• 9.373.582 stemmen

Geregisseerd door: Jay Chandrasekhar

Met onder meer: Erik Stolhanske, Kevin Heffernan en Jay Chandrasekhar

Plot Super Troopers

"Altered State Police"

De film vertelt het verhaal van vier State Troopers, die vlak bij de Canadese grens gestationeerd zijn. Wanneer er bekend wordt dat er misschien in de organisatie gesneden gaat worden om geld te besparen, proberen ze de zaken te verbeteren. Dit begint al goed wanneer ze op het spoor komen van een mogelijke drugs-smokkel operatie.

Phooze

De trailer is echt waanzinnig grappig !

avatar van yukpau

yukpau

de trailer is misschien wel grappig maar de film is wel erg flauw

en van mij mag ie zo naar de videotheek

avatar van don-the-jeweler

don-the-jeweler

Ik vond hem heel cool beginnen (paar gasten worden aangehouden en moeten wat softdrugs verbergen: degene op de achterbank eet een megazak wiet, megazak hash en nog een zak met paddo's op) en had hem ook ingepland als voorbieren-filmpie maar hoe verder de film vorderde hoe minder eraan werd.

1,5* maar mag eigenlijk ook 1* zijn.

Jordy

Erg erg grappig. Geweldig leuk gespeeld, leuke dialogen, goede grappen... hoe ze mensen elkaar in de zeik nemen, hoe ze mensen die ze arresteren in de zeik nemen, het geruzie met het plaatselijke politie-korps... erg leuk

ik vind (in tegenstelling tot don) het begin juist wat minder, maar daarna komt ie erg goed op gang

avatar van Etienne U

Etienne U

Ik heb me kapot gelachen! Ieder z'n eigensmaak kwa humor natuurlijk maar ik vind deze zekers 4 sterren waard.

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

De film balanceerd de hele tijd tussen erg grappig en te droog. Maar op een gegeven moment kom je in het juiste ritme en is de film zeer de moeite waard. Maar je moet wel een beejte dit soort humor hebben anders is het behoorlijk slecht.

Phooze

Was wel leuk, maar waar het in de trailer het nog leek op een aflevering van Jackass (Totaal geen verhaal) werd er in de film toch een verhaal ingebakken. Maargoed, daar moest het dus totaal niet van hebben. Die bolle was wel erg grappig met z'n overdreven kinderlijke grappen. En die scene in die "McDonalds" vond ik ook erg leuk. Verder waren er ook wel erg veel mislukte grappen.

avatar van as

as

Jordy schreef:

Ik vond het begin juist erg leuk maar daarna verzand het geheel en worden de grappen er niet beter op. Zie er nog wel van komen dat die Broken Lizard team, die de film hebben opgezet, in de toekomst nog wel eens met een hele leuke film zouden kunnen komen. ER zaten wel een paar erg leuke grappen in maar niet om het geheel op gang te houden.

Phooze schreef:

die scene in die "McDonalds"

LITER motherfucker!! that's french for give GIVE ME MY GODDAMN COLA!!!

avatar van Boediecall

Boediecall

hijs cooool

avatar van Hemdale

Hemdale

slappe humor in deze film in het begin viel het nog wel mee maar later in de film... super troep

avatar van Dino10

Dino10

Ik vond het een enorm goede film en heb echt helemaal krom gelegen. Het is een film waarvan de humor je echt moet aanstaan want anders vindt je er geen klap aan. Er is niet echt een gulden middenweg.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Had hier toch duidelijk een heel stuk meer van verwacht. Vond de humor nogal voorspelbaar en echt hilarisch is het echt helemaal nergens. Een paar geinige momenten gezien, maar daar is het dan ook wel mee gezegd.

avatar van Svenga

Svenga

Voor iedereen die overweegt deze film te bekijken: niet doen!

Phooze

Wel doen, zitten er paar zeer geslaagde grappen in als je verder niet naar het verhaal kijkt.

avatar van Mimus

Mimus

Grappig , fun met de mensen , gaat over drugs weer zo'n verhaal dat me zat natuurlijk en met vrienden een toepke smoren tijdens de film is echt wel ok dus 4 zware punten maar omdat ik zoo stront was zag ik eens de hele film en volgde ik wel niet hihhi maar gelachen HIHI

avatar van De Knip

De Knip

Mimus schreef:

Weer eentje voor in de boeken, GEWELDIGE reactie

Heb de film gisteren gezien en vond het wel aardige humor, niet van de bovenste plank, zeker ook niet beroerd.

**1/2

avatar van titan

titan

Wat een verschrikking is dit, echt te triets voor woorden. Gelukkig zijn er nog films als Kopps die bewijzen dat er wel degelijk een goede combinatie gemaakt kan worden van komedie en politieagenten. Dit flauwe prutswerkje krijgt van mij 1*.

avatar van Sjan

Sjan

Film waarbij je echt anderhalfuur een grijns op je smoel hebt staan: erg grappig, leuk geacteerd en goeie grappen. Vooral Farva die dikke was echt lachen. 3.5*

titan schreef:

Kopps kan nog niet eens in de schaduw staan van deze film.

avatar van FisherKing

FisherKing

Dan moet ik deze HEEL snel zien.

avatar van KillaJah

KillaJah

Zo goed was de film nu ook weer niet hoor. Alleen de beginscene vond ik wel grappig, voor de rest niet echt speciaal vind ik. En ik niet alleen aan de gemiddelde score te zien.

avatar van Justice4All

Justice4All

Eerste half uurtje heb lekker gelachen, daarna ging het bergafwaarts met de film. 3 sterren.

avatar van titan

titan

Jordy schreef:

Kopps kan nog niet eens in de schaduw staan van deze film.

Welnee joh, het is precies andersom.

avatar van Beejeej

Beejeej

heh, ik vond het een bijzonder grappige film!!

vooral het gezeik tussen de normale en de highway politie was echt leuk

heerlijk losse comdedy

avatar van dave

dave

leuk filmpje

helpt me die police academy te vergeten

avatar van cinefil18

cinefil18

Ik heb deze wel maar voor een stukske gezien, maar mij leek hij niet zo slecht.

Het verhaal is natuurlijk compleet van de pot gerukt, maar de grappen zijn niet altijd slecht, zoals bijvoorbeeld die scène waarin een agent zoveel mogelijk 'miauw' moet zeggen, die was wel best goe.

Ik denk dat ik deze 3 sterren zou geven.

avatar van De GeuS

De GeuS

Toen de film begon dacht ik even een B film te gaan zitten, maar dat viel gelukkig mee. Veel grappige en flauwe scenes en opmerking tussen de korpsen onderling, gemengd het nodige flinterdunne verhaaltje; dikke 3*

avatar van duffman

duffman

Zo grappig die MCdonald scene was zo goed " een liedercola ". 4

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Af en toe eens gelachen, maar over 't algemeen gezien niet genoeg grappige momenten om te kunnen spreken van een geslaagde komedie.

2,5