Genre: Horror / Fantasy
Geregisseerd door: Jeremy Haft
Met onder meer: Matthew Marsden, Chad Faust en Jenna Dewan
Gesproken taal: Engels en Frans
Plot Tamara
"Revenge has a killer body."
Tamara is een ongelukkig meisje. Ze heeft weinig vrienden en is regelmatig slachtoffer van pesterijen. Troost vindt ze in haar hobby: hekserij en zwarte magie. Wanneer enkele medeleerlingen op school een gemene grap met haar uithalen, komt Tamara ongelukkig ten val en breekt haar nek. De leerlingen verstoppen het lijk en beloven elkaar nooit over het ongeluk te praten. Maar Tamara keert terug, in de gedaante van een supersexy meid. Zo lokt ze haar kwelgeesten één voor één in de val en neemt ze bloederig wraak...
Tamara Riley
Alison Natolly
Patrick
Freshman Girl #2
The Lexx
ik vond hem geen moment eng of spannend, idd een film die ik persoonlijk niet kan aaraden.
omdat ik niet in slaap was gevallen toch een halve ster.
Mr.Manson
De Film was wel redelijk,
maar vond het verhaal veel weg hebben van ''Carrie''
BlueSword
vond het gewoon een leuke film, niet echt griezelen ofzo maar het keek wel lekker weg, aardig wat gore en orginele doodscene's.
en die tamara was ook wel een lekker wijf.
vond haar ook wel okay acteren, alleen die jongens niet echt.
Jessu123
wat een gruiwlijk verhaal (niet dat het slecht is) maar ze moesten tamara nooit pesten anders zint er altijd wraak. wel is het raar dat ze in een mooi lichaam belant misschien verband gesloten met de duivel?
BlueSword
make-up en krultang doet wonderen. vooral hoe zij eruit zag.
Waku
Middelmatige horrorfilmpje.
Vergezocht verhaaltje over buitenbeentje die na noodlottig ongeluk een vamp wordt op wraaktour.
Nergens wordt het in de film eng.
Op het puntje van je stoel zitten van de spanning is er eveneens niet bij. Wel een aantal behoorlijk smerige scenes en die redden deze "Tamara" een klein beetje
zodat we daadwerkelijk realisere dat we naar een horror film kijken. Op sommige momenten houterig en slapjes geacteerd.
Een kleine voldoende 3*
hOrrorChick
Helemaal gelijk!
The_Game
Dit is wel een aardig vermakelijk film. Het verhaal stelt natuurlijk niet veel voor, maar de originele sterfscenes zijn goed te doen. Hij is nu een Filmpakker voor 5 euro, en daar is hij zeker voor te doen. kortom, leuk en vermakelijk voor een avondje. 3.0*
seth gecko
de film heeft enkele leuke en beetje twisted vondsten,maar het enorm gemakzuchtige scenario en het zwakke acteerwerk laten te wensen over.
gewoon een tussendoortje voor als je eens een late avond echt niks beter te doen hebt.
Uloveme
Ik vond het een leuke film maar meer een thriller maar aardig voor vermaak 5,0*!
Haraldinio
Aardige film ja, laten we het houden op een thriller met goede horror scenes en de hoofdrolspeelster mag er ook wezen ( voor de mannen onder ons )
3 Sterretjes
euroburger
Gewoon een euke film, ik heb hem gekeken zonder ervan uit te gaan dat het iets met horror van doen heeft, makkelijke wegkijkfilm met een zeer sexy meiske dat er een leuk avontuur beleeft, maar nix eng ofzo. Daarbij loopt het verhaaltje aardig en zitten er weinig echt storende elementen bij.
zwibberpiff
Wat een domme film zeg. Ik ging hem juist kijken in de hoop dat het een soort Carrie film zou zijn. Maar helaas, vond eigenlijk dat het verhaal nergens op sloeg, ging allemaal veelste gehaast en het einde was helemaal een afgang.
1,5* voor de scene met het eerste slachtoffer (die nerd)
lordsnoopy
Op zich wel een leuke film, alleen het einde moest het weer verprutsen.
Wat krijgen we straks, Kisha die als Tamara's slaaf haar terug tot leven wekt? Dat Tamara degene die overleefden alsnog wil vermoorden?
