menu

Cars (2006)

mijn stem
3,39 (2143)
2143 stemmen

Verenigde Staten
Animatie / Familie
117 minuten

geregisseerd door John Lasseter
met de stemmen van Owen Wilson, Paul Newman en Bonnie Hunt

Lightning McQueen is een ambitieuze nieuweling in de racewereld die onderweg is naar de finale van de Pistons Cup in Californië. Wanneer hij onverwachts een omweg moet maken door het slaperige Route 66 stadje: Radiator Springs, ontdekt hij dat het leven niet om de finishlijn gaat maar om de reis. Onderweg leert hij ongewone karakters kennen; Sally, een chique Porsche uit 2002, Doc Hudson (een Hudson Hornet uit 1951 met een mysterieus verleden) en Mater, een roestige maar betrouwbare sleepwagen. Zij helpen Lighting McQueen te realiseren dat er belangrijkere dingen in het leven zijn dan prijzen, reputatie, roem en sponsors.

zoeken in:
avatar van stinissen
4,0
stinissen (crew)
Mooie film met een leuke stemrol van Paul Newman die zelf ook een goed Autocoureur was.

avatar van Rianneke_Dan
3,5
Ik vond het wel een leuke film.
De humor was echt wel grappig op sommige momenten, vooral die traktors die waren echt leuk!
De serieuze kant had ik wel verwacht, maar toch leuk erin verwerkt.
Wat een stem heeft Owen Wilson, ik vond het er wel bij passen, leuk ook.
Maar voor de rest is het verhaal niet heel bijzonder, maar toch ook nog een pluspunt was de animatie. vond ik er wel oké uitzien.
Lekkere wegkijker maar niet heel bijzonder.
3,5*

avatar van kos
3,5
kos
Niet mee eens, ik vind dat ze weliswaar geen superdiepzinnige of uitgebreide personages aan zo'n karaktertje verbinden (daar moet ik ook niet aan denken eerlijk gezegd), maar toch een hoop aardige vondsten meegeven aan de personages, gelieerd aan de 'vorm' van het personage.

En verder een hoop geinige vondsten met betrekking tot de autowereld in dit geval.

avatar van Onderhond
1,0
Bij deze dus gezien.

Eigenlijk maakt Pixar al 9 jaar dezelfde films. Ook Cars is daar geen uitzondering op. De point is een onderwerp of situatie te verzinnen, die te vermommen als het "normale" mensenleven en daar humor uit te puren. Net zoals Disney 10 jaar lang uit alle werelddelen sprookjes heeft gejat om er zijn versie van te maken. Na een hoop junk en een halve dierentuin is het deze keer dus de beurt aan wagentjes.

Het moet gezegd dat de figuurtjes er vreselijk uitzien. Die oogjes op de voorruit en die monden zijn ergerlijk. Ook het plastische van de wagentjes werkt eigenlijk voor geen meter. Daarbij ben ik het dus helemaal met kos oneens wat de karakterisering betreft. Een 60s busje als stoner, legerjeepje als militair, statige wagen als dorpschef, hummer voor Arnold, het knappe meisje de porche ... luiheid en gespeend van enige creativiteit.

Technisch is het wel weer een stapje vooruit. De omgevingen zien er erg verzorgd uit, mooie afwerking. Maar wat meer en meer verdwijnt is enige vorm van stilering. Valt goed op tijdens het ritje door het bos. Mooi, maar oersaai.

Het verhaaltje is uiteraard te debiel voor woorden, na afloop voelt het dan ook of je net je hersenen laten trekken hebt met een staaltang. De tonnen clichés en moraal die in het filmpje gepropt zijn laten weinig heel van de erg spaarse leuke momenten.

Het enige goeie moment in de film is de scene die kos al aanhaalt. Opvallend droge humor en goed uitgevoerd voor een keertje. Dat kleine Italiaanse karretje (niet die gele, die was irritant) was dan ook het enige leuke personage in de hele film.

Wat mij het meest irriteert aan Pixar is dat ze in hun kortfilms vaak wel laten zien waartoe ze in staat zijn. Ik heb hier nog niemand gehoord over "One Man Band", het filmpje dat (bij mij ?) voor de film zat. Hier wordt visueel wél iets gedaan, hier zit wél creativiteit in, zelfs de humor werkt hier. Gewoon vervelend dat je na zo'n leuk filmpje meer dan 90 minuten naar een kinderfilm met domme humor, misselijke moraal en pratende wagentjes moet zitten kijken. Het wordt tijd dat Pixar meer kritiek krijgt, anders blijven ze nog 40 jaar van dit soort onzin maken.

Niet de ramp die The Incredibles was, maar de zoveelste remake van Toy Story. 1*

1,5
Voor zover mijn 'liefde' voor Disney/Pixar. Wat een fikse teleurstelling dit. Toch vervelend waarschijnlijk dat ik Finding Nemo eerst heb gezien en daarna Incredibles, Monsters Inc. en nu Cars. Hoe ver torent FN boven die andere 3 uit..

Cars wat een flauwe Kul. Egoïstisch auto-tje geraakt in achtergesteld gebied met achtergestelde auto's, en komt natuurlijk tot inkeer

Klein *zuchtje*

Opzich niks mis met verhalen die hard toewerken naar goede eindes . Finding Nemo is natuurlijk ook niet bijster origineel met vader die in conflict komt met zoon, zoon komt enigzins door eigen koppigheid in problemen, pa erachter aan, eind goed uiteindelijk al goed . De manier waarop die reis wordt uitgewerkt is echter fenomenaal; met geniale typetjes, prachtige onder water wereld, de vermenselijking van de vis, sublieme humor voor jong en oud. Alles klopt aan die film. Maar terug naar Cars.

Daar is namelijk niet veel grappig aan. Het is één groot, dik en stroperig cliché. De advocate die toch wel een een zwak heeft voor de snelle jongens de dommige goedzak, de verschrikkelijke Pimp my rides, de hippie en de verplichte militair en dan als dieptepunt de oude race legende *Hele Diepe Zucht*

Wat is wel positief.
-Het kleine blauwe wagentje is verfrissend(die gele is ook wel aardig),
-"Respect the classics man, it's Hendrix",
-de koetjes
-en ik moet wel toegeven dat het er allemaal weer schitterend uitziet. Ik blijf toch meer fan van blauwe wateren en prachtige koraalriffen, maar de omgeving van Hillbilly stad zag er ook echt goed uit. Met veel zorg gemaakte animatie, dat dan weer wel.

Het kan de film echter niet redden. Heel erg jammer, had toch echt verwacht dat Pixar er (weer) wat moois van zou maken.

1,5*

avatar van FillumGek
4,0
Net gezien en ik vond het begin en het eind juist het leukste, maar dat komt misschien omdat ik gek ben van racen.

De animatie is zoals gewoonlijk weer van een topniveau. De stemmen zijn goed ingesproken en het komt allemaal erg leuk over.

Pluspunten vond ik de races. De NASCAR-races werden nog best 'realistisch' neergezet. Op de baan kreeg je een erg aardig snelheidsgevoel, er waren crashes en er kwam een fantastisch geluid onder de motorkap van McQueen vandaan

Natuurlijk hier en daar een moraal, maar dat verwachtte ik ook.

Al met al een geslaagde film. 4*

avatar van Phoenix
2,5
Nu deel ik Lasseter's liefde voor auto's niet, maar zijn liefde voor animatiefilm wél, dus ik was toch wel benieuwd. Toch een beetje een tegenvaller.

Om te beginnen kon ik maar niet wennen aan de auto's. Ik vond de personificering niet geslaagd, toch iets wat ik bij Pixar altijd zo goed gedaan vindt. Bij Finding Nemo blijft het nog een beetje binnen de perken. Hier wordt de grens echter gepasseerd. De wereld ziet er prachtig uit, maar de personages erin passen niet. Net of er een mensenwereld is gecreëerd, en vervolgens alles wat leeft een laagje auto over zich heen heeft gehad. Van helicopters tot koeien en vliegen. Op de een of andere manier kwam het niet zo vanzelfsprekend over als normaal bij Pixar's, zelfs ietsjes geforceerd op sommige momenten. Beste voorbeeld is waarschijnlijk hoe ze gezichten op de auto's hebben geplakt. Het strakke, mechanische wordt totaal teniet gedaan door het feit dat de motorkap telkens beweegt als ze praten.

