Genre: Komedie / Western
Geregisseerd door: Frank Coraci
Met onder meer: Adam Sandler, Terry Crews en Jorge Garcia
Bekijk via Netflix
Plot The Ridiculous 6
Tommy 'White Knife' Stockburn (Adam Sandler) is een man die als weeskind is opgegroeid bij een indianenstam. Wanneer hij hoort dat zijn lang verloren vader is teruggekeerd, gaat hij op een avontuurlijke reis door het wilde westen. Dit doet hij samen met zijn vijf halfbroers, waarbij ze beter bekend zullen staan als 'the ridiculous six'.
Tommy
Will Patch
Clem
Smiley
Frank Stockburn
11 december op Netflix ('Netflix original film')
HALVE TAMME. (moderator series)
Vele bekenden gezichten passeren de revue. Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt.
TheLionKingFan
Ik kan echt niet wachten. Ik weet dat het een Netflix exclusive is, maar zou hem toch graag op DVD / Blu-Ray zien verschijnen
Uier
- 2006 berichten
Netflix is goed bezig, met die film releases.
Hier een overzicht van films die eraan zitten te komen. Netflix Orginals movies.
Vooral War Machine lijkt me top.
Tim1988
Wel leuk, Ondanks er veel bekende acteurs in de film meespelen vond ik het allemaal een beetje over de top. In films van Adam sandler is dat meestal ook te verwachten maar dit vond ik net iets te.
Het verhaal is wel leuk bedacht met af en toe erg komische momenten.
Matige film waarin een blanke man die is opgevoed door indianen erachter komt dat hij nog vijf broers heeft. Deze komische western is losjes gebaseerd The Magnificent Seven. De infantiele, politiek incorrecte humor is wel vermakelijk, maar de film duurt te lang hiervoor. Een leuke setting en aardig wat bekende acteurs waarbij dit de vijfde samenwerking is tussen regisseur Frank Coraci en Adam Sandler. Net geen 3.0 sterren.
Hah.
Met Tarantino's Hateful Eight om de hoek zou je kunnen gokken dat het hier om een film van The Asylum gaat, maar blijkbaar is het ditmaal de Happy Madison crew die met de eer gaat lopen (en verwijzen beide titels natuurlijk naar The Magnificent Seven).
Sandler heeft deze keer echt z'n héle blik Madison acteurs opengetrokken, erg veel oude bekenden (Swarsdon, Spade, Zahn, Schneider, Lovitz, Buscemi en uiteraard Jackie Sandler) die weer de revue passeren. De enige die ik niet gezien heb ik Covert, maar die stond wel bij de producer credits en het kan ook zomaar zijn dat ik hem gemist heb, aangezien de meeste onder een serieuze berg make-up hun ding moeten doen.
Tussen alle dramadies door vind ik dit soort films tegenwoordig bijna verfrissend. Gewoon simpele comedies. Een paar flauwe grappen, wat knipogen, dollen met een bekende cast en wat nieuwe gegadigden (die Lautner) te kakken zetten.
Het duurt wat lang en zoals wel vaker zijn niet alle grappen even leuk, maar de geweldige hoeveelheid cameos, de luchtige sfeer en de humor die toch helemaal tot het einde draagt maken van deze Ridiculous 6 gewoon een erg vermakelijk tussendoortje. Het is niet eens zozeer dat ik Sandler zelf zo geweldig vind, maar met z'n hele crew erbij levert hij best leuke films af.
Superkuuk
mmmhhh....Ik wist dat Adam Sandler het heel zwaar had..Na zijn laatste 5 films, allen mega flops, was het voor hem onmogelijk om nog een film bij een normale uitegever te kunnen releasen...Dat Netflix hem een contract geeft voor 4 films..met deze miskleun als eerste zegt al voldoende...De film is echt heel slecht, en is gewoon niet leuk...Vaak gewoon te ranzig, daarnaast heeft deze film meer typetjes dan Game of Thrones...Een grote chaotische bende....Als een autobedrijf per jaar 7 van de 10 modellen niet kan verkopen omdat ze slecht zijn, dan gaan deze modellen naat het buitenland, omdat de standaard daar wat lager is....Netflix doet bij ons hetzelfde....7 van de 10 series zijn slecht en ook nu de films....wat zegt dat over ons...
René8
Zojuist gekeken, heerlijk filmpje.
Vanilla Ice als Mark Twain: 'It’s about Tom Sawyer’s homeslice, Huckleberry Finn. White boy goes rafting with a brother. People gon’ lose their shit!'
Malvlex
Wat een drama. Ik hou van een over-the-top film op zijn tijd. Maar dit sloeg echt alles.
Ik heb gewoon echt niet kunnen lachen.
Hilarische komedie, elke acteur speelt zijn rol echt perfect. 4,5*
Veel slechter kunnen films niet worden....
Mondragon
Eerlijk waar, hoe kun je 4,5 ster geven voor deze rotzooi? Neem het stemmen serieus ajb, 4,5 ster geef je aan de allerbeste film die ooit is gemaakt en een 1 aan de allerslechtste films zoals deze.
