• 9.372.307 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Tommy Lee Jones en Linda Fiorentino

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 24 juli 1997

Plot Men in Black

"Protecting the Earth from the scum of the universe."

Agenten Kay en Jay zijn lid van een top-secret organisatie die in het leven is geroepen om de buitenaardse wezens op aarde in de gaten te houden. Als een buitenaardse terrorist dreigt enkele zonnestelsels te vernietigen, moeten ze in actie komen.

James Edwards / Agent J

Dr. Laurel Weaver / Agent L

Edgar / The Bug

Chief Zed

Gentle Rosenburg the Arquillian Jeweler

Van driver

Jordy

Best een vermakelijke film. Smith en Jones zijn goed in hun rollen als MIB's, er zitten wat mooie special effects in, en sommige delen van de film zijn erg grappig. 3 sterren.

avatar van dttom

dttom

Heel erg vermakelijk en ik hoef er niet bij na te denken. Dat is altijd mooi.

avatar van BS

BS

leuke gemaakt film met veel hoogtepunten.Goed gemaakt en geacteerd.gewoon zitten en laat het maar komen.3.5 ster

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Coole film 3 sterren.

avatar van Indybart

Indybart

ik vind de aliens heel cool gemaakt, en die farmer dude die bezeten is van die aliens rules! verder vind ik de props die worden gebruikt zoals de noisy cricket en dat dingetje waar ze geheugen mee wissen erg cool. het acteerwerk is ook aardig en het verhaaltje wel geinig maar wel een beetje simpel

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Leuke special effects inderdaad, maar echt een hele saaie film. Ik zit dus echt niet op de sequel te wachten. Zucht!

avatar van Doron

Doron

Deze is beter dan de nieuwe alleen zonde van die alien op het laatst die zag er niet zo mooi uit!

avatar van mazdalfa

mazdalfa

Prima entertainment van Soderberg. Zeer gelukkige wisselwerking tussen Smith en Jones. En een schitterende Rip Torn. Veel leuke grappen, visueel sterk.

Pilsje open, popcorn uit de magnetron, voeten op de salontafel en verstand op nul.

Soderberg?

avatar van Goodfella

Goodfella

Nee, Barry

broer van ?

avatar van Goodfella

Goodfella

Kweenie

Hij was ooit een goede cameraman

avatar van mazdalfa

mazdalfa

Soderberg?

Auw!

heb het bericht geplaatst op 23-11 om 23:00:11, dat moest wel mis gaan.

Sonnenfeld idd...:(

leuke film!

avatar van Hemdale

Hemdale

Amusement voor de hele familie...

avatar van andolini

andolini

Gisteren weer eens gezien op de BBC. Film is leuker dan ik me kon herinneren, toch mis ik de 'chemie' tussen de hoofdrolspelers. Verhoogd met 0,5* naar 3*.

avatar van bylar

bylar

Aardig amusement, inderdaad voor de hele familie. Mijn broertje had hier meer plezier van dan ik, dus dat zegt wel genoeg.

***

avatar van Sjaak

Sjaak

Erg vermakelijk.. Deel 2 moet ik nog zien.

avatar van M. Rodriguez Fan

M. Rodriguez Fan

Zeer grappige en vermakelijke film. Vooral Frank The Pug maakte wat los bij mijn lachspieren, dus MIB 2 moet ik zeker zien daar schijnt die vaker voorbij te komen, Goede Personages 2 Partners, 1 Veteraan en 1 Groentje. 1tje met veel serieuziteit (Tommy Lee Jones) en 1 met veel humor (Will Smith).

avatar van Ramon K

Ramon K

'serieuziteit'...ik ken dat woord ergens van.

avatar van Eraser

Eraser

Goede film maar deze zaterdag komt ie weeeeeeer op tv wel erg veel al op tv geweest:P

avatar van morpheus

morpheus

Leuke film met een orginele invalshoek, soms flauw maar over het algemeen blijken Tommy Lee Jones en Will Smith een leuk filmteam te zijn. Ook hier geldt: Verstand op 0.

***

avatar van willum

willum

Leuke film, een van de betere comedy's en een leuke sci-fi twist erin. Helaas moesten ze ook hier weer een vervolg op maken

davidov

deze film weet iedere keer me ergens op de juiste plek te raken, ik heb een zwak voor deze film. Komt voornamelijk denk ik door de overdosis aan super droge humor, die afkomstig is van Tommy lee Jones die er altijd weer iets leuks van maakt.

Will smith is gewoon een vervelend joch met zn doorsnee opmerkingen "we weten het nou wel" is wel toepasselijk....ga maar bij die andere drukke negers staan, eddie murphy, chris tucker en martin lawrence allemaal drukte makers en verre van grappig, ze vallen na 2 minuten al in de herhaling.

hmmm 4* als Will niet zo naar was had ik zelfs zo idioot kunnen zijn om hem 4,5 te geven

avatar van WB

WB

davidov schreef:

Will smith is gewoon een vervelend joch met zn doorsnee opmerkingen.

Maar dat is juist weer leuk van ze! Zo zie je maar dat meningen verschillen! Dit vind ik dus een van de beste rollen die Smith kan spelen! Een actiekomedie waar hij een rol speelt voor de overheid (net als Bad Boys 1+2, en Independence Day)

Tommy Lee Jones speelt ook voortreffelijk! Serieus, maar met een komische noot...

4 sterren!

avatar van Ikkeuh

Ikkeuh

deze film is vanaf 12 jaar, stom.

dat mag vanaf 6 vin ik.

davidov

te grof en te eng.... kinderen van zes hebben hier toch denk ik minder interesse voor....

avatar van Wouter

Tutje.

lummel.

Ik herhaal alleen maar wat die preutse mafketels bij kijkwijzer zeggen. Aliens, ontploffende hoofden, grote explosies, enge stukken...neen dat is taboe....

en tis toch zo kinderen dat kinderen van 6 een ander soort interesse hebben, aka kinderfilms en tekenfilms

davidov

Ik zie nu trouwens dat ik half fout zat, ik zeg: en terecht want dit is niks voor kinderen van 6....

terwijl dat moet zijn 12....

my mistake...

nou is 12 idd wel erg oud, maar 6 is ook weer een beetje.... nouja hebben ze hier nu geen nieuwe wijzer voor? 8 jaar ofzo?