Op andere momenten pakt het dan net goed uit. De wave met de koplampen, die kerel die telkens herkend wordt door zijn nummerbord, het cow-turnen met de woeste stier (alleen de geluiden waren iets té)... Het zijn echter vooral dit soort kleine details (en 1 of 2 leuke personages) die de film nog de moeite waard maken. Verder vond ik de muziek stuitend slecht, en de voice-acting weinig bijzonder. Owen is ongeïnspireerd en de vent die de Uber-Redneck insprak mag blij zijn dat ik hem niet herkende. Cliché stemmetje bij een cliché karakter.

Ten slotte was het technisch weer vernuftig natuurlijk, maar Pixar heeft zoveel meer dat er in Cars niet uit kwam. Vooral pijnlijk hoe slecht de actiescènes geregisseerd waren. Ik heb 10 keer liever Dash op topsnelheid, dan Lightning die een beetje achter een andere snelle wagen aansjeest.

2,5* Nog net de moeite waard vanwege de leuke details en enkele leuke bijrolletjes, maar men zal bij Pixar waarschijnlijk met een beter verhaal en inventiever in de mensenwereld geïntegreerde karakters moeten komen wil het de volgende keer niet op een onvoldoende komen te staan.

avatar van Jordy
2,5
Met pijn in m'n hart: m'n eerste Pixar-onvoldoende

Een verschrikkelijk vervelend uitgangspunt, de Dreamworks-achtige "moderne" referenties, en de ziel die andere Pixars zo goed maakt kon ik hier niet in ontdekken

2,5*

avatar van Macmanus
1,5
Uhhh?

Dat was wat ik de hele film dacht. Uhh waarom moeten auto's werken? Uhh waarom worden auto's verliefd? Uhh waarom zijn er hele kleine auto's die eruit zien als vliegen?
Uhh hoe maken ze die huizen zonder vingers of handen??? En waarom hebben ze huizen nodig, het zijn auto's For Crying out Loud!!
Uiteraard is dit Pixar en die laten altijd dingen die niet horen te praten, praten. En meestal vind het verdomde leuk. Toy Story, Monster Inc. waren prima films (Dacht ik althans misschien maar eens herzien). Maar hier was het vervelend. En het moraal was ook weer super dik. Een beetje een wijze les op het eind kan ik hebben, maar dit? Dit is volgens mij de reden waarom er zoveel geweld is in Amerika!

Maar dit stukje WC eend is nu wel genoeg de grond in gepist. Dat komt ervan na The Wild, Ice Age 2, Everyone’s Hero en Over the Hedge gezien te hebben. Dat haalt het slechtste uit de mens. (Gelukkig heb ik gedownload)

Maar het ergste blijven de pratende auto's.

1.5* Dus een Porche is een vrouwtje en een race-wagen een mannetje?

avatar van Film Pegasus
3,0
Film Pegasus (moderator)
Grote verrassing deze tekenfilm. Qua verhaal is het niet zo uitgebreid, maar toch origineel. Je mag niet vergeten dat tekenfilms normaal gemaakt zijn (ook) voor kinderen en dat we eigenlijk de laatste jaren als volwassenen ook verwend worden door de dubbele bodems in tekenfilms. Grootste troef in deze film is dat er geen dieren in meespelen en zeker geen hyperkinetisch knaagdier zoals in de laatste animatiefilms het geval is. Kijk ook naar de details: een kleine kever is niet zomaar een insect, maar een kever (Beatle) auto met vleugels. Simpele maar eerlijke en zeer leuke film die bovenuitsteekt tussen mindere films als Chicken Little, Over the hedge, The Wild, Madagascar en Flushed away.

avatar van Madecineman
3,0
Madecineman (moderator)
Ondanks het vertrekpunt vanaf niveau Teletubbie (of eigenlijk die engelse serie met dat treintje en die met de sleepboot) uiteindelijk toch nog een hele aardige film. Vooropgesteld, de animatie ziet er erg mooi verzorgd uit, iets wat aan Pixar meestal wel is toevertrouwd. Toch zou het geen kwaad kunnen als de dames en heren daar bij het volgende filmpje ook weer eens wat creatieve aandacht aan verhaal en personages zouden schenken. Er gaat nu wel wat erg veel aandacht uit naar de enorm aanwezige sesamstraat moraal over vriendschap en "het gaat om het spel en niet de knikkers" -gebeuren.
Filmpje moet het bij mij vooral hebben van de vermakelijke bijrollen: Het hippiebusje en de militaire Jeep die survival-training geeft aan stadse SUV's Ook de Hillbilly takelwagen met z'n spelletje van tractortje pesten was hillarisch.

Niet onaardig maar haalt het qua orginaliteit niet bij andere Pixar films als Finding Nemo en Monsters & Co bv. 3*

avatar van otherfool
2,0
Brave en sentimentele Pixar ziet er adembenemend uit, maar kent een wel erg lage grapdichtheid. De zeurderige moraal en dito stem van Wilson gaan al snel irriteren, ik ben bang dat dat langer zal blijven hangen dan de beeldenpracht of een enkel amusant personage.

2*.

avatar van Captain Pervert
2,0
Mooi gemaakt, maar dodelijk saai.

2 sterren

avatar van Shinobi
3,0
Was wel een aardige film, met geweldige animatie die je wel aan Pixar kan overlaten, verhaal was oké en humor was wel redelijk.

Ik geef 'm 3 sterren.

avatar van Zinema
2,5
Zinema (crew)
Duidelijk een van de minste Pixar's met name omdat Lasseter de hemel werd in geprezen door de eigenaren & producers vanwege astronomische economische groei van het bedrijf. Lasseter werd beloond en mocht zijn eigen project ontwikkelen. Omdat de beste man een auto-fanaat is, is dit het eindresultaat. Leuk voor de kleinsten maar echt beneden de Pixar standaard.

2,0
De laatste - en als ik de verhalen mocht geloven tevens de minste - lange film die ik nog moest zien van Pixar. Nooit tegenvallend, maar eigenlijk ook nooit écht heel goed (waar Dreamworks wel zo'n enkele uitschieter heeft). Ook Cars weet niet te overtuigen en is misschien wel één van de minste films van Pixar.

Natuurlijk ziet het er mooi uit, maar vooral het verhaal is drammerig, voorspelbaar en vol met clichés. Nu is het niet meer dan een truttige film met een mooie grote strik eromheen, omdat het dan op enkele punten nog best wel werkt (het Cool Runnings syndroom aan het eind speelt even op; eigenlijk behoorlijk vals sentiment, maar wonder boven wonder blijft het immer werken).

Blijft ook een feit dat auto's een stuk minder aandoenlijker zijn dan pratend speelgoed, krioelende mieren, een superhelden familie en de schattigste muis ooit. Nee, de auto's in Cars zijn zoals de auto's in real life: blikken dingen, die er mooi uitzien, maar waar je verder niet zo veel mee kan. Vind het ook verreweg de slechtsgekozen 'figuren' van alle Pixar characters.

2*

avatar van dvd-me
3,5
Deze film is wel grappig, maar een echte klassieker kan het nooit genoemt worden. De echte Disney sfeer heeft het niet bepaald...
Het is wel zo dat het er goed uitziet maar een erg goed verhaal heeft het ook weer niet. Is voor een deel 2 vatbaar, maar dan moet er heel veel verandert worden!
De film heeft wel een mooie achterliggende gedachte.
Namelijk, niet alles draait om geld, reputatie en succes. Vriendschap speelt hierin ook een belangrijke rol. en dat kon ik erg waarderen!

Dus, in het eventueele "vervolg" moet er heel wat worden veranderen. En ik ben bang dat Disney nooit meer het echte niveau zou kunnen behalen van de goede films van vroeger!

avatar van Leland Palmer
3,0
Leuk, vermakelijk filmpje. Op visueel vlak zit het natuurlijk - what else is new - prachtig in elkaar allemaal. Niet alle personages zijn even leuk, maar Luigi was wel cool... die supersnelle pit-stop. Geweldig! Hiernaast nog genoeg leuke momenten, vooral naar het einde toe.

Mjah, dan heb je nog wel het vreselijk voorspelbare, clichématige verhaal. Het ligt er bij deze Cars allemaal wat té dik op eigenlijk. Volgens mij tot nu toe de minste Pixar film die ik zag, maar ondanks dat zeker nog leuk voor een keer. Het blijft toch makkelijk wegkijken allemaal. Drie sterren.

avatar van Chainsaw
3,0
Cars moet de eerste Pixar film zijn die me over het algemeen vrij weinig deed. Zeker in vergelijking met andere producten van de productiestudio is dit verre van bijzonder. Ten eerste waren de karakters verre van memorabel. De meeste waren zelfs oersaai. Vond enkel die Guido wel geestig, had wel een paar leuke momenten. Verder was ook de voice- casting erg weinig bijzonders. Vooral Owen Wilson als hoofdrolspeler deed me erg weinig, ik kan de beste man blijkbaar ook niet horen. Gelukkig was vaste Pixar- acteur Ratzenberger van de partij, die blijft altijd goed voor een glimlach.

