Genre: Drama / Romantiek
Met onder meer: Hilary Duff, Oliver James en Rebecca De Mornay
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 27 januari 2005
Plot Raise Your Voice
"Don't Hold Back ...Don't Give Up."
Terri Fletcher (Hilary Duff) is een jonge meid uit een klein dorpje die maar één wens heeft: een popster worden. Tegen de zin van haar vader reist Terri naar Los Angeles om een opleiding te volgen aan een beroemde muziekschool. Daar beginnen de problemen pas goed. Als dorpsmeisje moet Terri zich staande houden in de grote stad en op school heerst vooral rivaliteit tussen de meisjes, die er allemaal van dromen om popzangeres te worden. Tot overmaat van ramp wordt Terri ook nog eens verliefd op de mooiste jongen van de school.
Teresa 'Terri' Fletcher
Paul Fletcher
Nina Fletcher
cr_ix
kras van zwienen
Hilary Duff is wel bezig zeg. Ze speelt in de ene film naar de ander. Wat ik helemaal niet erg vind.
Diesel
Hilary Duff maakt me misselijk.
Ongetalenteerd blondje.
Phoenix
Talent of niet. Ze is niet onaardig om naar te kijken
. Wat is ze inderdaad aan de weg aan het timmeren zeg!
Tinkerbell
Deze film vind ik echt zooo leuk! Ik vind het verhaal mooi
Het gedeelte dat ze in het ziekenhuis ligt en dat ze de dvd van haar broer te zien krijgt vind ik echt zo zielig!
stan
ik ben het met je eens
hij is echt heel zielig maar tog wel heel leuk
vooral t liedje is heel zielig
maar het liedje is wel heel mooi
Yep is liedje is heeel mooi! 'Someone's Watching Over Me' heet het.
Carow
ZO knap vind ik die 'mooiste jongen' van de school nou ook weer niet hoor!
MWX
whelp!!! ik moet hier vanavond naartoe en ik wil naar the Aviator. niet naar deze whelp!!! vrouwen ook altijd.
Nouseforaname
ongetalenteerde soepkip! altijd hetzelfde zoetsappige gedoe! om misselijk van te worden
MWX
nou ben dr heengeweest maar argh wat een PIEP!!! film voorspelbaar en ontzetend melodramatisch. nee deze film is echt geen reet aan. ik ben net niet in slaap gevallen.
KingNatCato
Whahaha ik moet lachen, ik vind haar een prima getalenteerd Amerikaans blondje...ken je iemand in Nederland van dezelfde leeftijf die ook zn succes heeft?...ik zou zeggen kijk maar effe naar je eigen S* en dan pas kritiseren iemand anders.
Misschien heb je deze film (Raise Your Voice) niet eens gezien. Prima film hoor, ik heb me echt geamuseerd ...vooral voor tieners
Topie!
Greetz
@ KingNatCato:
Ten eerste: succes is absoluut geen goede weerspiegeling van talent of kwaliteit
Ten tweede: het is niet 'kijk maar effe naar je eigen', maar 'kijk eerst eens naar jezelf', hoewel het onmogelijk is om iemand beter te kunnen waarderen door enkel naar jezelf te kijken, tenzij je gaat terugkijken op gebeurtenissen in jouw leven en die beter gaat voorstellen dan ze eigenlijk zijn.
@ KingNatCato:
LOL!
Ten eerste:
In het geval van Hilary Duff succes is een gevolg van haar talent. Jij weet zeker net als ik dat ze heel veel aan tv, films en muziek deed en nog steeds doet.( met zn jonge leeftijd..Petje er af!).
Ten tweede:
'kijk eerst eens naar jezelf' gebruik je als het gaat persoonlijk met 2 mensen tegen elkaar (in discussie bv) hier gaat om een derde persoon.
Je hoeft niet je thuistaal overal te gebruiken en er is een grote versschil tussen "persoonlijk" , "een derde persoon" en "in het algemeen".
Waarom geef je geen mening over de film? ,dat is de bedoeling van deze site toch? en niet lullen over een actrice die toevallig daarin speelt.
Greetz
Don Gertus
Ik verbeter eerst even Uw fouten, zodat ik het begrijp en erop kan reageren.
In het geval van Hilary Duff is haar succes een gevolg van haar talent. Waarschijnlijk weet jij (net als ik) dat ze heel veel aan tv, film en muziek deed en nog steeds doet(met zo'n jonge leeftijd...Petje af)
Ten tweede:
'Kijk eerst eens naar jezelf' gebruik je als het gaat om een persoonlijke discussie, hier gaat het om een derde persoon.
Je hoeft niet je thuistaal overal te gebruiken en er is een groot verschil tussen 'persoonlijk', 'een derde persoon' en 'in het algemeen'.
