• 9.375.099 stemmen

Genre: Thriller / Drama

Geregisseerd door: Ernest R. Dickerson

Met onder meer: Omar Epps, Tupac Shakur en Samuel L. Jackson

Plot Juice

"In the Ghettos of Harlem you don't buy respect... you earn it."

Vier tieners uit Harlem ontdekken tijdens een dagje spijbelen dat een vriend bij een schietpartij omgekomen is. Ze komen tot de conclusie dat ze geen respect genieten, en besluiten dit te verkrijgen door het overvallen van een kruidenier. Hierbij wordt de winkelier echter neergeschoten door één van hen. De andere drie zijn de enige die weten wat er gebeurd is, wat voor de dader reden is om ook met hun af te rekenen.

fathi

dit is wel een leuke film en een vette actie in moet egt zien

avatar van 2high4words

2high4words

ewalk

Zeer goed acteerwerk van 2-pac en Omar Epps. Was gisteren op MGM network te zien. Sommige videotheken verhuren hem. Is slechts import te verkrijgen. Zeer de moeite waard!!

*****

avatar van Majestykn

Majestykn

Leuke film,low budget, goeie soundtrack voor hip hop fanaten, verhaal wel wat cliche en magertjes, maar toch goeie debuutact van de legende tupac.

avatar van Oosie

Oosie

Tupac z`n BESTE ACTIE FILM OOIT !!!! 4*

avatar van dennio187

dennio187

2high4words schreef:

weet iemand waar deze film te verkrijgen is ?

Hey, ik ben ook al een hele tijd op zoek na deze film.

Is het jou al gelukt om deze te bemachtigen?

Of weet je waar deze verkrijgbaar is?

Groeten

Denni

avatar van rach25

rach25

ik heb deze....erg leuk voor een bugdet film

avatar van Jordy

Jordy

Beetje knullig allemaal, maar het heeft wel z'n charme

Jammer voor de spanning dat je die Fatboy in het ziekenhuis hoort vertellen dat Bishop 'm neerschoot, zodat er tijdens het "eindgevecht" geen spanning is over de vraag of Q misschien alsnog achteraf de schuld in z'n schoenen geschoven zou krijgen

avatar van Diesel

Diesel

Bij vlagen best knullig inderdaad. Toch is de film me vrij goed bevallen, beter dan ik vooraf had verwacht. Juice is een harde, grauwe ghetto thriller die geen enkel moment verveelt. Genoeg geslaagde scènes en goede rollen van onder andere Tupac, Omar Epps en Khalil Kain. De hechte vriendschap die uitdraait op een nachtmerrie is goed in beeld gebracht door Dickerson. Leuke verwijzing ook naar White Heat: Made it ma! Top of the world! 3,5*

avatar van siouxstyle

siouxstyle

Ik wil hem al een hele tijd zien maar vind hem nergens, kan je die ergens gewoon bestellen ofzo???

avatar van Diesel

Diesel

Bestellen kun je via de link boven de plotbeschrijving.

avatar van TrippelDee

TrippelDee

• 1910 stemmen

'deze film is niet met nederlandsondertiteling te verkrijgen.. jammer dat die nooit op tv komt

avatar van CASPERRR

CASPERRR

2 woorden

goede film

avatar van chim-brada

chim-brada

dennio187 schreef:

Hey, ik ben ook al een hele tijd op zoek na deze film.

Is het jou al gelukt om deze te bemachtigen?

Of weet je waar deze verkrijgbaar is?

Groeten

Denni

ik heb hem thuis voor 15 euro mag je hem hebben

avatar van Roowland

Roowland

hebben jullie wel eens gehoord van DOWNLOADEN?

das namelijk ook een optie..

avatar van Action

Action

Weet iemand meschien waar ik deze fim op dvd kan kopen.

avatar van Eazyfan

Eazyfan

Erg leuke film, 4*; ben erg verrast; begint simpel en eind totaal wat je niet verwacht, misschien dat ik dit nog verhoog naar 4,5* maar dat lijkt me nu nog net wat te hoog. Damn, ik kreeg echt de schijt aan 2Pac in deze film, vooral door zijn rol, maar aan de andere kant knap acteerwerk, Omar Epps steelt hier natuurlijk wel de show, ook erg sterk einde, beetje low budget natuurlijk maar alsnog erg goed gedaan, ook erg leuke muziek. Ben echt nu onder de indruk, ben erg blij dat ik deze film gezien heb. Misschien dat het later nog een plaats in mijn top10 krijgt, voor alle duidelijkheid, ik vind deze film niet top omdat een van mijn favoriete rappers erin mee doet ofzo, maar gewoon erg goede film, simpel maar zo sterk.

avatar van SLK

SLK

Niet te vinden deze film. Zou hem echt graag willen zien

ewalk

Houd MGM in de gaten, hij komt er wel eens langs!

2high4words schreef:

bij www.bordisque.nl

daar kan eum bestellen maar je moet

wel een regiovrij dvd speler hebben

avatar van FillumGek

FillumGek

Eindelijk gezien en toch wel een tegenvaller. Het begint allemaal wel erg slap en zelfs een beetje komisch. Het lijkt zelfs bijna leuk om op te groeien in de arme Amerikaanse buurten. Verderop in de film wordt het iets beter door onder andere het sterke acteerwerk van Tupac, maar kan nooit echt tippen aan de echte toppers als Boyz en Menace.

avatar van Zinema

Vermakelijk drama met een spannend en donker sfeertje. Geen topper maar Shakur is aardig op dreef en het verhaaltje is onderhoudend. Inmiddels een beetje gedateerd maar best redelijk.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Geniale film met een geweldige cast! Acteerprestaties zijn van zeer hoog niveau, vooral van Tupac. Het verhaal is geweldig. Kortom, 'n meesterwerkje. 5*

You crazy man.

You know what? When you said that last time, I was kinda trippin', right? But now, you're right. I am crazy. But you know what else? I don't give a fuck. I don't give a fuck about you. I don't give a fuck about Steel. And I don't give a *fuck* about Raheem, either. I don't give a fuck about myself. Look, I ain't shit. I ain't never gonna be shit. And you less of a man than me, so soon as I decide that you ain't gon be shit, *pow*! So be it. You remember that, motherfucker. 'Cause I'm the one ya'll need to be worried about... *partner*!

avatar van persiansjr

persiansjr

Goeie film.

Ik zie me zelf zo net als me matties the love.

Helaas vallen ze uitelkaar.

Wel grappig is dat sommige scene's verkeerd gefilmd waren dat tupac opeens een sigaret in zijn handen had en daarna niet meer.

avatar van OttomanWarrior

OttomanWarrior

Ik vind het een goede film met een prima script.

Aardige acteerwerk van tupac.

Ik heb de film een paar jaar geleden aangeschaft, maar kan hem helaas niet afspelen op m'n dvd-speler, omdat het een regio 1 dvd is.

avatar van Hip-Hop Drunkie

Hip-Hop Drunkie

Goede film , met goede acteerprestaties ook de muziek is (logisch voor van die Hip-Hop georïenteerde films uit de jaren '90) enorm goed.

kArIzMa_Movie schreef:

You crazy man.

Dit is waar het om gaat! De essentie! Goede quote KArizma

Bishop: Riverside Motherfucker !

De DJ Battle is een van de mooiste stukjes in de film.

avatar van rmf35

rmf35

Dit lijkt me wel een toffe

ewalk

Is hij inmiddels al weer ergens te verkrijgen? Anders maar pindakazen, lijkt me.