Ook was dit de eerste Pixar film, waaraan ik me aan dat moraaltje ging storen. Bij een Finding Nemo of Toy Story had ik er eigenlijk totaal geen last van, maar bij Cars ging ik me snel ergeren aan die voorspelbare levenslessen. Ik had stiekem gehoopt op een ietwat verrassende afloop, maar nee; alles gaat precies zoals je verwacht. Blijft enkel het visuele aspect over. De eerste scènes in het plaatsje Radiator Springs (die zonder dialoog of muziek) waren erg sterk en zagen er goed uit. Had de film maar meer van dat soort momenten gehad. Nu is Cars niets meer dan een standaard animatiefilmpje, waar er al zoveel van zijn.

3 kleine sterren.

avatar van Near_Dark
3,5
Ik heb lang getwijfeld of ik hem zou zien, want een tekenfilm met pratende autootjes sprak mij niet meteen aan.

Daar heb'k mij dus weer schromelijk in vergist !
Het is prachtig in beeld gebracht, een échte feelgood-movie

7,5/10
Een aanrader voor jong én oud !

avatar van movie acteurs
0,5
Dit is duidelijk niet een van de beste van Disney Pixar. Amper een thema wat de meeste Pixar films wel hebben. Misschien is dit zelfs het slechtste van Disney. Pixar heeft duidelijk bewezen dat ze ook slechte films kunnen maken. 1,0.

avatar van Justinw
3,0
Leuke Pixar, blijf toch wel een zwak houden voor dit soort filmpjes. Vooral het kalme gedeelte vond ik mooi. Alles zag er weer perfect uit. De personages waren allemaal leuk maar vooral Takel(met zijn tractors) en Luigi en zijn hulpje. En ja op een gegeven moment ga je wachten op de cliché. Ik wist dat ze kwamen en ergerde me er dus niet teveel aan. Een leuk filmpje en ik kwam er de nacht goed mee door.

* * *

P.S
Op het einde bij the Drive-In bios, Monster Trucks inc. kon ik wel om lachen

avatar van Goldenskull
1,5
Bij de laatste twee pixars, WALL·E en Up, was het begin goed, waarna het allemaal minder werd. Hier was het begin erg matig, waarna het wat beter werd.

Ik kon het in het begin niet goed hebben dat alle personages auto's waren met ogen als voorruit, saai en lelijk. Vooral weer standaard Pixar gebrabbel, flauw moraaltje, braaf, cliché en een berg stereotypen. Guido, Luige en Mater zijn drie aardige personages, maar verder vond ik het niet al te boeiend. Volgens mij heb ik alle pixars tussen de 2-3,5* (alleen Finding Nemo heeft 3,5* gekregen) staan, deze haalt de 2* echt maar nipt. Alleen Incredibles moet ik nu nog (ooit eens) zien.

Edit: toch maar 1,5*. Ook de muziek was over het algemeen niet best.

avatar van Minotaures
4,0
Ook weer een heerlijke film van Disney-Pixar.

De humor zat er lekker in, verhaal was apart maar leuk uitgewerkt. Hele rare personages die een flinke dosis humor meebrengen, Takel en de Italiaanse duo bijv.

De autowereld zag er, net als vele Disney en Pixar films, zeer prachtig en tot 't korreltje perfect uit.

Kortom: een heerlijke animatiefilm die geschikt is voor zowel jong als oud, kijken dus!

avatar van Lexcoaster
3,5
Leuke film, met de typische Pixar humor en spitsvondigheid. Ook is een wereld waar auto's praten, in plaats van mensen en/of dieren, best origineel. Dat gezegt hebbende, wordt er helaas verhaaltechnisch wel op safe gespeeld met de nodige cliché's en wordt het al gauw redelijk voorspelbaar. 3,5* uit 5*.

avatar van rep_robert
3,0
Cars bevat weer een leuk uitgangspunt, wat zeker leuke en originele momenten oplevert. Alleen heb ik zelf niet superveel met auto's en kwam ik emotioneel niet helemaal in de film.
Ondanks de vele leuke personages, de sublieme animatie, leuke grappen en ook een leuke aftiteling met Toy Car Story en Monster Truck inc. is het voor mij geen Pixar toppertje, wat ook een beetje komt door de te lange speelduur.