Waarom geef jij je mening over deze film niet? Dat is toch de bedoeling van deze website? En toch niet lullen over een actrice die er toevallig(?) in speelt
Wegens tijdgebrek moet ik het kort houden, dus ga ik van beneden naar boven werken.
MovieMeter is een site waar filmliefhebbers met elkaar kunnen discussiëren.
Discussies gaan zowel over specifieke films (het hart van de site) als over algemenere onderwerpen (bij voorkeur in het forum).
Bron: FAQ
Ik heb de film niet gezien.
Correct! Er is een groot verschil tussen die drie dingen, maar behalve dat ze verschillend zijn hebben ze enkel in een grote uitzondering met elkaar te maken, dus snap ik niet wat U mij hier probeert duidelijk te maken.
Over dit punt ben ik het met U eens, maar snap ik weer niet wat U mij probeert duidelijk te maken. Tenzij U denkt dat ik constant thuistaal gebruik, in dat gevaal zou het zeer handig zijn voor mij als U dat erbij vermeld had, maar zelfs dan zou ik het gevoel krijgen dat U het woord 'thuistaal' verkeerd gebruikt.
Dus gebruikte U het verkeerd.
In mijn is Hillary Duff helemaal niet succesvol, ze heeft waarschijnlijk al veel geld verdiend en ze heeft waarschijnlijk veel fans e.d., maar daar let ik niet op als iemand succesvol wil noemen.
Voor zover ik mij herinner heb ik haar nog nooit goed zien acteren en zag haar acteerwerk er ook behoorlijk talentloos uit, misschien dat ik alleen haar slechte acteerwerk gezien heb en dat ze in deze film geweldig speelt, maar voorlopig ga ik ervan uit dat ze een talentloos blondje is.
LOL!
Ok,Ieder zn smaak...ik blifj bij mijn mening..maar je moet dit heel goed weten: Praat in deze site NIET over een film die je NIET gezien hebt!..de bedoeling van deze site is meining geven en zelfs discussieren over films met criterium en NIET al die flauwekul die jij schrijft! en de andere gast ook.
Don Gertus
Ik ben al verscheidene maanden trouw MovieMeteraar. In die maanden heb ik veel dingen geleerd van mijn geliefde (niet op een gaye manier) mede-MovieMeteraars. Een van die vele dingen is dat er discussies mogen plaatsvinden, meestal over films. Maar behalve discussies over films, mogen er discussies plaatsvinden over dingen die met film te maken hebben. Dit gebeurt bij voorkeur in het forum, maar in dit geval ging ik in op een uitspraak waar U het niet mee eens was, de uitspraak van 'de andere gast' en de flauwekul die ik schrijf, die schrijft U ook.
Maar wat de Neuk is 'discussieren over films met criterium'?
KingNatCato
Nope, maar lijk me handig ..je mening geven nadat je de film gezien hebt..anders kun je misschien de film voor andere mensen alvast verzieken...en ik ben niet de enige die dat zegt..ik zie het hier heel vaak hoor.
Ik ben lid sinds pas geleden, maar ik bezoek de site al lang.
mligtenberg
Jeetje zeg, wat een gezeur! Volgens mij mag iedereen hier zijn mening geven! Wel eens van RESPECT voor elkaar gehoord???
Grow up!
Puch-Maxi
dikke discussie hiero
[zeur_modus]
*ik meende gelezen te hebben "ongetalenteerd blondje"*
maarum ze is helemaal niet blondt
van nature is ze een brunette
[/zeur_modus]
maargoed ik vind de film wel grappig.
Maar dat komt waarschijnlijk alleen maar omdat Duff erin speeld..
Don Gertus
Ik ben lid sinds pas geleden, maar ik bezoek de site al lang.
Als je de film niet gezien hebt, hoe kun je dan de film verzieken?
Als je de film niet gezien hebt, kun je niet het einde verraden.
Als je de film niet gezien hebt, kun je niet zeggen dat de film ongelooflijk slecht is, waardoor mensen de film niet meer zo graag willen zien.
Als je de film niet gezien hebt, is het extreem moeilijk om de film dan te verzieken.
Kunt U voorbeelden geven? B.v.d..
dikke discussie hiero
Mooi opgemerkt
*ik meende gelezen te hebben "ongetalenteerd blondje"*
maarum ze is helemaal niet blondt
van nature is ze een brunette
[/zeur_modus]
En 'blond' schrijf je niet met 'dt' op het einde.
maargoed ik vind de film wel grappig.
Maar dat komt waarschijnlijk alleen maar omdat Duff erin speeld..
Probeert U hiermee te zeggen dat U Duff heeft uitgelachen om haar slechte acteerwerk?

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Little Manhattan
Komedie / Familie, 2005