• 9.370.976 stemmen

Back to the Future Part III (1990)

Avontuur / Komedie | 118 minuten

Genre: Avontuur / Komedie

Geregisseerd door: Robert Zemeckis

Met onder meer: Michael J. Fox, Christopher Lloyd en Mary Steenburgen

Releasedatum: 13 juli 1990

Plot Back to the Future Part III

"They've saved the best trip for last... But this time they may have gone too far."

Doc Brown is in 1885 gestrand en Marty gaat weer terug in de tijd om hem te redden. Helaas raakt de benzine van de DeLorean op en moeten ze een andere manier verzinnen om terug naar de toekomst te komen. Hierbij worden ze gehinderd door een voorouder van Biff Tannen, die op het leven van Doc Brown uit is.

Marty McFly / Seamus McFly

Saloon Old Timer

Saloon Old Timer

avatar van Preddie

Preddie

Maar in film 2 zien we toch ook dat Marty zichzelf in de toekomst zag (zoals die zou worden?) Dus het blijft wel dezelfde tijdslijn en je bent er in de toekomst ook (degene die dan doorleeft). Misschien bazel ik hier nu iets waar jullie het niet over hebben hoor , ik begreep namelijk niet alles wat gezegd werd, hehe

avatar van WB

WB

Preddie schreef:

Nee, je praat mee over het goeie En in deze film is dat et geval ook, en ik ben et met deze film wel eens...

avatar van Appeltje

Appeltje

Ik vind alle 3 de delen super...ik vind het idee alleen al van in de tijd reizen hartstikke grappig.

Toch goed dat ze na het 3e deel gestopt zijn, meer hadden ze er vind ik niet van kunnen maken.

avatar van Clint

Clint

Alle drie de films zijn erg grappig en leuk, maar deze steekt er boven uit, omdat er een soort eerbetoon aan 'the man with no name' in voorkomt: dé western filmster bij uitstek: Clint Eastwood. Al in deel twee merkte je dat de makers wel van A fistful of dollars hielden, maar in dit deel helemaal. En da's ook logisch, want dat is een goede film.

Kortom: Erg leuk en grappig

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Apollonia schreef:

en dat frodo er in komt ( bij die bar toen die klein was)

Dat was deel 2, en daar stond hij niet bij de bar, maar bij een videospel ...

avatar van FX

FX

Chainsaw schreef:

Dat was deel 2, en daar stond hij niet bij de bar, maar bij een videospel ...

Was dat die scene waarbij die twee jongetjes zich verbazen over het feit dat je bij dat jaren '80-spel je handen moet gebruiken (net nadat Marty heel 'stoer' voordeed hoe het werkte)?

avatar van morpheus

morpheus

FX schreef:

Juist! Wilt u doorgaan voor de koelkast?

avatar van FX

FX

morpheus schreef:

Juist! Wilt u doorgaan voor de koelkast?

Met het oog op het EK is dat nooit weg...(koud bier!)

avatar van prisje

prisje

ook goed net als de rest

avatar van radiohead

radiohead

deel 1 en 2 zijn dik oke.

MAAR DIT MISBAKELS IS ZO ERG SLECHT EN SAAI DAT JE ER BIJNA VAN DOOD GAAT.

EEN 1.5

DAT IK EEN 1.5 GEEF IS VOOR DE SERIE EN MICHAL J FOX DIE GOED ACTEERD MAAR DIT DEEL IS BAGGER

avatar van Dustyfan

Dustyfan

Je hoeft niet zo te schreeuwen hoor, ik ben verre van doof ...

avatar van sebas83

sebas83

radiohead schreef:

deel 1 en 2 zijn dik oke.

MAAR DIT MISBAKELS IS ZO ERG SLECHT EN SAAI DAT JE ER BIJNA VAN DOOD GAAT.

EEN 1.5

dit is een goede afsluiter van een geweldige serie die vrouw is misschien een flutactrice maar het verhaal is goed

avatar van Teskuh17

Teskuh17

sebas83 schreef:

die speelt nu in die nieuwe serie "Joan of Arcadia" op RTL 4. Valt wel mee hoe slecht die is.

avatar van djelle

djelle

Dit is inderdaad een goede afsluiter van een geweldige serie. Wederom erg boeiend en entertainend verhaal wat opnieuw erg mooi is uitgewerkt. Zeer goeie triologie moet ik zeggen... 4*

avatar van Edie

Edie

Inderdaad, geeneens zo'n slecht derde vervolg. Gelukkig is het wel gebleven bij dit derde deel en is het (afkloppen..) tot nu toe geen vervolg of re-make aan de orde.

