• 9.378.652 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 28 juli 2005

Plot Mr. & Mrs. Smith

"Smart and sexy"

John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.

avatar van tevelenco

tevelenco

ZEER matige film.

Met veel onwaarschijnlijke hi-tech aktie en tegenvallende akteerprestaties.

De film wordt nergens spannend en of grappig en duurt naar mijn mening veel te lang.

Nee deze film sloeg voor mij de plank behoorlijk mis.

Ik heb ondanks de mooie Jolie toch veel moeite gehad hem uit te kijken.

avatar van aerogp1

aerogp1

Vond het een wazige film. Brad En Jolie bij elkaar was wel leuk kijken maar het einde is ook raar. Al met al een leuke film maar ik had er meer van verwacht. 2,5 sterren

avatar van Pedor

Pedor

Pitt en Jolie in een leuke aktiefilm. Heeft wel een beetje James Bond gehalte zo af en toe. Het stel acteert prima.

avatar van eldorado

eldorado

Ik sluit me aan bij Tevelenco.

Weet niet in welk genre deze film wel hoort maar avontuur/thriller toch zeker niet.

Van deze cast mag je toch meer verwachten.

Film voor 12 jaar en jonger................

avatar van jbond

jbond

Geweldig leuke film, het stel is goed op elkaar ingespeeld, veel humor en actie.

avatar van da_smak

da_smak

Toch al niet veel van verwacht. Ach, ik vond het wel aardig. Aan het einde daalt het niveau overigens wel heel hard. Maar goed, veel bullets en destruction en dat is nooit mis.

avatar van Doom

Doom

Vandaag de trailer gezien in de BIOS, moet zeggen... lijkt me wel wat... Ga hem zeker bekijken!

avatar van Sannepan

Sannepan

Ik ga hem ook zeker bekijken, leek me toch wel leuk toen ik de trailer zag

avatar van goldberg

goldberg

ik vond het een prettige film om te kijken leuke aktie momenten leuke spannende film van begin tot end.

en een leuk koppel samen.

ik geef hem een 3,5

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

Het begin is heel leuk, maar aan het einde zakt het heel erg in

jammer.

**1/2

avatar van BENSON

BENSON

deze 2 passen totaal niet bijeen de film , matig juist niet om in slaap te vallen 1 ster

avatar van Waku

Waku

Ondanks dat de film boordevol actie,spektakel en humor zit wil Mr and Mrs Smith nergens boeiend worden.

Beetje rommelig.De bijna 2 uur zijn zelfs een lange zit.

Overdreven en ongeloofwaardige actie.

avatar van Barfly

Barfly

Avontuur/Thriller?

Niets van gemerkt.

Het lijkt meer op een komedie-/actie-film.

Persoonlijk vond ik het te een te lange speelduur hebben, de humor is soms wat flauw.

Het begint wel aardig en het eerste uur heb ik mij wel vermaakt.

Op het laatst word het mij wat teveel (teveel kogels, explosies en ongenaakbare superhero(es)-actie.

avatar van Baileys

Baileys

Zeker geen verkeerde film, vond hem eigenlijk wel komisch. Aan het eind een beetje overdreven eigenlijk, maar och wel een 3 waard.

avatar van Miss////

Miss////

Ik vind em ook niet echt in dit genre passen! Eerder een grappige - actie film, maar dan wel een leuke!

Leuke humor, en grappig dat ze allebei mensen omleggen maar net doen alsof ze een brave kantoorbaan hebben!

Genres aangepast, dit is beter idd.

avatar van BenicioDelToro

BenicioDelToro

Ga hem van de week bekijken... Ik heb er niet al te hoge verwachtingen van. Als ik me voorhou dat deze film net zo slecht is als Intolerable Cruelty, dan kan ie alleen maar meevallen...

avatar van Relschopper

Relschopper

ZEER MATIGE FILM!!!

Hij heeft zo nu en dan wat grappige momenten maar hij is zwaar over the top!! Twee goede acteurs is dus nog lang geen garantie voor een goede film!!

2,5 *

avatar van Sannepan

Sannepan

Over the top kan ook heel leuk zijn

Maar ik kan er nog niks over zeggen. Ik vind het verhaal leuk klinken (mijn soort film) en ik ga hem ook binnenkort in de bioscoop bekijken

Trouwens... de Troskompas geeft hem 4*, maar lees hun recensie op hun site maar niet, want die staat vol met spoilers

avatar van Emaan

Emaan

Je moet geen ijzersterk verhaal verwachten bij deze film, maar Jolie en Pitt samen is toch zeker wel vermakelijk. Geen Thiller niet echt Actie, maar meer wat humor tussen de regels door.

Geen toppertje, maar zeker de moeite waard.

avatar van mr.M

mr.M

ik vond em geen zak aan, geen verhaal zat erin

avatar van djeebee

djeebee

kutfilm !!

avatar van Doom

Doom

djeebee schreef:

kutfilm !!

Het is de bedoeling dat je hier je mening over de film geeft en dit toelicht... met zulke reacties kun je beter gewoon niet reageren.

avatar van roger1965

roger1965

Aardige film, maar in het midden zakt het wat in, krijgt de film een hoog James Bond gehalte, en gaat de hele boel wat over de top. Mijn waardering: 3,5*

avatar van Br4veHe4rt

Br4veHe4rt

Een meevaller, ik ging de film kijken met een beetje tegenzin (dat raad ik iedereen aan). Het verhaal is alles behalve spectaculair maar de actie scenes zijn wel grappig en er zit een aardige dosis humor in. Een echte aanrader is het niet maar hij was voor mij wel het aanzien waard.

3,5

avatar van moustafa

moustafa

ik heb 'm gister gekeken, superkwaliteit dvd. helaas was het een zeer teleurstellende film, het verhaal slaat nergens op en de film is geen minuut spannend geworden. Ik raad hierbij de mensen aan, die 'm in de bioscoop willen gaan kijken, in ieder geval af. Je gaat er spijt van krijgen en is de moeite niet waard. Hij krijgt in mijn ogen een 1,5.

avatar van rayzzzz

rayzzzz

Op zich gewoon een leuke film voor een saaie zaterdagavond.

avatar van Ghost-dog

Ghost-dog

Straks maar es kijken

avatar van thebing

thebing

waardeloos!

enfin het bekende fortmat:

zet 2 leuke en popi sterren in een film, voeg een hoop actie er aan toe, maak er ook nog een leuk liefdes verhaaltje er in....gegarandeerd een kaskraker, maar het is en blijft een slechte film.

mijn god ik dacht dat onze grote vriend bad pritt toch wel wat style had.

avatar van WiLL

WiLL

Heb me best vermaakt met deze film. Het is gewoon een simpel verhaaltje met flauwe/droge humor en over the top aktie. Ben toch van begin tot eind vermaakt. 3*