• 9.373.864 stemmen

Met onder meer: Kevin Costner, Joe Morton en Kathy Bates

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 25 juli 2002

Plot Dragonfly

"When someone you love dies... are they gone forever?"

Dr. Joe Darrow is een gerespecteerd hoofd van een eerste hulp afdeling. Wanneer zijn vrouw Emily omkomt tijdens een medische missie in Venezuela stort Joe zich volledig op zijn werk. Hij raakt er van overtuigd dat Emily met hem in contact probeert te komen door middel van de bijna-doodervaringen van zijn patiënten. De mysterieuze libellen die hem achtervolgen herinneren hem aan haar.

avatar van Jordy

Jordy

beetje een zeikfilm

avatar van Jos2

Jos2

Ben jij effe blij dat je tegenwoordig kunt volstaan met zo'n opmerking... Dat was een tijdje geleden nog anders.....

avatar van Jordy

Jordy

zekers

avatar van ThaDeez

ThaDeez

[OFF-TOPIC]

hehehe, we hebben em grote offers moeten brengen om dit voor elkaar te krijgen hehehehe

[/OFF-TOPIC]

Vind de naam van de film koel effe downloaden

avatar van blabla

blabla

• 2070 berichten

hey,

dat is de naam van mijn primaire computer, ken de film verder niet.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Vanavond in de sneak in Hilversum, maar lijkt me nou niet echt bijster interessant..

avatar van Tigger

Tigger

Wel een aardige film, maar niet eentje om vaker te zien... In begin een beetje langzaam, eind voorspelbaar. 2,5*

avatar van don-the-jeweler

don-the-jeweler

Deze film is sloom. Het verhaal zelf vind ik vergezocht (overleden vrouw die, via mensen die een near-death experience hebben gehad, in contact probeert te komen met haar man). Het einde vind ik ook niet echt een ontknoping, maarja dat zal wel komen doordat ik niet echt in het verhaal kwam.

ik geef hem 2 sterren (4/10).

avatar van ruub

ruub

Ik heb 'm gezien...weer zo'n "ik ben een geest en ik ga een mens wat duidelijk maken "-film......geen horror, geen sf en geen drama....laten we het weer een Kevin kostner film noemen...

zie recensie www.horrorcypher.nl[/url]

avatar van Lis

Lis

Nou...geen super recenties zo te lezen...en toch...wil ik hem graag zien die film

Noem het eigenwijs haha

Was wel aardig

Costner is niet mijn favoriet plus het feit dat wel een enorme Sixth Sense Rip-off was.

En dan dat einde, vol met plot-gaten. Ook geen bijzonder camerawerk o.i.d.

2 sterren is eigenlijk wel het maximum voor mij

Hobbes

hmmm...toch maar een halve d'r af.

avatar van dartviper

dartviper

Ik ben het niet met je eens de film is zeer goed en er hoeft totaal geen bijzondere camera werk op het einde in te zitten omdat het echt een film is waar je naar het verhaal moet kijken ik geef er zeker 5 steren voor en dat doe ik weinig

Was wel aardig

En dan dat einde, vol met plot-gaten. Ook geen bijzonder camerawerk o.i.d.

2 sterren is eigenlijk wel het maximum voor mij

avatar van dartviper

dartviper

Ik ben het wel met mensen eens dat deze film traag op gang komt maar dat doet er niet toe de film is goed en het verhaal is ook super ik zit te twijfelen tussen een 4.5 en een 5 ik ga toch voor de 5.

kolibrie

Ik vind het van het begin tot het eind een erg goede film. Hij zit erg goed in elkaar. Juist heel realistisch gemaakt ook. Het einde vind ik geweldig en helemaal niet voorspelbaar. Het is waarschijnlijk geen film voor het grote publiek, vanwege het onderwerp. Geef er een 4,5 voor.

Hobbes

maar 't verhaal stelt zo bar weinig voor en zit vol met gaten en compleet belachelijke toevalligheden.

tel daar het zeer matige acteerwerk van Costner bij op + het feit dat het camerawerk simpel is. kom ik niet hoger uit.

deze film is geen 5 sterren waard vind ik.

The sixth sense is beter gefilmd, beter geschreven en beter geacteerd. die al gezien?

kolibrie

Gaten? Belachelijke toevalligheden? Zoals?

Sixth sense heb ik zeker gezien. Ook heel erg goed, maar een heel ander soort film vind ik.

Meer bedoelt als thriller en dragonfly is dat voor mij niet. Ik vind ze niet zo met elkaar vergelijkbaar. Sixth sense heeft meer vreemde toevalligheden. Heeft wel een geweldig einde.

Hobbes

De overeenkomsten zijn behoorlijk duidelijk vind ik.

en gaten?

Hij komt achter de juiste plek door een symbool van een landkaart?! da's nogal een leap of faith

Oppervlakkig gezien wel ja

Hobbes

uiteraard. 't is geen regelrechte kopie. maar 't bracht mij te weinig nieuws.

Deze film is saaaaaaaaaaaaai

avatar van Bwen

Bwen

Vind de film best aardig met enige momenten. Maar dat komt misschien omdat ik te dicht bij mijn beeldscherm zit...

avatar van Sissi

Sissi

Ik vond deze film echt geweldig, vijf sterren van mij!

Jammer dat ik hem alleen maar in de sneak heb gezien want ik zou hem graag aan een vriendin laten zien in de bioscoop, maar hij heeft maar een week gedraaid ofzo!

Liefs Sissi

avatar van ard

ard

FANTASTISCH!!!!!!!!!!

avatar van Rascal

Rascal

Mwah beetje naar de saaie kant toe, maar het einde vond ik wel erg mooi. Net geen aanrader.

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Een nogal saaie thriller die werkelijk niets nieuws te bieden heeft. De makers hebben veel afgekeken van o.a. Sixth Sense en What lies Beneath zonder ook maar in de buurt te komen van het niveau van die films.

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

Ja idd een zeik film ik vond hem erg matig

ik geef hem 2 1/2 ster.

avatar van herman78

herman78

2enhalve ster vind ik eigenlijk erg veel voor een middelmatige zeikfilm.

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

herman78 schreef:

2enhalve ster vind ik eigenlijk erg veel voor een middelmatige zeikfilm.

wat gaf jij hem dan?

avatar van herman78

herman78

ik heb hem niet gezien, maar als ik een films die ik als erg matige zeikfilms beschouw komen bij mij echt niet tot een 2,5.