• 9.376.783 stemmen

Geregisseerd door: Garry Marshall

Met onder meer: Kate Hudson, Joan Cusack en Helen Mirren

Releasedatum: 24 juni 2004

Plot Raising Helen

"Her uptown life gets turned inside out!"

In de film draait het om Helen (Kate Hudson), een jonge vrouw die de assistente is van de directeur van een modellenbureau. Haar wereld komt op zijn kop te staan als haar zus en zwager omkomen in een auto-ongeluk. Helen blijft achter met hun drie kinderen.

Helen Harris

Nilma Prasad

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Een leuke film waar je blij van wordt.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Sammetje73 schreef:

Prachtige film, leuke cast!!! Deze wil je gewoon gezien hebben

Niet echt, voor mij een krappe 3***.

Soms wel leuk, maar langdradig en ééntonig.

Liefdesverhaal Kón natuurlijk niet missen (jammer genoeg), maar word deze keer in het begin aardig leuk gebracht.

avatar van Spetie

Een film die mij 100% meeviel, want ik verwachtte eigenlijk het allerergste. Film is best aangenaam om te zien, dankzij zowel Hudson, Cusack als Mirren. Zij zorgen ervoor dat de film ondanks het voorspelbare verhaal toch bij vlagen heel fris oogt. De film wordt ook nooit overdreven flauw en weet de balans tussen komedie en drama prima te bewaren.

avatar van rep_robert

Raising Helen is een voorspelbare, maar leuke film.

Eigenlijk valt er vrij weinig op aan te merken, dit is gewoon een standaardfilmpje, met een zeer degelijke cast. Iedereen valt goed op z'n plek en niemand komt misplaatst over.

Zoals Spetie al aangeeft, de balans tussen komedie en drama is ook goed bewaard. Het wordt nooit te sentimenteel.

Het verhaal volgt de bekende paden en alles eindigt ook precies zoals je zou verwachten.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Lage waardering.. maar best een leuke film. Vooral door de zéér goede balans tussen humor en drama, de goede muziek om het te ondersteunen, en de all-round cast die heerlijk sprankelt. Mocht misschien nog met een klapper eindigen, maar overall gezien zeker niet slecht.

avatar van Elineloves

Elineloves

Raising Helen is een lieve, aandoenlijke film. Goede afwisseling tussen humor en dramatiek. Iedereen kan zich natuurlijk wel voorstellen hoe moeilijk het is wanneer je plots de zorg van 3 kinderen op je bordje krijgt, maar de manier van vertellen in deze film is erg mooi. Alles is goed in beeld gebracht.

Ik vind het verbazend dat zo weinig mensen hier iets geschreven hebben, is dit zo'n onbekende film dan? Kate Hudson doet het zoals gewoonlijk weer erg leuk. John Corbett is ook een fijne verschijning. Hayden Panettiere en Abigail Breslin zijn ook schatjes. Hoewel...

Leuk filmpje.

avatar van blurp194

blurp194

Een crossover van een familiefilm-met-kinderen met een romcom. Relatief veel humor en feelgood, eigenlijk niet zo heel veel drama - buiten het gewone gedoe van 'wat moet ik nou toch met die kinderen aan'. Het zal jonge ouders wel aanspreken, denk ik. Het verhaal is dan wel weer heel voorspelbaar, en het is allemaal ook wel een beetje erg braaf Amerikaans.

Kate Hudson is grappig, dat helpt een heleboel.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

inderdaad behoorlijk sentimenteel.

de tranen worden met veel dwang er uit geperst.

maar ik ben de doelgroep niet.

middelmatig.

avatar van arno74

arno74

Typische zoete en warme film over een jonge onkundige moeder die opeens voor de kinderen van een overleden familielid moet zorgen. Erg cliché, maar ook erg genietbaar, mits je hiervan houdt, en ook wel een van de betere binnen dit subgenre. Kate Hudson levert een fraaie prestatie af. Fijne wegkijker, een ruime 3*.

avatar van scorsese

Tegenvallende film over een carrièrevrouw die plots voor drie kinderen moet zorgen als haar zus overlijdt. Een clichématig verhaal met clichématige personages. Het verloop is voorspelbaar en de humor is aan de belegen kant. Ook gaat de film te lang door. Zelfs de fijne cast weet het geheel er niet echt beter op te maken.