• 9.378.149 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Anthony C. Ferrante

Met onder meer: Trish Coren en M. Steven Felty

Plot Boo

"You don't have a ghost of a chance."

Een groepje studenten wil op Halloween iets griezeligs organiseren voor hun vriendinnetjes. Iets griezeligs in een verlaten ziekenhuis. En ze komen er al gauw achter dat het er spookt...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Hemdale

Hemdale

Dit lijkt mij wel zo'n geweldige film, alleen het plot al dat super origineel is.

avatar van FisherKing

FisherKing

En vooral de titel is zo lekker origineel...

avatar van RookWorstje

RookWorstje

Ik ben benieuwd wat deze film gaat doen, klinkt spannend en ook de trailer is angstaanjagend, iok heb hem alleen nog nergens zien liggen en ook niet te huur

stan

Ik vind het echt een geniale titel

avatar van Doom

Doom

Titel is idd wel geniaal, haha. Ben heel erg benieuwd maar zou ongetwijfeld een standaard tiener horror movie zijn...

avatar van Kepslock

Kepslock

Ik had af en toe het gevoel dat de acteurs regelrecht uit een 'american pie' achtige komedie kwamen stappen. Tel daarbij op een dik dozijn cliche's, flauwe schrikmomenten (oke, bij de 1e hadtie me wel), wat huppelkutjes en een blik stoere binken. owja, en een happy ending

avatar van pieterjk

pieterjk

Ik heb de film net gezien. Dacht eerst dat ik naar een Scary Movie 4 zou gaan kijken. Maar nee……., normaal heb ik het niet zo op Griezelfilms, maar ik heb anderhalf uur zitten schrikken in mijn stoel. Echt heel goed in elkaar gezet. Zeker een aanrader voor de liefhebbers. Degene die vóór mij gereageerd hebben…als je hem gezien hebt wil ik je reactie nog wel eens horen. Deze krijgt van mij een “9”

een 9 is 4.5 sterren niet 4

avatar van Sparkle

Sparkle

Het begint super cliché maar daarna gaat het niveau gevoelig naar omhoog, dus laat het begin u niet misleiden. Ik bleef weliswaar het gevoel hebben van "been there done that" maar er zaten genoeg verrassende elementen in om een amusante filmavond te hebben.

avatar van niksfrans

niksfrans

vond deze film zeer mooi echt goede schrikeffecten erin en ook wel een stukje humor 5 sterren wat mij betreft.

doet mij iets meer denken aan evil death deel 2.

avatar van AliD

AliD

Een mooie film. Heeft paar schrikmomenten. en ook mooie verhaal. een aanrader. 3.5

avatar van AliD

AliD

Kepslock schreef:

wat vind je dan wel mooi als je deze niet mooi vind?

avatar van whimp

whimp

standaard, cliche, ben zeker niet verrast. Het acteernivo is ook niet dramatisch hoog, Wel uitgekeken 2,5*

avatar van Anjin

Anjin

Toppertje 5*

avatar van Edie

Edie

Erg benieuwd naar!

Van Anthony c. Ferrante, welke verantwoordelijk was voor de speciale make-up effecten in The Dentist 1 & 2!

avatar van Anjin

Anjin

Ik vind dit een toppertje,omdat het verhaallijn

goed in elkaar zit, veel schrikmomenten terwijl je opdat ogenblik niet verwacht,en het einde zit goed in elkaar.

Zo vind je maar weinig films van dit formaat

Zo goed Kappertje????

avatar van Jordyvs

Jordyvs

Doom schreef:

Meestal heb je gelijk, hierbij leg ik de nadruk op "meestal" want dit keer niet, heb de film 4 dagen geleden gezien en hij is super cool, bij de meeste films schrik ik niet, maar deze liet me toch wel een paar keer schrikken, dit is een top film, echt waar!

avatar van Jordyvs

Jordyvs

Kepslock schreef:

Sorry, bedoel je nou dat de film slecht was???
Oke, de acteurs konden beter, maar de schrik momenten waren vet ... soms voorspelbaar, maar merendeels niet...

avatar van ronaldd

ronaldd

Heb m net gezien. Echt een bijzondere vette film.. Dacht in het begint ook dat het een goedkope griezel film zou wezen..

Dit is zeker de moeite waard!!!

avatar van paramount

paramount

Slecht geacteerd door sommige acteurs/actrices. Jammer want het verhaal zit op zich wel goed in mekaar. Toch 2*.

avatar van jovdo

jovdo

Persoonlijk vond ik het een goede film. Er worden redelijk veel horrors gemaakt die het kijken niet waard zijn. Deze is wel de moeite waard.

Prima film!

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Het verhaal is niet zo heel goed (niet orgineel) maar de vele schrik momenten maakte er toch nog een leuke film van.

avatar van tomthumb

tomthumb

Het meest enge aan film is het niveau waarop geacteerd wordt, brrrrr!

avatar van Nike125

Nike125

Goede film met veel schrik momenten. Ik geef deze een 3.5*

Maar wanneer komt deze film eigenlijk uit in de bios?

op IMDB een 4.5

best maf

Als je het omrekent is het een 2.25

avatar van pikas

pikas

Om het kort te houden ...

ARMZALIG

avatar van Joboy