• 9.374.652 stemmen

Tremors 4: The Legend Begins (2004)

Komedie / Horror | 101 minuten

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: S. S. Wilson

Met onder meer: Michael Gross, Billy Drago en Sara Botsford

Plot Tremors 4: The Legend Begins

"A Revolution Has Begun..."

Ergens in het jaar 1800 wordt een klein dorpje in een vallei plots aangevallen door enorme wormen die zomaar uit de grond lijken te komen. Iedereen probeert zichzelf te redden en alleen de dappere Hiram Gummer lijkt een manier te hebben gevonden om de wormen uit te schakelen.

Christine Lord

Hiram Gummer

Black Hand Kelly

Juan Pedilla

Lu Wan Chang

Western Union Clerk

avatar van damon

damon

het leuke van tremors is dat de poster van alle 4 de delen exact op elkaar lijken

avatar van Sjoerd

Sjoerd

The Legend Begins??? Ik had gehoopt dat het eindelijk eens afgelopen was met die ongein...

avatar van Alan Smithee

Alan Smithee

Tremors in het wilde westen.

Een film die (in tegenstelling tot het belabberde 3e deel) blijft staan t.o.v. het eerste, en beste deel.

In de film zitten genoeg verwijzingen naar het 1e deel, wat deze prequel net iets meer geeft voor de kenners. De special effects zijn over het algemeen gelijk aan deel 1, wat betekent dat ze er imo goed uitzien.

Het verhaaltje is nagenoeg identiek aan deel 1, maar dat mocht bij mij de pret niet drukken.

Ik geef 'm 3 sterren.

avatar van Safri

Safri

Straight to video neem ik aan?

SSeagal

Deel 1 was goed, deel 2 was bagger en deel 3 weer iets beter. (met name door de leuke rol van die militair die ook in de andere 2 delen zat, en dus ook in deze...) Ach deze zal vast wel te pruimen zijn.

avatar van roda

roda

SSeagal schreef:

jawel

SSeagal

is dat zo? Waarom staat zijn naam er niet bij dan?

avatar van davidov

davidov

omdat er 4 hoofdpersonen zijn en gezien MM er maar 3 kan laten zien vond blijkbaar iemand de andere 3 belangrijker dan micheal gross.

avatar van mrdig

mrdig

Leuke Tremors 4 flash game:

avatar van davidov

davidov

voor de admins:

Note: This film will ship in DVD format January 2nd. 2004. It will not be available in VHS format until sometime in early 2004.

(gevonden via een link bij dat spelletje)

Chainsaw

Nu is het wachten op Tremors 5: Worms in Space.

avatar van Ben_online

Ben_online

Ag als je je verveelt is er goed naar te kijken Of je kunt een goede film nog een keer zien... das denk ik een beter idee

DJElling

Als je bij deze serie tot deel 3 gekomen bent, en de hele serie gezien heb, dan weet je deel 4 zeker te waarderen. Laat mogelijkheden genoeg open voor deel 5 en 6.

Goeie film. Ook voor mensen die nog nooit een van de films gezien hebben.

Wat een slechte film! Slecht acteerwerk, ongeloofwaardige tremors etc.. Heel erg jammer! 1,5 *

avatar van evilll_nelus

evilll_nelus

ehm ik las net... Tremors 2 slecht??? TREMORS 2!!!

WAS JUIST CEWL!!! die was echt grappig en alles zag er tof uit! daarna komt bij mij deel 1... die ook erg tof is...

maar deel 3... is echt bagger! je moet tremors niet omtoveren in een stukje computerwerk!!!

het zag er gewoon niet uit!!! een van de nepste sprecial effects ooit! volgens mij waren ze met paint gemaakt...

maar goed ben benieuwd naar deel 4... als deigene gelijk heeft en de film hetzelfde uitziet als deel 1 ben ik al zeer tevreden!

Chainsaw

Meestal zijn franchises rond deel 4 al bij een erbarmelijk en ronduit bespottelijk niveau. Tremors 4 valt in dat opzicht nog best mee. Dit deel ging vanavond vanuit de videotheek mee en ik moet zeggen; net als de vorige twee sequels is het allemaal nog best geinig. Niets hoogstaand en zeker niet zo leuk als de eerste film, maar het blijft toch amusante pulp. Personages en plot zijn allemaal inwisselbaar, maar de humor, de actie en een prima Michael Gross maken de film alsnog best de moeite waard. Van mij mag de franchise nog wel doorgaan.

3 bescheiden sterren.

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Als dit een prequel is, waarom zit Michael 'Family Ties' Gross hier dan ook in?

Zombie McGruder schreef:

Als dit een prequel is, waarom zit Michael 'Family Ties' Gross hier dan ook in?

Michael Gross speelt in deze film Hiram Gummer, de voorvader van Burt Gummer (Gross' karakter uit Tremors 1,2 en 3).

DJElling

Nu nog de TV-serie op de nederlandse buis. Is een coole serie (voor de fans dan). Beetje kruising tussen x-files en McGuyver.

Met Gross overigens.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Tremors en Michael Gross, het blijft een leuke combinatie. 3 sterren.

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Chainsaw schreef:

Nu is het wachten op Tremors 5: Worms in Space

Freddy vs. Jason

Alien vs. Predator

Tremors vs. the living dead

Tremors 5: middeleeuwen

Tremors 6: space

Tremors 7: Romeinen

Tremors 8: In Europa

etc. van mij mogen ze wel ff doorgaan

avatar van Rujar

Rujar

Ze mogen inmiddels wel de posters een keer gaan veranderen!

avatar van Pedor

Pedor

Redelijke film, die inderdaad de ruimte laat voor een vervolg.

avatar van IcU

IcU

Zo snel al op tv? Ik dacht dat er iets van 3 of 4 jaar tussen het uikomen van de film en het op de tv vertonen moest zitten. Of is dit een tv film?

avatar van Leno

Leno

Bij films die in de bios zijn geweest zit er 3 jaar tussen, indien een zender de film ook opkoopt uiteraard

TV films en DTV (direct to video) een jaartje, al zit er vaak meer tijd tussen.

avatar van HALLOWEEN

HALLOWEEN

SSeagal schreef:

sorry, herstel mezelf ff, micheal gross zat niet in het tweede (helaas) deel.

Hij staat ook op de poster kijk maar goed in die auto.

avatar van Leno

Leno

Tremors 1-3 vond ik allen amusant, ondanks een teruglopende kwaliteit. Deze dalende lijn zet zich voort met deel 4.

Het lage budget straalt ervan af. Er is weinig worm-actie en wat de twee vervolgen leuk maakte, de compleet belachelijke rol van Gross, is weg in dit deel. De grap dat Gummer niks van wapens moet hebben mislukt dan ook.

Wat er overblijft? Een acceptabele rol van Gross en een leuke bijrol van Drago, verder bar weinig. Jammer.

avatar van IcU

IcU

Niets aan deze film. Tijd verspilling.