• 9.374.052 stemmen

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 24 april 1997

• Netflix Vanaf 27 februari op Netflix

Plot The Saint

"Never reveal your name. Never turn your back. Never surrender your heart."

Simon Templar is een meesterdief die verschillende landen tegen elkaar op laat bieden in ruil voor zijn diensten. Hij moet nog één diefstal plegen om boven de 50 miljoen dollar te komen (waarna hij met pensioen wil): hij moet de formule voor koude fusie stelen van Dr. Emma Russel. Fluitje van een cent voor Templar, totdat hij verliefd op haar wordt.

Simon Templar

Inspector Rabineau

Woman on Plane

avatar van Jordy

Jordy

Vermakelijke film. De film ziet er mooi uit, is goed geacteerd en kent wat spannende momenten. Je hebt alleen constant het idee naar een namaak James Bond film te kijken. Maar goed, 3 sterren.

avatar van dttom

dttom

Vreselijk.

avatar van Etienne U

Etienne U

Toppertje........Ik ging met wat gemengde gevoelens naar een premiere van deze film een paar jaar terug, dankzij een maatje omdat hij kaartjes met een of andere wedstrijd had gewonnen........Ik was na de film echt blij dat ik mee was gegaan......echt alles zit in deze film Actie, thriller en romantiek......leuke snufjes en toen een zeer mooie auto (VOLVO) en Elsibeth Shue was ook zeker goed om naar te kijken =] 4 sterren

avatar van Blindfold

Blindfold

Een slechte James Bond welteverstaan. Val Kilmer acteert ook al een drol in deze film. Ze hadden beter die Volleybal uit Cast Away kunnen nemen )

Je bedoelt Wilson

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

Wat een ongelofelijk belachelijk verhaal. Te slecht voor woorden. Ook nauwelijks goede actie. Drie keer niks dus.

avatar van neo

neo

een leuk weetje van deze film is dat roger moore ,die ooit the saint speelde , zijn stem te horen is aan het einde bij het radioprogramma.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Ik vond hem wel oké, alleen de film kon niet tippen aan de 'echte' saint (Roger Moore). 3,5 sterren.

IamBernie

de 'echte' saint was toch een serie ?

Volgens mij heb ik er daar wel een paar van gezien. Dat je altijd zo'n getekend poppetje ziet met een cirkel boven z'n hoofd.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Klopt, maar deze film kon dus niet tippen aan de echte Saint serie, dat bedoelde ik eigenlijk.

IamBernie

Ik vond 'm goed te kijken, welliswaar een beetje vreemd verhaal maar voor de rest best spannend.

avatar van maximus

maximus

Oh ja dit is een goede film hoor

heb hem vaak gezien

vind de bij rolletjes van val erg goed

mischien ben ik de enigen maar wat de hek

ik geef 4 sterren

avatar van Yak

Yak

Bedankt voor het triggereffect, Maximus, want het bleek dat ik nog niet op deze film gestemd had. Ik vond het een kutfilm. 1*, die extra halve ster voor het gave gebit van Val Kilmer en het prachtige 'Polaroid Millennium' van Superior.

avatar van hans vd togt

hans vd togt

en Elisabeth Shue is ook niet raar om naar te kijken!

Uiteraard geen meesterwerk, maar in z'n genre niet onaardig. Redelijk verhaaltje met zelfs enigzins uitgewerkte karakters. Kilmer en Shue passen ook wel in hun rol.

3 sterren.

Da Jando

Leuke verkleedpartijtjes maar daar houdt het dan ook mee op. 1*

avatar van Mortn

Mortn

Ik heb de serie nooit gezien, maar deze was toch best vermakelijk. Alleen op het moment dat de film op gang hoort te komen, krijg je dat kleffe moment tussen Shue en Kilmer...BAH! Dit stuk mogen ze weglaten, de rest is OK.

avatar van bjurrun

bjurrun

heb m gisteren maar eens gekeken op tv en het blijft een goede film. Er zit inderdaad alles in en bij deze; toch jammer dat Val Kilmer helemaal uit de picture is...Deze film bewijst (vind ik) dat hij echt een goede acteur is, evenals Elisabeth Shue. Die vrouw heeft ondanks haar leeftijd (nu 40) gewoon iets.

avatar van davidov

davidov

helemaal zo slecht nog niet, zit van alles wat in, actie, thriller, humor....en heeft een beetje zn eigen stijl net als de serie die ook niet altijd even serieus was (gigantische mutant spinnen).

Het overall plaatje is wel mooi en niet slecht gemaakt, val kilmer is geen slechte acteur maar schijnt gewoon een klootzak te zijn, ach ja als je je carriere om zeep wil helpen niet omdat je er geen zak van kan maar omdat je gewoon een eikel bent dan moet ij dat zelf weten.

avatar van johnholmes

johnholmes

Lekkere film waar van alles wat in zit. Vooral al de types die Kilmer speelt vindt ik vrij sterk. Inderdaad een soort van Bond-cloon maar wel een hele goeie (zeker als je de laatste Bond-film hebt gezien, het enige dat daarin interessant was is de bikini van Halle). Een van de eerste films trouwens die daadwerkelijk in Moskou gefilmd mocht worden. Krijgt van mij 4 sterren.

avatar van Lenn

Lenn

goede film met knap acteerwerk van de mooie onverbeterlijke elisabeth shue en val kilmer.film vol spanning en plotse wendingen, te weinig gekende leuke film.

moet je eens bekijken op een ijskoude vrijdagavond.

3.9

avatar van eerdekes

eerdekes

Ofwel zit zijn numeriek toetsenbord erg raar in elkaar, ofwel volg ik niet meer?

avatar van Lenn

Lenn

wat is het probleem jongens?

3.9 of 3,9 sterren?

te moeilijk?

***+9/10* = 3.9*

Lenn schreef:

***+9/10* = 1.2*

avatar van lngrid

lngrid

Val Kilmer als The Saint, hoe verzinnen ze het...

avatar van ThaMovieVoter

ThaMovieVoter

De serie met Roger Moore is leuker.

avatar van HammerHead

HammerHead