• 9.378.059 stemmen

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: John Stockwell

Met onder meer: Paul Walker, Jessica Alba en Josh Brolin

Plot Into the Blue

"Treasure has its price."

In de diepe, van haaien vergeven wateren van de Bahama's ontdekken vier jonge duikers per toeval een legendarisch scheepswrak waarin naar verluidt voor miljoenen euro's aan goud begraven ligt. Ze denken dat hun dromen over het vinden van een verborgen schat waarheid geworden zijn. Maar wanneer ze vlakbij het schip ook een vliegtuigwrak met een illegale cargo vinden komen ze echter in de problemen. De vracht behoort namelijk toe aan een grote drugshandelaar.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Vermakelijke film.

Schitterende locaties!!!!!!!!!

Je zou er zo bij in willen springen zo mooi allemaal. 3*.

avatar van Dieterrr

Dieterrr

leuke film en goeie filmlocaties

avatar van schram101

schram101

Ondanks de niet al te positieve reacties hier heb ik ook na de herziening moeten constateren dat dit een alleraardigst filmpje is! Is naar mijn mening stukken beter dat de naapers van Fools Gold.

De beelden / locaties waren prachtig. Er zat nog een verhaal in ook! De zomerse sfeer die de film uitstraalt hangt ook gelijk in de woonkamer! Alleen de acteerprestatie's hadden beter gekund, maar goed.. En tja, Jessica Alba...

avatar van WanderingStar

WanderingStar

Ik vond het net Een Grote (wel erg mooie) Bacardi Reclame eerlijk gezegd..

Mooie plaatjes om naar te kijken (hou ik van).. maar verder eerlijk gezegd niet zo heel boeiend.

avatar van Tyva

Tyva

Hele mooie locaties en een redelijk spannend en vermakelijk verhaal. En een prachtige Jessica Alba. 3.5/5

avatar van The Last

The Last

Best een flutfilmpje. Op de mooie dames na valt er niks te genieten. 1 van die slechte films van Paul Walker.

avatar van The Oceanic Six

Ik zie net dat er al een deel 2 uit is....

Uiteraard met andere acteurs. Kent iemand hem? Misschien de moeite dat hij ingevoerd op MM wordt?

avatar van Ondergronds

Ondergronds

De film is eens goed voor een keertje op je gemak te bekijken en te genieten van het vrouwelijk schoon. Vooral Jessica Alba dan.

Het verhaal is niet origineel en ook vrij simpel. Mocht wat meer variatie inzitten. De cast acteert behoorlijk maar weten niet echt te overtuigen.

Al bij al is de film geslaagd, maar ik hoef deze niet nog een keertje te bekijken. Redelijk.

2,5 sterren.

avatar van mixmaster

mixmaster

hele leuke en vermakelijke film met actie, humor en mooie vrouwen en prachtige locaties.

gewoon kijken en genieten , ook een goed verhaal in de film.

avatar van roherium

roherium

Leuke film en jessica alba wat wil je nog meer 3.5*en

avatar van Fingquality

Fingquality

Tja, eigenlijk precies wat ik ervan verwachtte. Erg simpel verhaaltje, wat acteurs in zwembroeken en bikini's (lees: Jessica Alba) en verder erg cliché en erg standaard. Voor een keer best te doen, maar daarna afblijven.

avatar van Fryce

Fryce

Kan niet zeggen dat ik met plezier naar deze film heb gekeken. Ik vond hem veel te serieus neergezet. Verhaal was een stuk smakelijker geweest als het wat luchtiger verteld werd. Acteerwerk vond ik echt ontzettend slecht, Hollywood prul van de onderste plank. Het enige noemenswaardige was de omgeving. Maar dat zit eigelijk altijd wel goed als Jessica Alba mee speelt.

avatar van Koert

Koert

Tsja... Nogal slap allemaal. De film begint lekker vrolijk. Het zonnetje schijnt, het water is helder, iedereen is fijn aan het duiken naar schatten op de bodem van de zee. Het wordt echter verpest wanneer de duikers te maken krijgen met criminelen in de film. Er worden wat stoere negers en foute figuren geïntroduceerd om het spannend te maken. Ware het niet dat de plank daarmee volledig wordt misgeslagen. Het verhaal is echt ontzettend cliché. Daarnaast is het acteerwerk ondermaats: Alba is een zeikerig trutje en Walker is wel een erg stoere bink. Jammer.

avatar van maus9

maus9

De beelden en de locaties waren echt prachtig je krijgt gelijk zin om in je beeldscherm te duiken. En ook over de verhaallijn kan ik zeker niet klagen. Alleen hadden ze voor de bad guys wel wat beter acteurs in mogen huren, die waren namelijk wel bagger slecht! Voor de rest 1 van de weinige films die ik gerust eens in de zoveel tijd weer zou pakken..

avatar van AC/DC

AC/DC

Into the Blue

Film die niet genoeg boeit en soms veel te ongeloofdwaardig is. Jessica Alba speelt met d'r leuke koppie wel aardig, ook alleen maar omdat ze een leuk koppie heeft. Paul Walker heb ik volgens mij nog nooit in een film leuk zien acteren. De Fast and Furious films heb ik ook nooit wat aan gevonden. Sfeer lag opzich wel goed, maar echt van die foutjes die het dan weer helemaal kunnen verpesten. Het inbrengen van al die criminelen

Hoe, in vredesnaam, was het mogelijk in de scéne waar Amanda bijna verdronk, dat ze in dat vliegtuig wat op de bodem lag nog IN de staart van het vliegtuig BOVEN water komen?? . Echt zo ongeloofwaardig. Ook dat ze alle vier gewoon langer dan 3 minuten onder water zwemmen, wat haast geen enkel mens volhoudt .