Vanwege de soms gore moordscenes toch nog 3,5*
dragonmage
niet echt een horror film maar meer een grappige film.
ben niet echt geschrokken.
ken betere horrors.
hij krijgt een 3
prejudice
Alleen het begin en het eind vond ik nog goed, alleen toen ze weer opstond uit de dood vond ik het echt nergens op slaan, alleen sommige momenten iets weghebben van een 'horror' film. een 2*
Chattingforum
Zo ik ga deze film nu kijken. Ben benieuwd. IK zal zo verslag uitbrengen. Horrors zijn mijn favo dus. Al vind ik het raar dat ze 3 in een meisje stoppen, 3 horrorfilms. Maar goed! Dat zie ik zo wel!
Chattingforum
Zo heb de film ondertussen bekeken. Ik krijg zeker een nachtmerrie ervan vannacht. Echt zo een cloon van I know what u did last summer, maar dan veel en veel beter. Alleen het verhaal is een beetje wazig. Maar goed, 4!
AmazingPP
Ik ben gek op horror. En ik ben gek op z.g. "revenge"-films. Ook deze vond ik helemaal niet beroerd. Beetje tam, dat wel. Het had van mij allemaal wel wat heftiger gemogen. Alleen het einde... Tja.. Dat verpest eigenlijk een beetje de film. Er wordt redelijk geacteerd, behalve van de twee heren die met elkander in bed belandden (hahaha), die hadden ze beter kunnen schrappen. Best aardig, dus: 3 *.
darkRomance
Zoals hier boven al gezegd werd: ik vind ook dat deze film op Carrie lijkt (ik moest er onmiddelijk aan denken). Het verhaal in het begin zat wel goed vond ik, maar toen ze 'dood' was, begon de film mij een beetje te vervelen.
De film lijkt wel op verschillende stukjes uit andere films bijeengeplakt.
MasterOfPuppets
Hij had echt heel veel weg van I Know What You Did Last Summer en Carrie.. opzich wel een leuke film, de bloedscenes waren wel grappig. Ik vond m neit eng ofzo.
H.eleentje
Ik vondt het wel een goede film ,
maar niet zo eng..
Ik vondt ook dat dat bloederige gedoe met dat meisje
die die hand in dr mond deed egt overdreven,
maar een beetje advies nodig ik zou er niet bij eten... !!
Maar wat ik wel eng vond is dat die jongen zelfmoord pleegt bah! Scary!
3.0 *
MrAmsterdam
Redelijke film.
Mooie vrouw die tamara dat zeker.. maar het acteren was niet al te best in mijn mening.
De moordscenes waren wel leuk om te zien en lekker hard, dat maakt het voor mij in totaal een 2,5*
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
een beetje carrie achtig, maar dan wel veel zwakker. Vooral het einde in dat hospitaal is enorm zwak, het enige goede stukje vond ik toen ze de klas binnenkwam en zo bitcherig deed.
RyanB
Ik vind deze film wel leuk. Een paar leuke moorden. Het einden vond ik ook wat zwak. ik geef deze film een 3* omdat het altijd wel leuk is om naar te kijken, maar niet meerdere keren.
Don_Mat
Echt, hij was wel vet hoor. Gewoon leuk om zo is te kijken. 4 * want hij was eng en spannend.
russell
Vond er geen bal aan, je kon al zien dat het meisje er knap uitzag in het begin, heb het leuker gevonden als ze oerlelijk was en later mooi werd. De film was zeer voorspelbaar en ik vond haar slecht acteren. Het verhaal was leuk alleen totaal verkeerd neergezet met slechte acteurs en matige decors.
En ondanks hij voor 16 jaar was vond ik hem totaal niet geloofwaardig en spannend.
Geen aanrader.
DragQueen
Niet zo'n geslaagde film. matig en vergezocht verhaal. er zaten wel wat slachtingen in die vrij origineel, maar vooral erg goor waren. degene die tamara speelde was overigens wel in een keer een lekker wijf geworden. wat natuurlijk een pluspuntje was. verder niet echt bijzonder, deze film. 2 sterren.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen