• 9.373.064 stemmen

Life or Something like It (2002)

Romantiek / Komedie | 103 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Stephen Herek

Met onder meer: Angelina Jolie, Edward Burns en Tony Shalhoub

Plot Life or Something like It

"Destiny is what you make of it."

De journaliste Lanie Kerrigan interviewt een geestelijke gestoorde dakloze man voor een onbelangrijk stukje. Hij vertelt haar echter dat ze over een week overlijdt. Dit zorgt er voor dat Lanie tot actie overgaat, en ze probeert het patroon van haar leven te veranderen.

avatar van ehuurman

ehuurman

Een heel vermakelijke film. Sterk acteerwerk van Angelina Jolie, hoewel ik absoluut geen fan van haar ben.

Goed verhaal, heel mooi gefilmd en zeer zeker de moeite waard, deze film verveelt geen moment.

avatar van morpheus

morpheus

(Illigaal van internet shame on me)

Hoewel het verhaal eigenlijk niks voorstelt is angelina jolie gewoon weer erg goed, je kunt gewoon zien dat deze dame graag acteerd. en zij zorgt waarschijnlijk dan ook dat je met een glimlach de bioscoop zal uitlopen.

Gewoon ouderwets vermakelijk, al had er veel meer ingezeten!

*** uit *****

avatar van IamBernie

IamBernie

Yep, kijken dus.

avatar van annie2070

annie2070

Een leuke film. Met een goed acterende Jolie erin.

avatar van cornelis

cornelis

Matige film, waarvan ik niet begrijp dat mensen het maken, of uitbrengen. Dat laatste is uiteindelijk in NL dan ook niet gebeurd. Typische TV-film. Ondanks Jolie.

avatar van Hemdale

Hemdale

Redelijke film met miss Jolie, ik heb nog redelijk genoten tijdens deze film...

avatar van empirekees

empirekees

Prima film, leuk verhaal, goeie opbouw, alleen zat ik steeds tegen gespoten lippen aan te kijken (het lijkt iedergeval zo)

avatar van Filmtombe

Filmtombe

Hm, ze schijnen wel echt te zijn...

avatar van neo

neo

c'est vraiment.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Redelijke film met een mooie Jolie (die soms wel leek op Theron, met dat haar en de ogen..) .Acteerwerk was een minpunt, vond het ietwat overdreven. Maar die 100 minuten gingen wel snel voorbij, het verveelde geen een moment.

avatar van SSL-Gladiator

SSL-Gladiator

Een mislukking. Geen aanrader. Wel redelijk goed geacteerd, doch zeer zwakke uitgewerkte film. Bevat zelfs geen kwaliteit genoeg om te verhuren.

avatar van Lotteke

Lotteke

Vond hem erg, erg saai. Ben een fan van Angelina en ze deed het ook best aardig, maar kon de film toch niet redden en dat haar wat ze had hielp ook niet. Geen aanrader.

avatar van The Contender

The Contender

Leuke film... Het leek me op het eerste gezicht niet veel bijzonders, dus vandaar dat ik hem nooit eerder heb gezien. Maar vorige week was hij op tv en ik vond het een goede film. het zet je wel even aan het denken.

avatar van D-ark

D-ark

Een grote meevaller. Ik dacht dat ik een soort seminteel drama film was maar het is een wat sloome maar toch zeer aardige komdie/drama. Aanrader.

3,0

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Klein standaardfilmpje die vermakelijk en goed te doen is voor een avondje. Angelina Jolie was zeker niet op haar best, maar de film was veel te braaf en standaard om een diepgaande rol neer te zetten.

avatar van Castor Troy

Castor Troy

ehuurman schreef:

Jolie vond ik juist ontzettend zwak!

avatar van Theatertje

Theatertje

Castor Troy schreef:

Jolie vond ik juist ontzettend zwak!

Ik niet. Ik vond het goed geacteerd van haar.

avatar van xenne

xenne

een film die moeizaam op gang komt en nooit echt kan boeien. de personages missen diepgang en verhaal is onlogisch. Tony Shalhoub (de profeet) is het enige leuke personage in de film ... 1¾

avatar van Lyssa

Lyssa

Inderdaad een moeizame film, die ik eigenlijk niet eens af wilde kijken, gewoon omdat ‘ie niet boeide. Geen chemie tussen de hoofdrolspelers, onzinnig plot en ongeloofwaardig. Niet een film die je nog een keer zal kijken of zal aanraden.

avatar van lucdecoster

lucdecoster

Een teleurstellende film en wat een lelijk kapsel van Angelina Jolie, ze leek op een soort Barbie pop van 60 jaar geleden.

