Ali G Indahouse (2002)
Releasedatum: 2 mei 2002
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Ali G Indahouse
"Me iz introducin a white paper."
De blanke Britse wannabe gangsta-rapper Ali G wordt misbruikt door een kandidaat voor het parlement, in de hoop de Premier voor schut te kunnen zetten. Ali wordt echter gekozen, en ontdekt dat er plannen ontstaan om een nieuwe luchthaven te bouwen op de wijk Staines.
Alistair Leslie "Ali G" Graham / Borat Sagdiyev
Nan
Rico
Hoochie 1
Hobbes
voordat iedereen in verbazing uiteenvalt: Ali cruised hier in een enorm strakke Renault 5. heeft zelfs 'n keer in de Max Power gestaan (autoblad voor getunede en bespeakerde auto's)
en ik weet dit allemaal omdat m'n broer dat leuk vind
Travis Bickle
Ik vond hem op TV nog wel aardig, maar deze film is wiggediewiggediewack !!!
blabla
- 2070 berichten
Leuk pretentieloos, geen visuele hoogstandjes en geen diepgaand verhaal.
Lekker dom entertainment, lang geleden dat ik zo gelachen heb om een film.
Spider
Kapot gelachen om deze film!!
Vooral het stuk waar ze B.A. proberen na te doen!
MoM
Als enthousiast kijker van de TV-versie van Ali-G viel de film me werkelijk enorm tegen. Het concept 'Ali-G' functioneert duidelijk beter in confrontatie met de werkelijkheid dan in fictie.
patjenmgn
Vermakelijke film met stukjes waarbij ik dubbel lag van het lachen! 3*
gandalf
Bijna net zo zinloze humor als Zoolander, heb er toch wel om gelachen en dat was de bedoeling geloof ik. 3 sterren
movie-freak
Deze film viel me erg tegen. Het deed me denken aan Filmpje! van Paul de Leeuw maar dan nog slechter. Ali G is erg tof, maar deze film had veel leuker kunnen zijn. Heb maar 1 keer moeten lachen en dat is bij het stuk als Ali dansend tussen de laserstralen loopt.
Moviestar
Ik vind hem anders behoorlijk irritant.
Heeeeel goed gezegd! Wat een ongeloofelijk stomme film.
Vyvre
Enorm flauwe film, met bij vlagen een paar aardige vondsten. Voor de rest enorm stompzinnig, heb er geen andere woorden voor. Zit te twijfelen tussen 1 en 1,5 ster, zal hem voor nu het voordeel van de twijfel geven.
Agony
- 1985 berichten
temper
Van tijd tot tijd grappig. Vooral aan het begin zitten een aantal leuke momenten. Naar het einde toe wordt het wat minder. De verschijning van Rhona Mitra maakt de film zeker niet minder. Desondanks: geen materiaal voor een vervolg. 3 sterren.
theresia
Vond het wel een grappige film, als jezelf ook heel erg melig bent... Ben je het niet kan je denk ik moeilijk de leuke momenten ervan inzien...
Plintkabouter
Hey,
Theresia je hebt helemaal gelijk... Ik heb de film gekeken toen ik melig was en ik lag HELEMAALdubbel... Daarna ging ik hem weer kijken en toen had ik de film na 15 min uitgezet omdat het eigenlijk ZO'N
irritant ventje
is, dat ik bijna in slaap viel
Maar omdat ik het de eerste keer wel een leuke film vond en het niet eens zo beroerd was, geef ik de film een 2.
AHWA
Ik heb ergens gelezen dat Ali nog een film gaat doen. Klopt dit?
Diesel
Ik vond ALI G best grappig totdat ik deze film zag. Paar grappige momenten, meer niet.
1.0/5.0
EmDee
Ik heb ergens gelezen dat Ali nog een film gaat doen. Klopt dit?
Ali G in da USA
flicks
Ik vind dat Ali G het nog best aardig gedaan heeft in deze film, wel wat mooie grappen... 2.5 sterren
Ik verwachtte van deze film helemaal niks, dus hij kon me alleen maar meevallen. D'r zitten een paar leuke grappen in, maar over het algemeen was het gewoon te flauw en te puberaal. 2*
Nick Kang
Wat zo stom is aan deze film is dat ik moest lachen. Maar ik vond het helemaal niet grappig.
Keezz
Een film die je eigenlijk met een blow erbij moet zien... en één die bij de tweede keer kijken leuker is. Je hebt dan een bepaald verwachtingspatroon... Het subtiele verschil tussen held en sukkel in ALi's handelen, vind ik echt briljant grappig.
dope
- 20058 stemmen
Echt een dijenkletser. Het komt niet vaak voor dat ik echt hardop moet lachen als ik een film alleen kijk, maar bij deze film trappeerde ik me hier echt meerdere malen op! Ook al is het eigenlijk alleen maar onderbroekenhumor, ik heb me echt kostelijk geamuseerd! Maar je moet inderdaad een beetje onder invloed van iets zijn.
bad motherfucker
Ik weet niet wat ik van deze film moet denken maar hij zal niet echt goed zijn denk ik ik vind die gozer echt niet cool ofzo
Dat is ook de bedoeling denk ik: Ali G probeert cool te zijn, een echte gangsta, maar dat is hij niet.
morpheus
Flauw maar soms ook erg leuk. Ali G zelf is het hoogtepunt. Het plot doet daar redelijk veel vanaf, in hoeverre je van een plot kunt spreken. Kortom de situaties waarin Ali G in verzijld raakt zijn niet altijd even leuk.
**1/2
Pistons
Keep it real brothers, aight??????
3,5 modderfokkin stars, if thats good with y'all

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Jackass 3D
Komedie / Documentaire, 2010

Notorious
Biografie / Muziek, 2009
hiphopprime ministerministerrapperparliamentsatirebendemarihuanayouth center queen elizabeth ii