• 9.372.317 stemmen

Alternatieve titel: The 12th Lap

Geregisseerd door: Steve Boyum

Met onder meer: Alana Austin, Mary-Margaret Humes en Riley Smith

Plot Motocrossed

Motorcrossen is voor de familie Carson geen hobby meer, maar een manier van leven. Zoon Andrew is een succesvolle motorcrosser en ook zijn zus Andrea weet hoe ze moet racen op een motor. Wanneer Andrew vlak voor een belangrijk kampioenschap zijn been breekt, besluit Andrea zijn plek over te nemen. Aan de wedstrijd mogen echter alleen jongens meedoen!

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Andrea 'Andi' Carson

Faryn Henderson

Jimmy Bottles

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Erg simpele kinderfilm met veel te veel clichés, maar bij een film als dit moet je daar eigenlijk amper op letten.

avatar van iris.vessem

iris.vessem

Oke, niet veel bijzonders

dat meisje in de hoofdrol is lelijk, en haar kleren kunnen echt niet!

erg voorspelbaar ook.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Disney zou eens al die tv-film budgetten bij elkaar moeten gooien om een goeie film te maken want dit slaat de plank erg miss, ook als kinderfilm.

avatar van iris.vessem

iris.vessem

stem verlaagd naar 1* wat een slechte film was dit

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Hele saaie vertoning, de film is gewoon een ramp en het acteer werk is wat aan de slapen kantjes.Het verhaal is ook niet zo boeiend.

De herhaling bij XD zender slaat erg toe en is ook heel goed kopen troep.1,0*

avatar van neli123

neli123

Heel erg matig

avatar van Dreiecke

Dreiecke

Een aardige jeugdfilm. Goed gefilmd en prima ondersteunende sound. Het gaat voornamelijk over het verschil tussen meisjes en jongens en acceptatie onderling (+ ook wat strijd onderling )

Helaas weer een vreselijke! dub. De kinderstemmen zijn wel redelijk (doch niet naturel, klinkt geforceerd opgelezen), een jongen van 12 klinkt als 20, oma is redelijk goed (wel een beetje hyper), de oudere rocker klopt helemaal niet qua stem (weer een student?).

De liedjes zijn ook in het Nederlands ingezongen. Redelijk tot goed gedaan.

Ik ben eerlijk gezegd meer benieuwd naar de originele liedjes.

Voor kinderen is het wel weer leuk, denk ik, voor volwassenen raad ik het origineel aan.

avatar van soom

soom

Lief, geschikt filmpje voor de druilerige zondag. Met een kop thee erbij denkend (of een kop warme chocolademelk - warm uiteraard) is dit dan wel te doen. Leuk vermaak.

Leuk om Mary-Margaret Humes te zien als moeder, ik heb warme herinneringen aan haar rol als Gale (Gail?) Leery in Dawson's Creek, dochter Andrea speelt leuk, het ziet er gelikt uit. Lief dus, zoals ik al zei, met een duidelijke moraal. Schaart zich duidelijk tussen films als High School Musical en Camp Rock in, zogezegd, al is dit wel een beetje stoerder dan die duidelijkere meisjesfilms.

Nu hopelijk op naar Teen Beach Movie.