Ali G Indahouse (2002)
Releasedatum: 2 mei 2002
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Ali G Indahouse
"Me iz introducin a white paper."
De blanke Britse wannabe gangsta-rapper Ali G wordt misbruikt door een kandidaat voor het parlement, in de hoop de Premier voor schut te kunnen zetten. Ali wordt echter gekozen, en ontdekt dat er plannen ontstaan om een nieuwe luchthaven te bouwen op de wijk Staines.
Alistair Leslie "Ali G" Graham / Borat Sagdiyev
Nan
Rico
Hoochie 1
neo
Ik heb de film zitten kijken naast iemand die em had opgenomen 'omdat ie deze niet wilde missen'. Nou ik heb het geweten ook! Pijnlijk, en ik zeg pijnlijk, ongrappig, irritant noem maar op. Hier heb ik dus ook ruim een jaar over moeten horen hoe geweldig die is... Was natuurlijk te verwachten ok. een welverdiende nog te hoge 0,5
Lientjuh
Ik hoorde juist het omgekeerde: dat hij zo slecht was maar ik heb hem dan eens zelf bekeken en integenstelling tot al de slechte kritiek vond ik hem echt grappig!!!
neo
De mensen die dit zeiden reken ik dan ook niet onder mijn type mens. Die daar wel onder vallen waren zo verstandig deze niet te gaan zien
Fangs (crew films)
Geweldige, maar smakeloze grappen, niks meer. Maar dat maakt niks uit, want dit is gewoon hersenloos vermaak, perfect voor een avondje met vrienden, als je lekker melig bent... > 3*
soom
Ik moest deze verplicht zien tijdens engels, op de middelbare school, en vond er niks aan. Maar de jongens uit mn klas waren het er allemaal over eens en vonden het leuk.
Remi
Ik heb medelijden met je...
- 11905 berichten
Ik heb medelijden met je...
Ik niet! Deze film is geniaal!
Rancid
Geweldig grappige film, die nog elke keer leuk blijft. Ik heb een hekel aan hip-hop, maar een Britse blanke boerenlul die zich zo hip-hop voelt dat ie zich snel gediscrimineerd voelt: ´Is it becouse i is black?´, tja, daar kan ik erg hard om lachen. En die grap met dat middelvingertje naar agenten, veilig achter de autodeur, ´oh, you´re wicked!´ erg vet. Geen goed verhaal, maar wel één van mijn favo komedies om op te zetten als je lekker een avondje zit door te zakken met vrienden. Vandaar 4*
- 11905 berichten
Ik had het echt níet beter kunnen zeggen!
schopenhauer
Hoe geniaal ali g in da usa ook is, dit was een pijnlijke afgang
ik geef 2* omdat cohen mijn respect al had toen ik in da usa zag
katie morosky
Ik vond het begin wel erg leuk maar daarna werd het gewoon belachelijk. Een beetje zoals zijn shows: wisselvallig. Soms geniaal, andere keren twee keer niets. Maar deze film was nergens geniaal.
otherfool
Heerlijke nonsens met een aanstekelijke Cohen die zijn typetje geweldig speelt. Haalt het niveau van zijn shows misschien niet, maar ook ik heb bij vlagen, zoals Wezze schreef, helemaal in een scheur gelegen bij deze film
3,5*.
Waku
Platvoers en goedkoop.
Maar dat weet je als deze film huurt.
Toch zaten er best wel hilarische momenten in.
Toegegeven, je kijkt deze film het beste met een paar biertjes op.En je moet ervoor in de (vrolijke) stemming zijn, dan kan je best een leuke avond beleven met deze Ali G.
666south park
hahahaah een heele leuke comedy dit met grof taalgebruik en groffe dingen kep heel erg gelachen ik kep er een 4,5 voor gegeefen omdat het een heele leuke comedy is
Ravenstein
Wat!? Heb ik deze film maar 3,5 gegeven???
Dit is samen met oa Dumb & Dumber en Top Secret één van m'n favoriete komedies.
Ik heb me kapot gelachen met deze film! Sacha Baron cohen is hilarisch als Ali G. Verplicht voer voor liefhebbers van humor van de plattere strekking.
Ik trek m'n score op naar 4,0.
Let ook op een kleine rol van Cohen als Borat.
En inderdaad, dat is Martin Freeman uit The Office die Ricky C speelt.
- 11905 berichten
Ik vind de humor niet zozeer plat. Aan de oppervlakte misschien wel, maar ik vind de soort van diepere laag helemaal niet grof.
Agony
- 1985 berichten
Waar heb je het in hemelsnaam over. Gewoon botte platvloerse inhoudsloze humor... niet meer van maken dan dat het is.
- 11905 berichten
Hij maakt die rappers zoooooooooo belachelijk, geweldig gewoon. Humor van de film is grof, maar het wordt overduidelijk dat die Ali G gewoon echt een triest mannetje is.
Bas17
Maar wat is die diepere laag nou? Rappers afkraken en dat Ali G triest is?
Nja wat een diepe flim idd :S
MJ_DA_MAN
Kan iemand me vertellen hoe de (zeer aantrekkelijke) assistente heet van degene die de ''PM'' van zijn plaats wil gooien?
Erg leuke film trouwens. Ik hou van flauwe komedies. Ik lach nog elke keer om deze film. 4*
Goodfella_90
Ik vind die blik van hem op de bovenstaande poster zo ongelooflijk droog.
fabianvip
gezien de reacties klopt dus precies wat ik over de film dacht. je vindt het wat of niet. niet een beetje, maar wel of niet. ik vind persoonlijk de humor in deze film geweldig. de streetrace bijvoorbeeld. zo droog. typisch engelse humor. ik weet ook zeker dat de mensen die deze film leuk vonden, ook van mr. bean houden. ik geef deze film een 4.5
Riddick
Grappige film dat zeker
.. heb er erg om moeten lachen.. niet meer dan 3*
Oscar Wilde
Deze troep is een schande voor de cinema.
0,5
- 11905 berichten
Wat is er dan zo 'troep' aan, ik snap dit echt niet. Ziet niemand dan dat Ali door de makers en de acteurs totaal niet serieus wordt genomen en hem juist een triest figuur vinden??
MJ_DA_MAN
Nou bedankt voor het verklappen van het einde

Hooligans

Jackass 3D
Komedie / Documentaire, 2010

Notorious
Biografie / Muziek, 2009
hiphopprime ministerministerrapperparliamentsatirebendemarihuanayouth center queen elizabeth ii