Genre: Komedie / Familie
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Nanny McPhee
"You'll learn to love her. Warts and all."
Nanny McPhee (Emma Thompson) wordt ingehuurd om toezicht te houden op de zeven kinderen van meneer Brown. De kinderen hebben het niet zo op gouvernantes en hebben een reputatie hen snel weer de deur uit te werken. Nanny McPhee gebruikt echter magie om de kinderen het nodige bij te brengen..
Nanny McPhee
Sebastian
Christianna
Baby Agatha
miertje31
Hele leuke familiefilm, we hebben hem samen met de kids gekeken, en wij vonden hem ook leuk, echt de moeite waard
hinie
nee hoor !
roytjeboytje
Een hele leuke film. Ook leuk bedacht om die vrouw steeds mooier te laten lijken.
Rianneke_Dan
Echt een hele leuke film!!
heel leuk verhaal, met veel sfeer, en een magisch tintje!
De cast was ook heel leuk en de kinderen passen precies in dit verhaal!
Ja fantastische kinderfilm!
manja
Mooi gemaakt! Erg leuk, ik vind die acteur ook helemaal super sinds pride & prejudice (de serie, die film hoef ik niet)
DJSnake
Jah, Ik vind het een hele mooie en magische film!
heb met plezier gekeken!
SuperSideSwipe
Na het zien van het gemiddelde hier heb ik er denk ik toch veels te veel van verwacht.
Beetje saaie en extreem voorspelbare film, zonder enige verrasende of aparte elementen.
Je wist van tevoren al precies hoe dit gebeuren zou aflopen.
Zal wel redelijk zijn voor een kinderfilm, maar in die categorie heb ik toch zat betere gezien.
Matig.
2,5
MovieMeid
Ik vond het een leuke film,
echte leuke familliefilm.
Soms moet je echt schrikken wanneer Nanny Mc'Phee
voor de vader staat. Veel magische tintjes echt leuk.
De kinderen passen daar echt. Op het laast was ook mooi
en het is ook een goed idee om Nanny Mc'Phee mooier
laten worden.
Ik heb er van genoten.
Een echte aanrader!!
ik doe 4 sterren.
flyer
Prachtige film. Natuurlijk voorspelbaar maar dat vind ik normaal bij dit soort films. Wij hebben er echt van genoten.
kimelie
Samen met de kinderen heb ik me zeker niet verveeld,het is een leuke familie film, weer eens heerlijk mijn verstand op nul en kijken maar !! 3,5 ***
queenie
Leuke familiefilm, maar ik had er echter meer van verwacht. Er zouden wel wat meer magische dingen in kunnen zitten van de Nanny maar die vielen wat tegen. Toch erg leuk om te kijken met het hele gezin.
Gothepica
Ja het zelfde
smeagol
Een leuke familyfilm, met een paar vette knip ogen voor de opvoeders. Hij is soms best grappig en sommige delen een beetje saai.
Al met al voor de mensen die van dit soort films houden lijkt hij me acceptable. Daarom 3*
Cecilia
Leuke film, goed gemaakt, best geacteerd zeker met zoveel kinderen die eigenlijk bijna altijd in een scene zitten. Ik heb het gisteren herzien had het al 2 maanden geleden gezien. Was teleurgesteld. Zeker niet terug bekijken. De eerste keer is de beste, dan laten rusten en niet herbekijken. 3*
:DOEMAARGEK*
Leuk, wel gelachen. Niet echt zoo bijzonder. Iets meer magie had gemogen. Oja, de bruiloft op het einde is super!
3,5
M.ike
leuke film voor als je kleine kinderen hebt ,, m'n kleine zusje wou er heen dus werd ik meegesleept naar de bios tot de pauze vond ik hem stom en vermoeiend maar daarna kreeg hij wel iets voor mensen met kleine kindertjes een aanrader; je zet deze film op en ze zijn de hele avond zoet
jubely
echt een leuke film om samen met family te kijken, een soort van mary poppins film, wel leuk dat colin firth erin speelt en een totaal andere kant van zichzelf laat zien. het is erg aan te raden, vooral voor de kleintjes.
MrAmsterdam
net gezien. leuke film, wel voorspelbaar maar dat maakt niets uit!
Emma thompson zet een goede prestatie neer hier. Kinderen waren niet eens irritant...
echt een leuke film voor de regenachtige zondag middag!
gentenaar
Leuke familiefilm maar nogal voorspelbaar vond ik, geen film die eruit springt
Maar is het type film voor een zondagnamiddag met de kids te bekijken.
Mimi-
Leuke film voor kinderen inderdaad. Ikzelf zou hem niet nogmaals kijken, alleen als ik me erg zou vervelen en echt ten einde raad ben. Een familiefilm voor als je kleine kinderen hebt. (Of met je oppaskinderen natuurlijk, ik heb met hun meegekeken).
Colin Firth laat een hele andere kant van zichzelf zien, geen personage die hij wel vaker heeft gespeeld. Toch is hij ook in deze film goed.
HoneyB.Fly
Hele leuke film!
Niet alleen als je kinderen hebt hoor....als je zelf van fantasy films houd is dit echt een aanrader!
Ik had alleen verwacht dat er meer magie in zou voorkomen,en dat viel me wel een beetje tegen.
Maar hoe dan ook....het is en blijft een leuke film, zou hem zo nog een keer kijken!
filmfangirl
deze heb ik in 2005 in de BIOS gezien, en ik verwachtte er best wel wat van, de trailer zag er in ieder geval goed uit. er zitten leuke acteurs bij( colin firth, emma thompson ) toch ben ik teleurgesteld, het is niet echt 'mijn' stijl van een film. daar zal het wel aan liggen, want ik heb mij de film doorgemaakt door het popcorn bakje zo klein mogelijk te maken
2.0
Filmfreaker
SUPER LEUKE kinderfilm. Ik heb hem deze kerst gekeken (kerst 2006), want mijn zusje had hem gekregen.
Eerst leek me de film helemaal niets, maar direct al het begin pakte me en ik wou maar door blijven kijken.
Toen ik het einde van de film had gezien, moest ik bijna huilen van ontroering. Dit was echt een geweldige kinderfilm met veel engelse humor. Heerlijk om naar te kijken.
Tars
Zeer verfrissende kinderfilm. Alle kindjes in de cinemazaal hebben er van genoten en ze keken allemaal met open mond. Proficiat.
hollandpride
afentoe wel grappig, maar ik vind het toch iets te kinderlijk maar toch nog een 3,5 want voor kinderen is de film erg leuk

Nanny McPhee and the Big Bang
2010