Jammer. Deze film had veel beter uit kunnen pakken.

avatar van m1701

m1701

Was wel aardig

Vond de eerste helft alleen wel wat langdradig

Aan het einde van de film, werd de film echt spannend.

Daardoor krijgt de film net iets meer dan gemiddeld

3* mede dankzij Paul Walker

avatar van ikke12377

ikke12377

vermakelijke film!

vond wel dat hij erg voorspelbaar was.

avatar van Gert P

Gert P

Best een leuke film met mooie onderwater opnames.

avatar van Metalfist

Metalfist

Treasure Has Its Price

Ik kende de film van naam maar nooit echt de behoefte gehad om hem te huren of te kopen maar toen hij gisteravond op tv kwam kon ik het toch niet laten om er naar te kijken, al was het alleen maar voor Jessica Alba.

Het verhaal van Into the Blue is flinterdun en is eigenlijk meer een excuus om zolang mogelijk Jessica Alba in een bikini te houden, voor de vrouwen onder ons had je Paul Walker die constant met een ontbloot torso rondloopt maar daar had ik nu niet echt veel behoefte aan. Het is allemaal redelijk voorspelbaar en wordt eigenlijk alleen maar draaglijk gehouden door de mooie onderwater beelden (en dan bedoel ik ook de scènes zonder Alba)

Paul Walker is qua acteerprestaties precies een vis op het droge, hij spartelt maar wat in het rond. Ik kreeg gewoon de zenuwen van hoe hij constant woordje bro gebruikte (iets waar ik me in The Fast and the Furious ook al aan ergerde). Scott Caan, zoon van legendarische James Caan, acteert tegen mijn verwachtingen echt wel vrij sterk al probeerde hij soms wat teveel de flair van zijn vader na te doen. Ashley Scott was ronduit irritant.

Ik had van Into the Blue niets anders verwacht dan wat ik heb gekregen en het is zeker geen straf om bijna 2 uur naar Alba te kijken. Leuk voor eens op een warme zaterdag avond te bekijken maar dat is het dan ook.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Gewoon een wegkijkertje waarbij het om meer gaat dan het verhaal zelf.

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Verrassend goede film die een droom van iedereen (schatten vinden ) koppelt aan een leuk verhaaltje met de obligate slechteriken in verschillende gradaties van slechtheid.

Bevat de nodige 'actiemomenten' om een tegenwicht te bieden voor de romantische achtergrond van vrouwelijk schoon en ongerepte stranden.

avatar van rep_robert

Best wel een vermakelijke film. Het is natuurlijk geen hoogvlieger, het verhaaltje is wat mij betreft ook een niemandalletje.

De film is verder ook niet altijd even geloofwaardig en soms wordt er ongeloofwaardig gehandeld in de film.

Wat kilo's cocaïne wel niet met mensen kan doen

Maar in een goede zomerbui kijkende naar een werkelijk waar prachtige Jessica Alba in bikini raak je toch heel snel verkocht.

Denk dat de vrouwen het ook niet geheel ontevreden zijn met Paul Walker.

3 sterren.

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Normaal gezien is dit echt m'n genre niet maar dit is echt een topper. Ik heb deze met veel plezier bekeken. De film zit vol spanning en dan nog eens Paul Walker wat wil je nog meer

avatar van charmed one

charmed one

wel een leuke spannende film. een goeie cast. paul walker vind ik een leuke acteur. en hij ziet er ook erg goed uit. de omgeving in de film is ook prachtig. en jesica alba vind ik ook wel een goeie actrice.

avatar van MovieFreakk

MovieFreakk

Standaard filmpje maar Jessica Alba in bikini maakt alles goed 5*

avatar van domkey

domkey

Flinterdun verhaaltje in een prachtige maar o zo natte locatie.

avatar van charmed one

charmed one

er is ook al een tweede deel . hij was vanavond op tv maar ik heb hem niet gekeken. hij had ook maar twee sterren. maar dat zegt nog niet alles over een film met twee sterren. maar ik denk dat de tweede deel een stuk minder is dan dit deel.ik had wat anders te doen daarom heb ik hem niet gekeken.maar ja mischien komt hij wel weer eens op tv. mischien kijk ik hem dan wel. maar de tweede is ook niet in de bios geweest want hij is van dit jaar. een film die in de bios is geweest komt nooit zo snel op tv.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Vroeger kon ik deze film waarderen, en dan bedoel ik niet toen ik 6 jaar was maar een tweetal jaar geleden. Nu totaal van mening verandert. Ik stoor me er trouwens aan dat men constant van het verhaal met de drugs e.d. afwijkt. Nog even realities en fun verfilmen en een heel feel-good gedeelte die me amper kon boeien.

Vermakelijke film , het verhaal is niet bijzonder te noemen maar de uitwerking daarvan hebben ze toch wel erg mooi gedaan.

Ook al gebeuren er hier en daar dan ook wat toevalligheden echt heel strorrend is dat niet.

Het grote pluspunt van de film zijn toch vooral de locatie's,wat een prachtige opnames zowel boven als onder water en doet hier niet onder voor een mooie natuur film.

Acteer werk is goed voor dit genre en de film kijkt dan ook makkelijk weg.

Omdat ik de film in HD heb gezien ben ik geneigt een beter punt te geven dan ik normaal zou doen, vanwege de prachtige onwaterbeelden.

3,5 ster

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Deze film deed mij een beetje denken aan "The Deep" uit 1977. Die is trouwens stukken beter dan dit misbaksel. 1½ * voor de mooie beelden niet meer en niet minder.