• 9.373.069 stemmen

Geregisseerd door: Larry Clark

Met onder meer: Leo Fitzpatrick, Chloë Sevigny en Justin Pierce

Releasedatum: 1 februari 1996

Plot Kids

"The most controversial film of the decade."

De film volgt de tiener Telly, wiens idee van veilig vrijen is om alleen seks met jonge maagden te hebben. Eén van de meiden die hij in het verleden ontmaagd heeft blijkt hier een besmetting met het HIV-virus aan overgehouden te hebben. Ze gaat naar Telly op zoek om hem het nieuws te brengen. Telly staat echter op het punt om opnieuw onveilige seks te hebben met een nietsvermoedend meisje.

avatar van bennie jolink

bennie jolink

hele mooie muziek in deze film, onder andere van lou barlow (van dinosaur jr. en folk implosion).

bennie jolink schreef:

(van dinosaur jr. en folk implosion).

en van sebadoh....

hadden de beastie boys ook niet wat met de soundtrack te maken...:-)

hans vd togt

shocking "news", tenminste ik wist het niet:

Date of death Justin Pierce

10 July 2000

Las Vegas, Nevada, USA. (suicide by hanging)

hans vd togt

nog meer shocking "news" die gast die paul speelt (in dat huis waar ze die skate video aan het kijken zijn) is OOk dood...raar maar waar

avatar van Muldertje

Muldertje

Ik vond het een hele goede film, verplichte voorlichting voor 14 jarige pubers!!

avatar van Wouter

Moralist!

avatar van Phoenix

Phoenix

Is sex nu met x of met sk? (zie synopsis )

avatar van Jordy

Jordy

seks is met "sk", "safe sex" is een uitdrukking uit het Engels en dus met een "x"

avatar van Phoenix

Phoenix

Ik hou mijn mond al.

Ik ga voor seks met "ks" als jullie het niet erg vinden

avatar van SelmaDuim

SelmaDuim

ik ga met je mee onderhond

avatar van Wat_Jij_Wil

Wat_Jij_Wil

Sjan schreef:
Ik bedoelde hier het zuipen, roken en neuken (sorry als ik met dit woord te grof ben voor iemand) van de kinderen...want zo oud waren de kinderen nog niet.

Ik bedoelde hier het nuttigen van alcholistische versnaperingen, trekken nemen aan KKstokken en het vleselijke gemeenschap (copuleren) van de kinderen...want zo oud waren de kinderen nog niet.

nou het nut van dit alles:

1. Het leren van algemeen beschaafd Nederlands aan overige leden en zo als rolmodel optreden!
2. Met je nieuwgeleerde vocabulaire leden niet aansporen nicotine te nuttigen (want het is slecht zeg ik je, slecht)
3. Je niet overbodig te hoeven verontschuldigen voor iets heel natuurlijks, natuurlijk!

En heel belangrijk: 4. Niet geheel overkomen als een eerste rangs klompendragende koeiemelk(st)er (das een boer(in) dus)

Ow jah: 'I have no legs, I have no legs is' is humor

me

avatar van Tich

Tich

weet iemand waar je in godsnaam kids kan kopen / huren in Rotterdam? heb m nog NOOIT gezien, zoek er al jaren naar

avatar van starbright boy

Probeer Rodirect eens. Die moeten de Britse importversie hebben volgens de site. Zonder ondertiteling, dat wel.

avatar van Safri

Safri

Kids komt in juni op MTV! Weet nog niet precies welke dag

Safri schreef:

Kids komt in juni op MTV!

Ben benieuwd wat ze er allemaal uitknippen en -bliepen.

avatar van JakkeLuchtgitaar

JakkeLuchtgitaar

Tich schreef:

komt binnekort op DVD. ik dacht juni, maar het kan ook juli geweest zijn. Stond op DVD-home.nl

avatar van Bloompje

Bloompje

Heb de film dit weekend gezien. Ik vond er niks aan. Bully is veeeel beter.

bioscoopzaal

De muziekzender MTV gaat voortaan ook speelfilms uitzenden. Bij wijze van experiment is er in de maand juni elke zondagavond een film te zien die de jonge doelgroep moet aanspreken.

Het gaat onder meer om de rauwe schandaalfilm "Kids" van de regisseur Larry Clark, de komedie "Clerks" van Kevin Smith, de horrorfilm "Scream" van Wes Craven en het vierluik "Four Rooms" van onder anderen Robert Rodriguez en Quentin Tarantino.

Behalve de films zendt MTV in juni ook een aantal documentaires uit over beroemde muziekfilms. De filmmaand wordt op 26 juni afgesloten met de MTV Movie Awards 2004.

Bron: De Standaard (18/05/2004)

avatar van Purmerend

Purmerend

Zondag op MTV om 22:00 uur

avatar van Wolverine

Wolverine

Hoef hem niet meer te zien, film die me iets te veel gemaakt is met het doel om enkel te shockeren.

avatar van Jordy

Jordy

Heb 'm er even bij gezet

avatar van morpheus

morpheus

Wolverine schreef:

Echt MTV-like

avatar van DaaaNtje

DaaaNtje

heb geen mening over de film..ken hem NOG niet..vanavond maar even kijken..:)

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Ik heb hem gisteravond gezien op MTV... En echt geweldig vond ik hem niet...

Ik vond dat stuk met die meiden enzo steeds wel okay, maar die jongens waren alleen maar irritant..

bioscoopzaal

Kan iemand zeggen of MTV er eigenlijk veel uit heeft geknipt?

avatar van DaaaNtje

DaaaNtje

njah..we een goede film..geeft wel ieder1 wel een duidelijk beeeld van wat er gebeurd..want ik kan je verzekeren dat het echt zo is..

Sommige scenes ergerde ik me een beetje aan..

dat eindeloze gezoen..mens..na 30sec heb ik het wel een keer gezien..heb ik geen 5minuten voor nodig...:) ik in ieder geval niet..;)

avatar van Rujar

Rujar

Deze film is toch niet schockerend!

avatar van stinissen

Rujar schreef:

Deze film is toch niet schockerend!

Je hebt zeker geen kinderen..... ik vond hem wel schockerend! En als je dan ook nog gaat denken dat het je dochter is....nou dan wordt ik gewoon misselijk.

avatar van zeus

zeus

Lang geleden eens gezien en gisteravond mijn geheugen even laten opfrissen met deze film. Ik vind hem juist wel schockerend. 3,5*