Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: S. S. Wilson
Met onder meer: Michael Gross, Billy Drago en Sara Botsford
Plot Tremors 4: The Legend Begins
"A Revolution Has Begun..."
Ergens in het jaar 1800 wordt een klein dorpje in een vallei plots aangevallen door enorme wormen die zomaar uit de grond lijken te komen. Iedereen probeert zichzelf te redden en alleen de dappere Hiram Gummer lijkt een manier te hebben gevonden om de wormen uit te schakelen.
Victor
Tecopa
Lu Wan Chang
Western Union Clerk
damon
het leuke van tremors is dat de poster van alle 4 de delen exact op elkaar lijken
Sjoerd
The Legend Begins??? Ik had gehoopt dat het eindelijk eens afgelopen was met die ongein...
Alan Smithee
Tremors in het wilde westen.
Een film die (in tegenstelling tot het belabberde 3e deel) blijft staan t.o.v. het eerste, en beste deel.
In de film zitten genoeg verwijzingen naar het 1e deel, wat deze prequel net iets meer geeft voor de kenners. De special effects zijn over het algemeen gelijk aan deel 1, wat betekent dat ze er imo goed uitzien.
Het verhaaltje is nagenoeg identiek aan deel 1, maar dat mocht bij mij de pret niet drukken.
Ik geef 'm 3 sterren.
SSeagal
Deel 1 was goed, deel 2 was bagger en deel 3 weer iets beter. (met name door de leuke rol van die militair die ook in de andere 2 delen zat, en dus ook in deze...) Ach deze zal vast wel te pruimen zijn.
SSeagal
roda
jawel
davidov
omdat er 4 hoofdpersonen zijn en gezien MM er maar 3 kan laten zien vond blijkbaar iemand de andere 3 belangrijker dan micheal gross.
davidov
voor de admins:
Note: This film will ship in DVD format January 2nd. 2004. It will not be available in VHS format until sometime in early 2004.
(gevonden via een link bij dat spelletje)
Ben_online
Ag als je je verveelt is er goed naar te kijken Of je kunt een goede film nog een keer zien... das denk ik een beter idee
DJElling
Als je bij deze serie tot deel 3 gekomen bent, en de hele serie gezien heb, dan weet je deel 4 zeker te waarderen. Laat mogelijkheden genoeg open voor deel 5 en 6.
Goeie film. Ook voor mensen die nog nooit een van de films gezien hebben.
[email protected].=-
Wat een slechte film! Slecht acteerwerk, ongeloofwaardige tremors etc.. Heel erg jammer! 1,5 *
evilll_nelus
ehm ik las net... Tremors 2 slecht??? TREMORS 2!!!
WAS JUIST CEWL!!! die was echt grappig en alles zag er tof uit! daarna komt bij mij deel 1... die ook erg tof is...
maar deel 3... is echt bagger! je moet tremors niet omtoveren in een stukje computerwerk!!!
het zag er gewoon niet uit!!! een van de nepste sprecial effects ooit! volgens mij waren ze met paint gemaakt...
maar goed ben benieuwd naar deel 4... als deigene gelijk heeft en de film hetzelfde uitziet als deel 1 ben ik al zeer tevreden!
Chainsaw
Meestal zijn franchises rond deel 4 al bij een erbarmelijk en ronduit bespottelijk niveau. Tremors 4 valt in dat opzicht nog best mee. Dit deel ging vanavond vanuit de videotheek mee en ik moet zeggen; net als de vorige twee sequels is het allemaal nog best geinig. Niets hoogstaand en zeker niet zo leuk als de eerste film, maar het blijft toch amusante pulp. Personages en plot zijn allemaal inwisselbaar, maar de humor, de actie en een prima Michael Gross maken de film alsnog best de moeite waard. Van mij mag de franchise nog wel doorgaan.
3 bescheiden sterren.
Zombie McGruder
Als dit een prequel is, waarom zit Michael 'Family Ties' Gross hier dan ook in?
Chainsaw
Als dit een prequel is, waarom zit Michael 'Family Ties' Gross hier dan ook in?
Michael Gross speelt in deze film Hiram Gummer, de voorvader van Burt Gummer (Gross' karakter uit Tremors 1,2 en 3).
DJElling
Nu nog de TV-serie op de nederlandse buis. Is een coole serie (voor de fans dan). Beetje kruising tussen x-files en McGuyver.
Met Gross overigens.
moviefreak#1
Tremors en Michael Gross, het blijft een leuke combinatie. 3 sterren.
SmuttWars
Nu is het wachten op Tremors 5: Worms in Space
Freddy vs. Jason
Alien vs. Predator
Tremors vs. the living dead
Tremors 5: middeleeuwen
Tremors 6: space
Tremors 7: Romeinen
Tremors 8: In Europa
etc. van mij mogen ze wel ff doorgaan
IcU
Zo snel al op tv? Ik dacht dat er iets van 3 of 4 jaar tussen het uikomen van de film en het op de tv vertonen moest zitten. Of is dit een tv film?
Leno
Bij films die in de bios zijn geweest zit er 3 jaar tussen, indien een zender de film ook opkoopt uiteraard
TV films en DTV (direct to video) een jaartje, al zit er vaak meer tijd tussen.
HALLOWEEN
sorry, herstel mezelf ff, micheal gross zat niet in het tweede (helaas) deel.
Hij staat ook op de poster kijk maar goed in die auto.
Leno
Tremors 1-3 vond ik allen amusant, ondanks een teruglopende kwaliteit. Deze dalende lijn zet zich voort met deel 4.
Het lage budget straalt ervan af. Er is weinig worm-actie en wat de twee vervolgen leuk maakte, de compleet belachelijke rol van Gross, is weg in dit deel. De grap dat Gummer niks van wapens moet hebben mislukt dan ook.
Wat er overblijft? Een acceptabele rol van Gross en een leuke bijrol van Drago, verder bar weinig. Jammer.

Tremors: Shrieker Island

Tremors II: Aftershocks
1996

Tremors
1990

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Tremors

Lake Placid
Actie / Komedie, 1999

Tremors 5: Bloodlines
Actie / Horror, 2015
kleine stadminerdierlijke aanvalschepselgraboids giant wormman eating monster