Genre: Thriller / Drama
Met onder meer: Kevin Costner, Joe Morton en Kathy Bates
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 25 juli 2002
Plot Dragonfly
"When someone you love dies... are they gone forever?"
Dr. Joe Darrow is een gerespecteerd hoofd van een eerste hulp afdeling. Wanneer zijn vrouw Emily omkomt tijdens een medische missie in Venezuela stort Joe zich volledig op zijn werk. Hij raakt er van overtuigd dat Emily met hem in contact probeert te komen door middel van de bijna-doodervaringen van zijn patiënten. De mysterieuze libellen die hem achtervolgen herinneren hem aan haar.
Joe Darrow
Hal
Flora
Eric
Jos2
Ben jij effe blij dat je tegenwoordig kunt volstaan met zo'n opmerking... Dat was een tijdje geleden nog anders.....
ThaDeez
[OFF-TOPIC]
hehehe, we hebben em grote offers moeten brengen om dit voor elkaar te krijgen
hehehehe
[/OFF-TOPIC]
Vind de naam van de film koel
effe downloaden
blabla
- 2070 berichten
hey,
dat is de naam van mijn primaire computer, ken de film verder niet.
Jerome-B
Vanavond in de sneak in Hilversum, maar lijkt me nou niet echt bijster interessant..
Tigger
Wel een aardige film, maar niet eentje om vaker te zien... In begin een beetje langzaam, eind voorspelbaar. 2,5*
don-the-jeweler
Deze film is sloom. Het verhaal zelf vind ik vergezocht (overleden vrouw die, via mensen die een near-death experience hebben gehad, in contact probeert te komen met haar man). Het einde vind ik ook niet echt een ontknoping, maarja dat zal wel komen doordat ik niet echt in het verhaal kwam.
ik geef hem 2 sterren (4/10).
ruub
Ik heb 'm gezien...weer zo'n "ik ben een geest en ik ga een mens wat duidelijk maken "-film......geen horror, geen sf en geen drama....laten we het weer een Kevin kostner film noemen...
zie recensie www.horrorcypher.nl[/url]
Lis
Nou...geen super recenties zo te lezen...en toch...wil ik hem graag zien die film
Noem het eigenwijs haha
Was wel aardig
Costner is niet mijn favoriet plus het feit dat wel een enorme Sixth Sense Rip-off was.
En dan dat einde, vol met plot-gaten. Ook geen bijzonder camerawerk o.i.d.
2 sterren is eigenlijk wel het maximum voor mij
dartviper
Ik ben het niet met je eens de film is zeer goed en er hoeft totaal geen bijzondere camera werk op het einde in te zitten omdat het echt een film is waar je naar het verhaal moet kijken ik geef er zeker 5 steren voor en dat doe ik weinig
En dan dat einde, vol met plot-gaten. Ook geen bijzonder camerawerk o.i.d.
2 sterren is eigenlijk wel het maximum voor mij
dartviper
Ik ben het wel met mensen eens dat deze film traag op gang komt maar dat doet er niet toe de film is goed en het verhaal is ook super ik zit te twijfelen tussen een 4.5 en een 5 ik ga toch voor de 5.
kolibrie
Ik vind het van het begin tot het eind een erg goede film. Hij zit erg goed in elkaar. Juist heel realistisch gemaakt ook. Het einde vind ik geweldig en helemaal niet voorspelbaar. Het is waarschijnlijk geen film voor het grote publiek, vanwege het onderwerp. Geef er een 4,5 voor.
Hobbes
maar 't verhaal stelt zo bar weinig voor en zit vol met gaten en compleet belachelijke toevalligheden.
tel daar het zeer matige acteerwerk van Costner bij op + het feit dat het camerawerk simpel is. kom ik niet hoger uit.
deze film is geen 5 sterren waard vind ik.
The sixth sense is beter gefilmd, beter geschreven en beter geacteerd. die al gezien?
kolibrie
Gaten? Belachelijke toevalligheden? Zoals?
Sixth sense heb ik zeker gezien. Ook heel erg goed, maar een heel ander soort film vind ik.
Meer bedoelt als thriller en dragonfly is dat voor mij niet. Ik vind ze niet zo met elkaar vergelijkbaar. Sixth sense heeft meer vreemde toevalligheden. Heeft wel een geweldig einde.
Hobbes
De overeenkomsten zijn behoorlijk duidelijk vind ik.
en gaten?
Hij komt achter de juiste plek door een symbool van een landkaart?! da's nogal een leap of faith
Hobbes
uiteraard. 't is geen regelrechte kopie. maar 't bracht mij te weinig nieuws.
Bwen
Vind de film best aardig met enige
momenten. Maar dat komt misschien omdat ik te dicht bij mijn beeldscherm zit...
Sissi
Ik vond deze film echt geweldig, vijf sterren van mij!
Jammer dat ik hem alleen maar in de sneak heb gezien want ik zou hem graag aan een vriendin laten zien in de bioscoop, maar hij heeft maar een week gedraaid ofzo!
Liefs Sissi
Rascal
Mwah beetje naar de saaie kant toe, maar het einde vond ik wel erg mooi. Net geen aanrader.
JoeHallenbeck
Een nogal saaie thriller die werkelijk niets nieuws te bieden heeft. De makers hebben veel afgekeken van o.a. Sixth Sense en What lies Beneath zonder ook maar in de buurt te komen van het niveau van die films.
Banjo
- 2032 berichten
Ja idd een zeik film ik vond hem erg matig
ik geef hem 2 1/2 ster.
herman78
2enhalve ster vind ik eigenlijk erg veel voor een middelmatige zeikfilm.
Banjo
- 2032 berichten
2enhalve ster vind ik eigenlijk erg veel voor een middelmatige zeikfilm.
wat gaf jij hem dan?
herman78
ik heb hem niet gezien, maar als ik een films die ik als erg matige zeikfilms beschouw komen bij mij echt niet tot een 2,5.

Door to Door

The Guardian
Actie / Avontuur, 2006

Bobby
Biografie / Drama, 2006
zwangerschapvoicedragonfly auto ongelukjungleziekenhuisdokterhumanitarian spiritism