Genre: Romantiek / Komedie
Met onder meer: Angelina Jolie, Edward Burns en Tony Shalhoub
Bekijk via Netflix
Bekijk via Prime Video
Plot Life or Something like It
"Destiny is what you make of it."
De journaliste Lanie Kerrigan interviewt een geestelijke gestoorde dakloze man voor een onbelangrijk stukje. Hij vertelt haar echter dat ze over een week overlijdt. Dit zorgt er voor dat Lanie tot actie overgaat, en ze probeert het patroon van haar leven te veranderen.
Lanie Kerrigan
Dennis
Vin
Mark Laughlin
ehuurman
Een heel vermakelijke film. Sterk acteerwerk van Angelina Jolie, hoewel ik absoluut geen fan van haar ben.
Goed verhaal, heel mooi gefilmd en zeer zeker de moeite waard, deze film verveelt geen moment.
morpheus
(Illigaal van internet shame on me)
Hoewel het verhaal eigenlijk niks voorstelt is angelina jolie gewoon weer erg goed, je kunt gewoon zien dat deze dame graag acteerd. en zij zorgt waarschijnlijk dan ook dat je met een glimlach de bioscoop zal uitlopen.
Gewoon ouderwets vermakelijk, al had er veel meer ingezeten!
*** uit *****
annie2070
Een leuke film. Met een goed acterende Jolie erin.
cornelis
Matige film, waarvan ik niet begrijp dat mensen het maken, of uitbrengen. Dat laatste is uiteindelijk in NL dan ook niet gebeurd. Typische TV-film. Ondanks Jolie.
Hemdale
Redelijke film met miss Jolie, ik heb nog redelijk genoten tijdens deze film...
empirekees
Prima film, leuk verhaal, goeie opbouw, alleen zat ik steeds tegen gespoten lippen aan te kijken (het lijkt iedergeval zo)
Turkeyloverz
Redelijke film met een mooie Jolie (die soms wel leek op Theron, met dat haar en de ogen..) .Acteerwerk was een minpunt, vond het ietwat overdreven. Maar die 100 minuten gingen wel snel voorbij, het verveelde geen een moment.
SSL-Gladiator
Een mislukking. Geen aanrader. Wel redelijk goed geacteerd, doch zeer zwakke uitgewerkte film. Bevat zelfs geen kwaliteit genoeg om te verhuren.
Lotteke
Vond hem erg, erg saai. Ben een fan van Angelina en ze deed het ook best aardig, maar kon de film toch niet redden en dat haar wat ze had hielp ook niet. Geen aanrader.
The Contender
Leuke film... Het leek me op het eerste gezicht niet veel bijzonders, dus vandaar dat ik hem nooit eerder heb gezien. Maar vorige week was hij op tv en ik vond het een goede film. het zet je wel even aan het denken.
D-ark
Een grote meevaller. Ik dacht dat ik een soort seminteel drama film was maar het is een wat sloome maar toch zeer aardige komdie/drama. Aanrader.
3,0
matthijs_013
Klein standaardfilmpje die vermakelijk en goed te doen is voor een avondje. Angelina Jolie was zeker niet op haar best, maar de film was veel te braaf en standaard om een diepgaande rol neer te zetten.
Castor Troy
Jolie vond ik juist ontzettend zwak!
Theatertje
Jolie vond ik juist ontzettend zwak!
Ik niet. Ik vond het goed geacteerd van haar.
xenne
een film die moeizaam op gang komt en nooit echt kan boeien. de personages missen diepgang en verhaal is onlogisch. Tony Shalhoub (de profeet) is het enige leuke personage in de film ... 1¾
Lyssa
Inderdaad een moeizame film, die ik eigenlijk niet eens af wilde kijken, gewoon omdat ‘ie niet boeide. Geen chemie tussen de hoofdrolspelers, onzinnig plot en ongeloofwaardig. Niet een film die je nog een keer zal kijken of zal aanraden.
lucdecoster
Een teleurstellende film en wat een lelijk kapsel van Angelina Jolie, ze leek op een soort Barbie pop van 60 jaar geleden.
Sportingerke
Net als mijn landgenoot lucdecoster heb ook ik - wegens niet veel anders op tv - dit gedrocht van een film meegepikt.
Als ik het goed begrijp is de boodschap van de film zowat: Hoewel je lot in een goddelijk boek vastgesteld is, kun je er misschien toch in slagen om je leven te verlengen door je beter te gedragen. Jezus, hoe achterhaald is dat. Indien ik ooit in de week voor mijn overlijden kom, dan mag een profeet mij gerust ook waarschuwen, zodat ik snel mijn gedrag kan aanpassen.
Het enige leuke aan de film vond ik nog de profeet en zijn coole voorspellingen. Wel een gave die ik ook zou kunnen gebruiken. Trouwens: hetgeen hij zegt dat hij liever de lottocijfers (want € $ £ ) zou kunnen voorspellen houdt geen steek, want wanneer je de juiste uitslag van sportwedstrijden op voorhand weet, kun je ook snel miljonair worden. Dit terzijde...
Filmpje om snel te vergeten en nooit meer te kijken. Wat mij betreft zeker geen aanrader.
Dianaa`
Redelijke film. Angelina Jolie vind ik het niet erg slecht doen, maar ik vind haar kapsel wel vreselijk!
Ace Hanlon
Ik heb deze film uitgekeken, maar eigenlijk steeds met de gedachte van "misschien komt het nog".
Helaas, het kwam niet! Dit werd in de TV-gids aangekondigd als zijnde: een romantische komedie.
De romantiek was ver te zoeken en komisch was het helemaal niet.
Deze film kan heel goed met één woord worden omschreven: FLOP
Hoewel ik tijd zat heb, vond ik dit toch twee uur verspilde tijd!
0,5* en dat is feitelijk nog te veel.
Katharina
Leuke film. Begin leek het verhaal nogal cliché, maar later viel het alles mee. Sterk geacteerd en (voor een romcom) mooi gefilmd.
Haar kapsel is vreselijk en geweldig
kanjertje
Eindelijk nog eens een goede komedie.
Goed verhaal, knap uitgediept.
Hebben meermaals eens goed kunnen lachen en glimlachen en bracht ons in een 'goodfeeling 'mood
Was eigenlijk eerste Jolie film waar ik echt tevreden over was.
3,5
-happy
zonde dat ie zo laat op de tv komt, anders had ik hem wel willen zien
Hankieh
Deze film heb ik volgens mij ook alis gezien.
Echt zo'n standaard vervelings filmpje is dit volgens mij.
Cashmyra
Hmm, ik ben bang dat ik toch op rare films val. Bijna iedereen roept rond dat de film een grote flop is.
Ik vond het gewoon een relaxte let's change and feel good movie en ik vind dat Angelina Jolie het altijd errug goed doet. Alleen dat blond vond ik een beetje eng
Maar verder gewoon een lekker simpel relaxt filmpje voor tussendoor. Niks slechts aan; maar niet bijzonder uitspringend.
movie acteurs
Ging wel.
Angelina Jolie deed het goed als hoogblonde vrouw. Best een speciale rol voor haar. Aardig komedie werkje. Het plotje is een beetje dunnetjes maar voor de rest stoorde ik me hier niet echt aan. \
Gewoon een lekker filmpje 3,0.
Thera.
Ik was ineens benieuwd of Angelina Jolie ook weleens in een film als deze had gespeeld en herinnerde me vaagjes een film waarin zij inderdaad iets romcom-achtigs deed waarin ze blond was: deze dus! Grappig om haar eens in zo'n rol te zien, maar ik zie haar toch liever in de rollen die ze normaliter speelt. Leuke film en prima acteerprestaties wat mij betreft, flinterdun verhaallijntje maar goed genoeg voor een luchtig nachtje (in mijn geval, al keek ik daarna Girl, Interrupted. Wat een contrast!).
Drie sterretjes, want 'gewoon leuk'.

Romantische komediefilm 'Life or Something like It' met Angelina Jolie trekt veel kijkers op Netflix

Girl, Interrupted
Drama, 1999