we don't making pizza ...ja goed gespeeld. Leuk verhaal...

kelly

avatar van dvd_

dvd_

Ik vind de humor van de film goed. Dit is zo'n film waar je na afloop een goed gevoel kan krijgt. Perfecte rol voor Will Smith.