Ook dit deel kon me prima vermaken, en verdient van mij 3.5*.

avatar van The One Ring

The One Ring

Vreemd genoeg heb ik tot nu toe alleen dit deel gezien. Het wordt toch eens tijd voor de andere 2, want deze was zeer vermakelijk.

The One Ring schreef:

Hey joh One Ring, Trilogy-pack is te koop voor EUR 19,95 bij the Free Record

BoordAppel

Back to the Future (SE) is te koop voor 22,99 bij de FRS. De versie die in die boxset zit lijkt me ook de SE. Weet iemand wat het verschil is?

BoordAppel schreef:

Volgens mij gewoon 1 versie. Geen andere bekend

BoordAppel

Dan is het wel erg raar dat de SE veel duurder is dan de hele trilogie bij elkaar. Maar goed, goede tip the dude81. Ga m maar eens bestellen denk ik.

BoordAppel schreef:

You're welcome. Heb m zo een 2 jaar terug gekocht. 40 euries voor neergeteld, maar had t r wel voor over.

ps: Het zou kunnen zijn dat de SE per aflevering los te koop zijn, maar de trilogy is volgepakt met extra beeldmateriaal.

BoordAppel

Veel leuker dan ik me herinner en daarom op een 3,5 gezet. Dit deel haalt het net niet bij de voorgaande delen maar kijkt nog steeds lekker weg.

Wederom een leuk verhaal dat anders is dan de eerste twee delen. Wederom goed geacteerd door Fox en Lloyd en wederom een leuke bijrol van Flea.

Nu ik alle delen achter elkaar heb gekeken vallen veel meer subtiele grappen op die te maken hebben met de andere films in de trilogie. De scripts zitten dus goed in elkaar al kan ik niet geloven dat er geen plotholes in zitten.

Ps: hoe kom ik bij 22,99? De trilogie kost 19,99!

avatar van its my life

its my life

nee ik heb hem een keer her keken.

Nog niet een eens zo slecht.

Een goede afsluiter.

3.5

avatar van Frantic01

Frantic01

IK vond dit deel ook niet slecht. Wel jammer dat die auto nu vernietigd is waar dat ze 3 delen mee gemaakt hebben. ik hoop dat er ooit nog is een deel 4 komt maar dan met nieuwe acteurs of zoiets met bij rollen van Michael J. Fox of Christopher Lloyd. Voor die tijd van dit soort films is dit goed vermaak.

avatar van robert DUVALL

robert DUVALL

he man wat zeike we allemaal ik vond deze serie leuk man 4.5 gewoon omdat dikke fun was acteer prestaties misschien niet perfect maar gewoon strak

avatar van DonStefano

DonStefano

Mooie afsluiting van de trilogie. Hier en daar een beetje over the top op 't einde, maar verder erg vermakelijk.

****

avatar van christian

christian

Ps: hoe kom ik bij 22,99? De trilogie kost 19,99![/quote]

kost nu trouwens 14,99 bij de frs

avatar van savi_7

savi_7

deel 1 is erg goed, het 2de deel is redelijk goed en erg mooi gemaakt, ja en deel 3 is het niet helemaal. heb ze in mijn jeugd grijs gekeken mischien dat ik er daarom zo over denk.

avatar van Sannepan

Sannepan

Zo slecht vond ik deze niet. Het verhaal is misschien niet meer zo intelligent als het in de eerste twee delen was, maar dit is wel een erg leuke parodie op een westernfilm! Een western, maar dan anders Leuk dat Marty opnieuw familie van zichzelf tegenkomt (al valt het wel op dat Micheal J. Fox ook Seamus McFly speelt ) En natuurlijk ontmoet hij ook weer iemand van de Tannen familie die natuurlijk op het einde weer een hoop mest over zich heen krijgt Ontzettend leuk. Ook leuk dat sommige grappen in alle delen terugkomen, bijv. die mest en dat hij steeds wakker wordt en denkt dat het allemaal maar een nachtmerrie was
Al met al een goede afsluiter voor een erg leuke trilogie.
Ik geef hem 3,5*. Misschien worden het er meer als ik hem weer een keertje herzien heb.

avatar van JanakeVV

JanakeVV

ik heb laast de tweede gezien ik hoop dat de deze evengoed is!