3*

avatar van marximaal
4,0
RipCurl schreef:
Heb de film nu minstens 50 keer gezien dankzij mijn zoontje en vond destijds wel een aardige film maar geen topper. Nu ik hem zo vaak heb gezien en hij nog steeds niet gaat vervelen besef ik pas echt dat het toch echt wel heel goed doordacht is. Zeker omdat ik iedere keer wel weer iets nieuws zie. Kan nu bijna niet wachten op Cars 2.


Hier zit precies nog nog eentje. Ook ik heb hem al zeker 50 keer gezien en vind hem ook nog altijd erg goed. Ik verbaas mij een beetje over deze reactie's; nodige cliché's en wordt het al gauw redelijk voorspelbaar
Ik heb nog niet eerder een film gezien met pratende auto's die elkaar treffen in een dorpje langs de route 66.
Ook een lieve porsche en een norse oltimer heb ik nog niet eerder getroffen in een film ook takel en filmore ( die hippie bus ) allemaal erg leuk een mooi in elkaar gezet.
Heb hem net weer gezien met mijn zoon van 5 en die kan de hele film al uit zijn hoofd.

avatar van Insignificance
2,5
Mooie animatie, een aantal leuke vondsten en een schrale hoofdlijn. Design en kenmerken van de autootjes moeten het hebben van hun herkenbaarheid. Verder nogal gladjes, maar soit. De omgevingen zijn wel erg goed gelukt. De racebanen, de weg naar Radiator Springs, het gehucht zelf en haar omgeving, allemaal bijzonder fraai.

Vooral het ritje van Sally met Lightning en het uitstapje naar oud Radiator Springs zijn wat dat betreft oogverblindend. De meer komische momenten zitten vooral in de zijlijn. De 2 Fast 2 Curious karretjes en het tractor tipping (inclusief gevolg) zijn erg leuk. Van de personages moet het vooral komen van beide Italiaanse vierwielers. Owen Wilson is niet bepaald grappig, Mater is zelfs onhandig flauw.

Het verloop is echter het grootste probleem. Zodra elk autootje is voorgesteld, zijn de sterkste troeven wel uitgespeeld. Wat rest is een eenvoudig plotje over levenslessen dat al het voorgaande nog eens de revue laat passeren, overgoten met een feel good-sausje. De finale om de Pistons Cup kan ook niet verhullen dat de vaart er wel wat uit is. Veel charme, dat wel.

avatar van Vinokourov
3,0
Qua verhaal buitengewoon zwak en rommelig, maar de kleurige animatie maakt veel goed. Al met al onderhoudend genoeg voor een voldoende.

avatar van Jessen0wnt
3,0
Leuke pixar, al vaak voorbij zien gaan op tv maar vandaag pas de tijd en zin ervoor gekregen. Best een lange film, maar niet erg vervelend. De film heeft duidelijk tijd nodig om goed op te starten, het is een vrij nieuwe wereld, de sprekende auto wereld, en je moet als kijker er echt even inkomen, vond ik. Het is niet zo'n leuk onderwerp als levend speelgoed of als pratende insecten, maar alsnog erg creatief te werk gegaan. Wat een groot pluspunt is, is dat de film alleen maar leuker en leuker word. Ik wist al van te voren dat het echt zo'n film werd met typetjes, wat ik altijd wel amuserend vind om naar te kijken,e n de personages in Radiator Springs hadden echt even hun tijd nodig om van zich te laten houden. Na dik een halfuur was de film dan ook echt begonnen en kon het van mij pas echt beginnen. Alweer ziet deze productie er prachtig uit, dat flikken ze toch maar weer eventjes. Het valt wel op dat de film voor wat jongere kinderen is gemaakt, zo kwam het tenminste over op mij. Er zat wel humor in maar niet echt lach-humor die je zeker in andere producties, zoals toy story wel terug vind. Al met al een prima filmpje, benieuwd naar Cars 2, aangezien de toy story reeks ook alleen maar beter en beter werd, heb ik hoop! Leuke film die op het eind lichtelijk ontroerd. 3 sterren voor nu.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:48 uur

geplaatst: vandaag om 21:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.