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Net als mijn landgenoot lucdecoster heb ook ik - wegens niet veel anders op tv - dit gedrocht van een film meegepikt.

Als ik het goed begrijp is de boodschap van de film zowat: Hoewel je lot in een goddelijk boek vastgesteld is, kun je er misschien toch in slagen om je leven te verlengen door je beter te gedragen. Jezus, hoe achterhaald is dat. Indien ik ooit in de week voor mijn overlijden kom, dan mag een profeet mij gerust ook waarschuwen, zodat ik snel mijn gedrag kan aanpassen.

Het enige leuke aan de film vond ik nog de profeet en zijn coole voorspellingen. Wel een gave die ik ook zou kunnen gebruiken. Trouwens: hetgeen hij zegt dat hij liever de lottocijfers (want € $ £ ) zou kunnen voorspellen houdt geen steek, want wanneer je de juiste uitslag van sportwedstrijden op voorhand weet, kun je ook snel miljonair worden. Dit terzijde...

Filmpje om snel te vergeten en nooit meer te kijken. Wat mij betreft zeker geen aanrader.

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Redelijke film. Angelina Jolie vind ik het niet erg slecht doen, maar ik vind haar kapsel wel vreselijk!

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

Ik heb deze film uitgekeken, maar eigenlijk steeds met de gedachte van "misschien komt het nog".

Helaas, het kwam niet! Dit werd in de TV-gids aangekondigd als zijnde: een romantische komedie.

De romantiek was ver te zoeken en komisch was het helemaal niet.

Deze film kan heel goed met één woord worden omschreven: FLOP

Hoewel ik tijd zat heb, vond ik dit toch twee uur verspilde tijd!

0,5* en dat is feitelijk nog te veel.

avatar van Katharina

Katharina

Leuke film. Begin leek het verhaal nogal cliché, maar later viel het alles mee. Sterk geacteerd en (voor een romcom) mooi gefilmd.

Haar kapsel is vreselijk en geweldig

avatar van kanjertje

kanjertje

Eindelijk nog eens een goede komedie.

Goed verhaal, knap uitgediept.

Hebben meermaals eens goed kunnen lachen en glimlachen en bracht ons in een 'goodfeeling 'mood

Was eigenlijk eerste Jolie film waar ik echt tevreden over was.

3,5

avatar van -happy

-happy

zonde dat ie zo laat op de tv komt, anders had ik hem wel willen zien

avatar van Hankieh

Hankieh

Deze film heb ik volgens mij ook alis gezien.

Echt zo'n standaard vervelings filmpje is dit volgens mij.

avatar van Cashmyra

Cashmyra

Hmm, ik ben bang dat ik toch op rare films val. Bijna iedereen roept rond dat de film een grote flop is.

Ik vond het gewoon een relaxte let's change and feel good movie en ik vind dat Angelina Jolie het altijd errug goed doet. Alleen dat blond vond ik een beetje eng

Maar verder gewoon een lekker simpel relaxt filmpje voor tussendoor. Niks slechts aan; maar niet bijzonder uitspringend.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Ging wel.

Angelina Jolie deed het goed als hoogblonde vrouw. Best een speciale rol voor haar. Aardig komedie werkje. Het plotje is een beetje dunnetjes maar voor de rest stoorde ik me hier niet echt aan. \

Gewoon een lekker filmpje 3,0.

avatar van Thera.

Thera.

Ik was ineens benieuwd of Angelina Jolie ook weleens in een film als deze had gespeeld en herinnerde me vaagjes een film waarin zij inderdaad iets romcom-achtigs deed waarin ze blond was: deze dus! Grappig om haar eens in zo'n rol te zien, maar ik zie haar toch liever in de rollen die ze normaliter speelt. Leuke film en prima acteerprestaties wat mij betreft, flinterdun verhaallijntje maar goed genoeg voor een luchtig nachtje (in mijn geval, al keek ik daarna Girl, Interrupted. Wat een contrast!).

Drie sterretjes, want 'gewoon leuk'.