RRRrrrr!!! (2004)
Met onder meer: Marina Foïs, Gérard Depardieu en Damien Jouillerot
Gesproken taal: Frans
Releasedatum: 1 juli 2004
Plot RRRrrrr!!!
35 000 jaar geleden leefden twee stammen vredig naast elkaar...maar die vrede hing vaak aan een zijden draadje.In de stam van de Propere Haren ging het leven z'n gangetje. Zij hielden de geheime formule van shampoo krampachtig voor zichzelf, tot grote ergernis van de stam van de Vette Haren... Het stamhoofd van de Vette Haren besliste om een spion te sturen naar de rivaliserende stam om de shampooformule te stelen. Maar er gebeurde nog iets veel erger dat het leven van de Propere Haren op z'n kop zette: voor het eerst in de geschiedenis der mensheid werd een misdaad gepleegd. Hoe zouden ze de dader vinden? In de tijd van de mammoeten start het eerste gerechtelijk onderzoek uit de geschiedenis.
Pierre (le chef des Cheveux Propres)
Guy
Pierre (la femme du chef des Cheveux Propres)
Pierre (la Touffe)
Pierre (le Blond)
Pierre (le préveneur de nuit)
Pierre (le Guérissologue)
Lucie
Le chef des Cheveux Sales
Piégeur
Draait sinds deze week in de Belgische bioscopen meen ik. Nog niks goeds over deze film gehoord. Slappy komedie schijnt het.
Freud
Het verhaal lijkt origineel, en is het ook, maar als ik de recensies hier mag geloven is dit echt een belachelijke, idiote, ongrappige film. Maar ik heb hem niet gezien, dus hij kan natuurlijk ook briljant en intelligent zijn
Esteban
Zo origineel is die nu ook weer niet
: image
De eerste kritieken zijn echt wel beneden alle peil. But I guess dat je niet ver moet gaan zoeken, eens je de trailer hebt gezien. Triestig, triestig...
Trailer : http://www.cinebel.be/nl/trailer.asp?rub=7&r=mid&Code_film=11634
reeko
omg WHAHAHA
ik wil hem nu al zien
BS
erg aparte trailer inderdaat.Heb geen idee wat ik ervan moet verwachten.Ziet er wel grappig uit ( spreek geen frans dus heb geen idee wat er gebeurt )
Wel comische taferelen bij de bios natuurlijk.
"Heeft u nog 2 kaartjes voor .. ehm .. rrrrr?"
Goodfella
erg aparte trailer inderdaat.Heb geen idee wat ik ervan moet verwachten.
Franstalige variant op Scary Movie in de prehistorie. En dat draait dan in de Nederlandse filmhuizen, haha. Bij deze nomineer ik RRRrrr!!! nu alvast voor de slechtst bezochte film van 2004. Niet dat die andere films uit de "Tour de France" van A-Film erg sterk zijn, maar dit is toch wel een erg bizarre keuze.
PartyMarty
Lees de derde post van deze pagina 's
Geldt ook voor Esteban!
TLD
Ik vond deze film echt geweldig. Meteen vanaf het begin van de film heb ik een deuk gelegen tot na de aftiteling...
5 Sterren.
Groeten, TLD.
Godfathimmer
Eigenlijk echt wel een origineel verhaal, en hilarische scenes erin.
Pure amusementsfilm die je eens kijkt voor de lol, maar absoluut geen must
T.
petriko
Buiten een paar leuke scenes om vond ik dit maar een saaie film. Het verhaal was flinterdun en ik had het idee dat de film van de hak op de tak sprong.
Toch nog 2,5 sterren, wegens die paar grappige en goed gevonden scenes.
Knub
Flinterdun verhaal inderdaad maar is dat niet bij vrijwel elke komedie zo?
RRRrrr is gewoon een lekker onnozele en grappige film die zich niet leent voor diepgaande verhalen.
In het begin is het even er inkomen maar daarna is het gewoon lekker amusement met een aantal prachtige hilarische grappen die wat mij betreft in een Monty Python film niet zouden misstaan. Misschien dat het hier wel een beetje van is afgekeken, maar dat mag als het niet te slap wordt gedaan en dat vond ik niet het geval.
Kortom een van de leukste komedies die ik sinds lange tijd heb gezien. Ik geef hem 4 sterren.
Maxellera
HAHAHAHA,, Egt een te grappige film:P..
Niet normaal!! Jammer dat iedereen m zo saai vind:P..
T is zo origineel:P.. Haha,, k vind t juist wel een aanrader:P..
Go RRRrrrr!!! Go RRRrrrr!!! aha aha:P
thysum
Humor ala Rembo & Rembo...
Zelf vind ik t geweldig!...Kan me voorstellen dat niet iedereen daar zo over denkt
MuchTheSame
Ik kan deze film wel goed pruimen, ik vond het wel een leuke komische kijk op het leven van onze pré-historische voor ouders
patvandod
deze film is te gek voor woorden, allang niet meer gezien, maar ik lag behoorlijk dubbel tijdens de film. zeker een aanrader!

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie