Say It Isn't So (2001)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: J.B. Rogers
Met onder meer: Heather Graham, Chris Klein en Orlando Jones
Plot Say It Isn't So
Een jongen komt er achter dat zijn vriendin wel eens zijn biologische zus zou kunnen zijn. Nadat ze een einde aan hun relatie maken, ontdekt hij dat dit niet zo is. Hij reist het land door om haar op handen zijnde huwelijk te stoppen.
Gilbert Noble
Jack Mitchelson
Jimmy Mitchelson
Streak
Blindfold
Ik heb nog even heel goed nagedacht en een discussie met een vriend gehad over het wel of niet beter zijn dan MM&I, maar het is gewoon dat MM&I puur om Jim Carrey leunt, terwijl SIIS meer in de trant van Mary verschillende grappige karakters heeft. Laten we het een gelijkspel noemen met MM&I.
vic
ik vond het erg grappig. ja niet zo goed als mary want de gebroeders van mary hadden dit verhaal niet geschreven dus liep hij niet zo vloeiend als mary of als dumb and dummer maar hij had zijn momenten
Jordy
Erg slechte kopie van de oude Farrely-films. Het verhaal stelt niets voor, er wordt erg slecht geacteerd en het belangrijkste bij dit soort films: hij is niet grappig. Elke grap zie je een kwartier van tevoren aankomen, en de grove humor die ze er hier ook weer proberen in te gooien (een jongen die tot z'n elleboog achter in een koe zit) hebben we ook wel gezien. Anderhalve ster.
vic
ik heb mijn stem veranderd want bij nader inzien was hij wel een stuk minder dat de echte Farrely-films dus moet hij wel onder die titels staan kwa cijfer.
alexis
zeker wel een grappige film. mooie meid en zeer gave "r2d2"-vader! alleen vind ik Mary toch leuker. MM&I em SIIS is gelijkwaardige aan fun.
Purmerend
Twee broodjes onder je oksels voor extra zout. Heel flauw, maar top.
Voor een film met een te laag gemiddelde 3,5*.
tovenaar
Aiii, weer zo'n pijnlijk onleuke slechte imitatie flick. Dat kennen we nu wel, bye bye 1*.
Janneke-van-Jip
Hm hm hm, een ontspannende film, voorals je te moe bent om een leuke film te kijken. Wel heel grappig, van die spast vader met dat apparaatje. de grappen zijn te bekend, en voorspelbaar. En ik kan er gewoon niet tegen als altijd alles mis gaat. Al met al toch 2,5 sterretjes
dope
- 20055 stemmen
Ik vind dit soort films eigenlijk maar niks, maar ik schrok er zelf van dat ik toch een paar keer hardop moest lachen! 3,5*
Miss
ik moet toegeven... deze film sloeg echt nergens op!! k had eigenlijk wel wat beters verwacht!!
DiKKe_OsCaR
- 2034 stemmen
Superlachen film!!
:D! Je moet hem eigenlijk kijken zonder ondertiteling, want er zitten wel zo ongelooflijk veel Engelse woordgrappen in, heerlijk gewoon! Die negert, die is ook gewoon gewéldig!!
Dat deze film zo'n laag gemiddelde heeft.. Dat heeft de film echt niet verdiend!
Echt superlachen
!
Het einde is ook nog eens een flinke lach waard, wanneer blijkt dat zijn ruk-vrouwtje zijn échte moeder is! Super!
Alhoewel ik kan snappen dat je hiervoor nog een beetje puber in je kop moet zijn (en welke kerel is dat niet tot zijn dertigste)?
BoordAppel
Je hebt goede slechte smaak en je hebt slechte slechte smaak. Deze film behoorde tot die tweede categorie. De mensen waar Rogers first assistant director voor was probeert hij na te doen maar dat mislukt helaas, op een enkele geslaagde grap na. Heather Graham is wel lief.
hannie84
ik vond hem echt heel erg tegenvallen. Dan vond ik There's something about Mary toch echt een stuk leuker.
Vond de grappen ook onwijs voorspelbaar en het waren ook van die onoriginele grappen die in zo veel films voorkomen. Verhaal was ook onwijs voorspelbaar en suf.
Jorick
Bij herziening toch iets flauwer dan ik me kon herinneren.
Stem van 2.5* verlaagd naar 2*.
Spartaan1986
Vlotte en vermakelijke Comedy met een goede Chris Klein en een misschien nog wel betere Heather Graham.
Jammer van de laatste 10 minuten, voor de rest heb ik me geen minuut verveeld of geergerd. 3*
Hilarious
Ik vond het een geweldige film. Ik heb mij echt dood gelachen. Ik vond hem veel beter dan Me, Myself & Irene. Gewoon je verstand op nul en genieten. Chris Klein en Heather Graham waren heel goed. De film is misschien de tweede keer minder leuk maar dat is bij veel films zo. En inderdaad als blijkt wie zijn moeder, dat was supergrappig!
kArIzMa_TuRk
grappige vermakelijke film. Chris Klein deed het goed, Heather Graham ging wel. krijgt een * * *
Castor Troy
timburton
Absoluut geen leuke film. Faluwe grappen, en veel te veel drama... Na 20 minuten afgezet, doe ik normaal nooit. Die 1/8ste indiaan neger maakt het weer goed en verdient het uiteindelijk weer een 2,0.
Captain Pervert
Erg melig, op het laatst zakt hij wat in maar er valt genoeg te lachen.
Thomas83
Ik heb deze film net voor het eerst gekeken en ik vind dat er veel moet kunnen in humor, maar de grappen over de vader in de rolstoel met die robotstem vind ik echt te ver gaan. Er worden hier geen grappige situaties mee gecreëerd of zo, de humor lijkt er meer om te gaan om het feit dat die man in een rolstoel zit en een robotstem moet gebruiken na een beroerte. Lijkt me niet bepaald iets om te lachen.
Verder vond ik de humor vaak wel erg flauw of plat en nooit origineel. Ik heb maar 2 keer gelachen in de film. Aan het begin met dat etentje met de baas van de hoofdpersoon, en aan het einde als blijkt wie de echte biologische moeder is van hem Verder vond ik het maar een bedroevend slechte film. Aan het begin viel het nog best mee, maar op een gegeven moment is de film wel erg rommelig en niet-grappig.
Ik vind het maar een slecht excuus voor een film dit. Ik heb redelijk veel van die soort zeer zwakke platte komedies gezien, maar dit is wel een van de allerslechtste.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

The Big Sleep