Genre: Romantiek / Komedie
Releasedatum: 25 juli 2002
Bekijk via Videoland
Plot 40 Days and 40 Nights
"Easier said than done."
De 28-jarige Matt Sullivan maakt een seksuele crisis door. Hij heeft het ene avontuurtje na het andere, maar is ten prooi gevallen aan angstaanvallen. Hij denkt dat dit te wijten is aan zijn te actieve seksuele leven. Daarom besluit hij een kuisheidsgelofte af te leggen: 40 dagen en 40 nachten onthoudt hij zich van alle seksuele activiteiten. En het lijkt hem te lukken. Matt bruist van energie en heeft zijn driften onder controle. Tot hij op een dag Erica ontmoet.
Matt Sulivan
Susie
Diana
Walter
don-the-jeweler
verwachte hem zwak en ging hem kijken om hem van de HD af te halen
toch wel vermakelijk, ik geef hem om die reden 3,5 ster.
ThaDeez
Heb em eindelijk een keer gezien gisteren. snap niet waarom er zoveel negatieve kritiek is over deze film... ik vond het best wel een leuke film om te zien (ondanks dat het al de zoveelste is...maargoed er wordt niet elke dag een origineel verhaal bedacht...)
Dat mensen zich niet kunnen vermaken bij een film zoals deze, is hun probleem (smaak, whatever).. ik vond het een leuke film, leuk geacteerd.
maximus
Ben het met jullie eens best wel een aardige film
en dit is normaal liter niet mijn soort film
Vyvre
Op zich een thema met veel potentiële grappen en situaties..situaties waren er genoeg, maar de enige keer dat ik heb gelachen was bij de eindscene. Gemiste kans, helaas de zoveelste tienerfilm met idem humor. 1,5 ster..en dat is vooral omdat Shannyn Sossamon er weer zo
uitziet.
Kimbolo
Best een leuke film, ik heb me wel vermaakt in de bios. Het is alleen een beetje een slap verhaaltje.. 3*
Ericinho
Film zoals American Pie 1 & 2. Niet mijn smaak, maar niettemin heb ik me best geamuseerd met bovengenoemde films.
40 days was daarentegen tranentrekkend slecht. Josh Hartnett heeft de uitstraling van Balkenende's zoon en het komisch talent van Ron Brandsteder. De grappen waren flauw en voorspelbaar, en dermate clichematig uitgewerkt, dat er slechts bij tijd en wijlen met moeite een glimlach werd geforceerd. Erg knap, aangezien het idee zelf veel potentie (hahahahum) heeft om uit te groeien tot een leuke, prikkelende + originele film.
Niets van dit alles, 40 days was een (daar komt ie) anti-climax *zucht*
Brightie
Hij was wel grappig maar op een gegeven moment gaat het wel vervelend worden en wil je ook graag dat er een einde aan komt.
Wel aardig gespeeld...maar geen toppertje!
amv@123
Af en toe leuke scenes, wel een beetje saaaaaaaaaiiii, blij dat de aftiteling in zicht kwam.
annie2070
Was niet zo'n geweldige film. Ik verwachte meer, maar toegegeven...sommige scènes zijn erg grappig.
Neder
ik sta wel open voor dit soort films .......
maar dit sloeg nergens op, niet of nauwelijks gelachen en heel voorspelbaar allemaal. Het verhaal is al bekend dus daar ga ik niet op in.
Misschien verwachtte ik er teveel man maar het blijft een zware teleurstelling
1 ster van mij
Sjaak
Shannyn Sossamon blijft een mooie meid... Vandaar: een goede film.
(Beoordeling incl: goed verhaal)
Danté
Het is wel een redelijk goede film maar hij is niet echt superkomisch ik heb betere gezien. Ik vond het wel komisch met die man in het toilet (die met een pornoblad).
Plintkabouter
Hey,
Deze film zuicht echt. Ik d8: laat ik is lekker met wat vrienden een film a la de American Pie kijken... Krijg je een film met een gozer die niet neukt :S Niet dat ik dat nou zo erg vind, maar hij was ook gewoon saai, geen humor, niet goed geacteerd enz. Vandaar mijn 1
Peter
Beeuuhhh.... Wat een lange zit was dat weer. Slecht geacteerd van Josh (niet-grappig) en een zwaar ongeloofwaardig en irritant verhaal. Eén ster voor het uiterlijk van Josh + een halve ster voor de soundtrack: 1.5 sterren
Linda
Op school onder godsdienst gekeken
Het verhaal van de film vond ik erg leuk alleen de grappen lagen me gewoon totaal niet op een paar na. En ik vraag me ook nog steeds af wat al die meiden toch in Hartnett zien. Ik vind hem echt niks aan. 2,5 sterren
Linda
Ja ik vond het ook al een rare combinatie.
Maar de godsdienstlerares leek het wel erg interessant te vinden hoor
EmDee
En wat was de reden dat die lerares die film aan jullie liet zien?
Linda
Het was de laatste les, we hadden niks te doen
Linda
De bijbel? We hebben misschien 1 bladzijde gelezen totaal dit jaar.
Tonyvdb
met alle respect, maar ik vind godsdienstleraressen die deze baggerfilm tonen aan hun leerlingen heel erg verkeerd bezig ...
IamBernie
Ik niet, laatste les van 't jaar...
Dan maar een baggerfilm, ipv les volgen
Dalwinnie
geen aanrader, echte puberhumor voor jongens rond 16 jaar.
(sorry als je aangesproken voelt maar kan mij niet voorstellen dat meiden deze film echt leuk kunnen vinden)
Niet meer dan een 1*!
NERD
Shannyn Sossamon is zeker mooi. Verder vind ik dit een beetje een ondergewaardeerde film. Zitten best hele leuke scene's in, en de scene's die niet leuk zijn zijn op zijn minst interessant.
Althans naar mijn mening.
3,5 sterren
dartviper
Een vriendin van mij was hellemaal weg van deze film en ik kan me alleen maar indenken vanwege josh harnett. Deze film is wel komisch opgezet maar er komen in totaal maar 1 a 2 leuke stukjes in voor ik geef hem 2 *

Napola - Elite für den Führer

Goal!
Drama / Sport, 2005

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004
celibacysex addictionlaundromatrape of a maleuitmakencommitment seks komedievow of celibacy