Genre: Horror / Thriller
Canada / Duitsland / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Uwe Boll
Met onder meer: Christian Slater, Tara Reid en Stephen Dorff
Gesproken taal: Engels en Portugees
Zondag 22 februari in één bioscoop (Amsterdam)
Plot Alone in the Dark
"Can mankind defeat the army of darkness unleashed by an ancient evil cult?"
Edward Carnby is een detective die het paranormale en bovennatuurlijke onderzoekt. Hij probeert de moord van zijn beste vriend op te lossen en dat leidt hem naar gevaarlijke gebeurtenissen waarin blijkt dat demonen de wereld over komen nemen. Slechts hij en zijn ex-vriendin en antropologe kunnen de mensheid redden.
Edward Carnby
Agent Cheung
Agent Barr
Sam Fischer
Phoenix
Goed spel, goeie Slater, mooie Reid. Zal wel weer een rotzooi worden...
Sjoerd
Ja ik heb al een beetje footage ervan gezien... zag er slecht uit. Dat is de hoes van het laatste alone in the dark spel trouwens
moviefreak#1
Na het zien van House of the Dead heb ik hier een hard hoofd in
Hopen dat deze toch enigszins bekendere cast er iets leuks van kan maken want van de regisseur hoeven we het waarschijnlijk niet te hebben.
Rujar
Na het zien van House of the Dead heb ik hier een hard hoofd in
Ah niet getreurd, ik ben wel gecharmeerd van de regiseur sinds ik heart of america heb gezien. (dat is ook gelijk de enige die ik heb gezien..)
trailer ziet er een beetje zwak uit...
PS stephen dorff zit hij nou in de clip van britney spears???
BoordAppel
PS stephen dorff zit hij nou in de clip van britney spears???
He! Dat vroeg ik me ook af, lijkt er wel op iig.
as
[quote]Rujar schreef:
Ik vind het verschrikkelijk dat ik dit weet maar :ja dat is hem. ( I feel dirty)
MWX
het word nog erger er komen nog twee game verfilmingen van Uwe bol volgend jaar Bloodrayne en het jaar d'r op Farcry. jammer dat die game studios die licenties zo goedkoop verkoopen aan een schijt regiseur.
The Eye
Zijn er eigenlijk wel films uit Amerika zonder pistolen? Ik vond de trailer niet veel, massaslachtingen en de hoofdrolspelers overleven het toch wel.
Bloompje
Zijn er eigenlijk wel films uit Amerika zonder pistolen?
Jazeker. Ik dacht dat in The Ice Storm bijvoorbeeld geen pistool voorkomt. En zo zijn er nog talloze.
eerdekes
Ziet er 'n hersenloze actie/horror film uit.
Ergens hoop ik dat we in deze film 'n zwetende Reid zien gillen.
De GeuS
Ik heb de spellen nooit echt gespeeld, maar ging het oorspronkelijke spel niet over 1 man? Ik zie in de trailer een heel peleton soldaten voorbij marcheren....
Obiwannes
Stem moet verwijderd worden denk ik
Voor de rest, lijkt me iets Blade-achtig.
remorz
Sjees, wat een afschuwelijke trailer. Bah.
Beetje aversie tegen die "Some ... should never be ..."-zinsnede in trailervoice-overs.
Some terrors can never be stopped.
Some secrets should never be revealed.
Some windows should never be opened.
Etc. etc.
Some movies should never be made.
grungywout
Uwe Boll, nuff said
Die kerel is zelfs nog niet eens competent genoeg om een trouwvideo te regiseren op een budget van 100 miljoen dollar
jacobine_rodijk
Zeer lovende reviews: http://www.rottentomatoes.com/...
02% tegen 100%
BoordAppel
Op metacritic zijn ze nog positiever. 10 uit 100 haalt de film daar
. Maar seriously, wie had hier wat van verwacht?
[edit]Haha, die reviews zijn wel grappig. Misschien is dit toch nog wel een leuke film.[/edit]
Eerst zelf kijken, dan pas oordelen...
Jordy
Eén voordeel, dit soort films haalt wel het beste in reviewers naar boven
"Saying Uwe Boll’s Alone in the Dark is better than his 2003 American debut House of the Dead is akin to praising syphilis for not being HIV."
"Reid delivers her lines as though she is calling for another round of Mai Tais for the house."
Leno
Wat dacht je hiervan:
"So bad in ways the people who coined the word never even thought of"
"it's hard to imagine anyone over the age of 10 was involved with it"
Dit soort reviews kunnen ook wel positief uitpakken voor de film, de mensen worden toch nieuwsgierig. Ik wel in ieder geval..
Quentin
Een 2.0 al gemiddeld op IMDB, en normaal zakt het cijfer nog in de weken na de release
jacobine_rodijk
Nu een 1.9 op IMDB en op de Bottom 100 staat die zelfs op nr. 12
Edie
Ik heb hem nog niet bekeken, maar op een ander forum werd de film al zwaar negatief beoordeelt (en ik denk wel wederom terecht,.. Als ik Uwe Boll lees beginnen mijn tenen automatisch al krom te staan.. Als ik dan Horror erachter ziet, dat gaat niet samen natuurlijk.. