• 9.376.964 stemmen

De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes (2015)

Familie | 68 minuten

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 14 oktober 2015

• meJane Bekijk via meJane

Plot De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

In dit nieuwe Sinterklaasavontuur schrikt de Club van Sinterklaas zich een hoedje. Ze laten trouw cadeautjes achter in de schoentjes van kinderen, maar die worden gestolen en de pieten krijgen de schuld. Zou Kornee Kwastenbroek er iets mee te maken hebben? Kornee is nu speelgoedmaker, maar als kind werd zijn schoentje altijd – per ongeluk – overslagen. Nu heeft hij moepies gemaakt; speelgoedknuffels die doen wat hij zegt. Wil hij wraak nemen op Sinterklaas en laat hij daarom schoentjes leegstelen door zijn moepies? Als dat maar goed komt...

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Rekening houdend met de doelgroep is hier een acceptabele feestdag uitgerold. Wel ben ik van mening dat er wat meer grappen en grollen aan bod konden komen en alhoewel die levende wuppies best origineel zijn verzonnen was het een beetje maf hoe zij het kwaad moesten vertegenwoordigen. Zo stelen ze de mijter van de sint en de schoentjes van de kinderen maar het kwam een beetje stuntelig op me over.