• 9.371.617 stemmen

Alternatieve titel: Parts: The Clonus Horror

Geregisseerd door: Robert S. Fiveson

Met onder meer: Tim Donnelly, Keenan Wynn en Paulette Breen

Plot The Clonus Horror

"The only thing they don't use... is the scream."

Een jonge man ontsnapt aan een project van de regering, genaamd Clonus, en komt erachter dat presidentskandidaat Peter Graves van het project weet en dit geheim moet houden. Ook regerings-topambtenaren weten van het bestaan van project Clonus en geven alle steun, om duistere redenen...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Diesel

Diesel

Deze film zit echt propvol met ongelofelijk domme dialogen en gaat eigenlijk nergens over. Het acteerwerk is lachwekkend slecht en alle personages zijn platter dan een dubbeltje. Uiteindelijk kun je er alleen maar om lachen en dat is precies wat ik, mededankzij de geweldige MST3K grappen, de hele film door heb gedaan.

Voor de film, een halve ster.

In the 'Special Thanks To' section, Adidas is incorrectly spelled Addidas.

Bron

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

de film waarop The Island is gebaseerd , en nagemaakt volgens de makers van deze film.

avatar van otherfool

otherfool

Nou, daar hebben ze wel een punt dan, want de vergelijkingen zijn niet van de lucht. Best wel een leuk en aangenaam filmpje eigenlijk, al worden de morele issues maar een beetje halfjes verwerkt. Desondanks een leuk avontuurtje in de avonduurtjes.

2,5*.

avatar van o0Mayumi0o

o0Mayumi0o

Belachelijke aankoop dit. Mijn vriend en ik hebben hem blijkbaar ooit eens gekocht want we vonden hem laatst in de kast. Toch maar gekeken deze week en wat een tegenvaller! Slecht acteerwerk en inderdaad: dialogen die nergens op sloegen.

Toch 1 ster vanwege het verhaal in kwestie.

avatar van schram101

schram101

Leuk om te zien dat Michael BaysThe Island hierop is gebaseerd, al maakt deze prent toch wel duidelijk dat het werk van boem boem Bay niet te onderschatten valt. Met de ietwat saaie 70ies cinematografie blijft er weinig te genieten over, zeker omdat hoofdrolspeler Tim Donnely maar een grijze muis blijkt. Het concept is interessant genoeg om de kijker de film uit te laten zitten, maar 35 jaar later is The Clonus Horror toch ietwat gedateerd.

avatar van Woland

Woland

Ik was eigenlijk begonnen aan een andere film, maar dat leek er eentje die kwaliteit had en waar ik eigenlijk ook een beetje op moest letten om het op waarde te kunnen schatten. Maar je hebt van die avonden dat je daar geen zin in hebt, dus toch maar voor wat simpelers gegaan. Ziedaar: Parts, the Clonus Horror. In de MST3K versie. The Clonus Horror is een soort dystopische fantasie die wat lijkt op een C-versie van Never Let Me Go - klonen die gekweekt worden voor hun organen. Maar vooral, het is echt ontzettend saai. Het is niet spannend. Het is niet goed geacteerd. Het heeft geen actie. Het heeft geen slim plot. Het heeft achterlijke dialogen. Het heeft geen special effects. Iedereen in de film ziet eruit en praat alsof ze te dom zijn om te poepen. Kakken, voor de Belgen onder ons, al past poepen hier waarschijnlijk ook. Dat zal me leren om dit soort films uit te kiezen.