Fat Albert (2004)
Geregisseerd door: Joel Zwick
Met onder meer: Kenan Thompson, Kyla Pratt en Dania Ramirez
Plot Fat Albert
"Hey! Hey! Hey!"
Fat Albert doet er alles aan om de jonge Doris te helpen vrienden te vinden. Maar hij wordt verliefd op Doris' stiefzuster Lauri en iedereen wordt zenuwachtig. Niet alleen laat zijn beroemde talent voor oplossen van problemen hem in de steek, Albert wil ook niet terugkeren naar het leven als animatiefiguur en wil in de echte wereld blijven.
Fat Albert
Doris Robertson
Lauri Robertson
Rudolph "Rudy" Davis
James "Mushmouth" Mush
William Henry "Bill" Cosby Jr.
"Dumb" Donald Parker
"Old Weird" Harold Simmons
Zichzelf
Reggie
Diesel
Kenan Thompson kan soms erg grappig uit de hoek komen.
Zou best wat kunnen worden dit.
ThaNick
Yep, Kenan is idd grappig
.. ook in de serie Kenan and Kel, deed hij weleens Bill Cosby na.. of was dat.. Saturday Night Live?
in ieder geval: ik kijk zeker uit naar deze film!
kevke1990
Niet echt een film dat ik ga kijken de trailer kon me niet overtuigen.
streeter
ik was 2 weken geleden bij SNL in de writers room tijdens de uitzending, en Kenan kwam heel beleefd naar mij toe en stelde zich voor. Hele aardige gast.
Hij heeft idd wel eens Bill Cosby nagedaan op SNL, maar het zal me niet verbazen als hij dat ook wel eens bij Kenan & Kel heeft gedaan.
ex_uva
Het is een beetje een standaardverhaal met schaarse momenten die grappig zijn:
Wanneer de bende van Fat Albert de wereld inkomt kijken ze hun ogen uit hn kassen in winkelcentra, op straat, op een feest en op de kermis
Voor de rest wordt een standaardverhaaltje afgewerkt en is het zeer voorspelbaar in de laatste 20 minuten.
Een meisje (Doris) dat een probleem heeft, wordt door F.A. zo goed en kwaad als het kan geholpen. F.A. wordt echter tot overmaat van ramp verliefd op de zus van Doris. Poeh poeh, problemen. Maar hey hey hey, F.A. will find a way...
Bill Cosby heeft nog een verrassend einde, waarna de credits rollen.
De bende van Fat Albert is gebaseerd op 'echte' mensen, die hun kenmerken uit de serie ook in de 'echte' wereld hebben. We zien ze voor het graf van de echte F.A. staan. Maar eigenlik is F.A gebaseerd op de opa van Doris. Een beetje een quasi-emotioneel moment dus.
Al met al geen geweldige film. 1,5*
Jappo
Ik vond de film best voorspelbaar enzo, maar hij was gewoon best grappig, wat ik van tevoren niet verwacht had.
Een 3 voor mij
andrew
Echt één van de slechtste films die ik ooit heb gezien! De film probeert grappig te zijn maar is het totaal niet, was blij toen de film afgelopen was.
Verbaasd mij dat de 15 stemmen die nu gegeven zijn, nog zo hoog zijn! Zonde van me tijd geweest deze film. 1,5*
savi_7
redelijke film je moet er van houden is gebaseerd op de tekenfilm van bill cosby. die de tekenfilm in de jaren 70 over zijn jeugdvrienden maakte. de grappen zijn redelijk daarom een 2* deze film had beter gekunt
Frenkel
Ik kende Fat Albert eigenlijk alleen van stukjes die ik bij South Park ooit had gezien..
Maar film is wel vermakelijk, Maar echt een kinderfilm / tienerfilm..
sjob
bagger niet eens te pruimen met n rietje...
wie zit hier nou op te wachten, echt je moet minstens een halve yosti zijn om dit leuk te vinden!
Face*Tomorrow
bagger niet eens te pruimen met n rietje...
Mooi gezegd jobje
Captain Pervert
Hey hey hey, deze film is best oke! Nou ja, je moet het in het perspectief zien: moralistisch, vrolijk, liedjes, maar vooral braaf. Er wordt zelfs geen scheet in gelaten. Maar er zitten erg melige typetjes in en dat is wel geinig. Als je 10 of 11 bent is dit erg geestig, zo'n dikkerd uit de TV.
3 sterren.
Nieke
Chick flick, adolecenten film, Cosby liefhebber film...
Gewoon mijn genre niet. Zou denkelijk liever de tekenfilm zien. In de stijl van Dr. Dolittle 3.
Wel een keer leuk om met je neefjes of nichtjes te bekijken...
matthijs_013
Maar film is wel vermakelijk, Maar echt een tienerfilm..
haha, grapjas..
film_kaza
Ik vond deze erg leuk om eens een keertje te zien. Die tekenfilms waren wel geinig en er was wel humor. Word opgeefmoment wel wat slechter maar niet veel slechter.
3,5
Wat ik graag zou willlen weten is de leeftijd van Kenen Thompson. Weet iemand dat? Goodburger is uit 1997 en ik weet niet hoe oud Kenan & Kel al is.
Chainsaw
Als je op zijn IMDB profiel kijkt, kun je z'n geboortedatum zien. En dan zul je ontdekken dat meneer momenteel 28 jaar is.
ToNe
Haha, zo oud had ik hem niet gegeven.
Een beetje de eeuwige jeugdigheid van Gary Coleman, maar dan anders...
film_kaza
Inderdaad al erg oud vergeleken met hoe hij er in de film uitziet.
koiboy
Had de dvd met een klein beetje twijfel in mijn dvd speler gestopt maar vond hem heel goed. leuke film. had ik niet verwacht toen ik hem ging kijken.
Steez
hehehe!
Deze film is best ok!
Mwa vond het een best aardige film. Geen hoogstaand verhaal ofzo, maar met je verstand op 0 best aangenaam om te kijken. 3.5
kehuis
1 gast lijkt zo op ronaldinho, die met die lange tanden. Zo vaak lachen...
JTV-kijker
- 2017 stemmen
Het concept van het idee is wel leuk, maar het wordt echt verpest vind ik door de best wel slechte cast en die Albert ziet er echt wel vrij fake dik uit.
Nomak
Hey, hey, hey!
Wat een erg leuke film, één van de betere komedies die ik gezien heb.
Fat Albert is een geweldig personage, en Kenan is echt wel erg goed gecast voor deze rol. Sowieso is hij een acteur die weet hoe hij grappig moet zijn. Ook de kleurrijke vrolijke bende vrienden van Fat Albert zijn erg leuk. Zowel in animatie als in de echte wereld zagen ze er erg goed en grappig uit.
Leuk verhaaltje ook, enkel op het laatste werd het iets minder. Maar de emotionele scene aan het graf vond ik dan wel weer mooi.
Echt een aanrader, al is het gemiddelde hier aan de lage kant.
nele
Gewoonweg een leuke film! Hij springt er niet uit, maar daarom zéker niet slecht!
brielen
Uitstekend gemaakte, maar o zo doodbrave familiefilm die ook nog eens een fikse moraalles bevat. Ook de allerkleinsten in het gezin kunnen zich amuseren.3.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

All That Heaven Allows