TheLionKingFan
Dit is gewoon mijn mening. Ik ben een groot van fan Sandler en deze film vond ik zeer grappig. Ga alsjeblieft niet de meningen van anderen afzeiken.
john mcclane 2
[quote]TheLionKingFan schreef:
ik snap wat je bedoeld,maar hij heeft wel een punt,4,5 geef je aan, zo even uit het hoofd, pak hem beet,: shawshank redemption of taxi driver,,een film waar je niet om heen kunt.
Een tijdloze klassieker.Maar ieder zijn ding natuurlijk,Beetje raar is het wel
,maar hij heeft wel een punt,4,5 geef je aan, zo even uit het hoofd, pak hem beet,: shawshank redemption of taxi driver,,een film waar je niet om heen kunt. Een tijdloze klassieker.

limelight73
Ben niet een Sandler fan, en het is ook geen hoogvlieger. Maar op zich nog best orgineel en prima te doen. Zeker de vele bekende gezichten is best grappig. Zeker vanilla! Doet het nog leuk ook.
[quote]john mcclane 2 schreef:
En daarom hebben ze zoiets uitgevonden genaamd "persoonlijke smaak". Dat die van mij vreselijk is doet er dan niet toe
horizons
Vreselijk? Afwijkend van wat de menigte doet klinkt beter. Meer positieve vibe.
Collega's vonden dit een leuke en grappige film..
Antonev
Nou, dat viel eigenlijk helemaal niet tegen! Het is natuurlijk grotendeels onderbroekenlol, maar de manier waarop het gebracht werd beviel me wel! Het was grappig, zag er goed uit en keek vlot weg, niets mis mee dus.
john mcclane 2
[quote]TheLionKingFan schreef:
je hebt helemaal gelijk,vrijheid blijheid,is een van mijn moto's .
En dat is ook het leuke van deze site.
Ik heb zelf erg genoten van deze film,,
en hem zelfs een 4 gegeven.En dit valt volgens vele onder totale wansmaak,,kijk tip
mikey
Film is gered door enkele gastoptredens van betere acteurs, soms een geestige grap. Toch blijft Sandler een hele alrlige man die niet spoort. En meer dan 20 racistische grappen is toch wat bedenkelijk.
Kondoro
The Ridiculous 6
Een Netflix original movie, het zou mij benieuwen. De series vallen vaak in de smaak, zoals Narcos. Ik had een goed gevoel over de film, Adam deed bijvoorbeeld mee dus het waren sowieso al personen waar ik graag wel een film van kijk, dus eigenlijk begon ik erg enthousiast te worden over The Ridiculous 6. Sandler is een man die niet alles 100% op een rijtje heeft zitten bovenin, niet erg natuurlijk maar soms een beetje irritant.. Voor de rest is The Ridiculous 6 een erg leuke komedie / western film waar ik me prima mee vermaakt heb. De setting van de film is prima en het verhaal is leuk om te volgen en (op veel momenten) niet saai.. Ik heb me prima weten te vermaken met The Ridiculous 6 en zeker voor de flauwe komedie en western fans een echte aanrader, over het algemeen voor de liefhebbers van flauwe komedie, zeker kijken!
schumacher
Middelmatig filmpje.
Er zaten wel een aantal leuke stukken in dat is nog de reden wrm ik nog een 2,5 kon geven.
Heel wat bekende acteurs maar dat is dus geen garantie op een topfilm.
Deze film is niet serieus te nemen anders moet je der gewoon niet aan beginnen, het is mss net wat teveel over the top.
Het is wat onderbroekenlol zoals hier gepost is geweest.
Niet slecht maar dus ook niet top.
Ik las hier dat zijn vorige films niet goed waren maar ik vond the cobbler, pixels, blended, that's my boy nochthans niet slecht ze.
DutchTakeshiro
Leuk. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door The Ridiculous 6 en de voornaamste reden daarvan is dat Adam Sandler het niet weet te verpesten. Ik zal eerlijk zijn: ik vind Adam Sandler heel erg saai. De man kan nauwelijks acteren en de films waarin hij speelt worden door zijn aanwezigheid aardig teniet gedaan (toegegeven, de film Little Nicky was wel leuk). Regisseur Frank Coraci maakt een film die een enkel raakvlak schijnt te hebben met de film The Hateful Eight. Dat was voor mij in ieder geval een reden om deze film te kijken. Netflix slaagt er wederom in een prima product af te leveren.
Aardige cast die voornamelijk bestaat uit acteurs die het best presteren in een film met droge humor. Terry Crews, Jorge Garcia, Adam Sandler, Roy Schneider, Taylor Lautner en Luke Wilson zullen nooit in de buurt komen van acteurs zoals Jim Carrey en Will Ferrell maar ze weten het samen wel leuk te brengen. Tel hierbij op een aantal leuke cameo's van onder andere Steve Buscemi en leuke grappen en de heren weten uit de verf te komen.
The Ridiculous 6 is een leuk tussendoortje die het best te genieten is als je van te voren beseft dat het simpele/droge humor betreft die het ene moment wel werkt en het andere niet. Het beste is om eigenlijk geen enkele verwachtingen te hebben want dan is er een grote kans dat die niet uitkomen. Er is in principe genoeg om de film op af te kraken maar ik heb tot over het geheel aardig kunnen lachen (zeker bij het gewauwel van Herm kon ik mijn lach niet inhouden) en dat is toch wel het allerbelangrijkste in een komedie.
xaid

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten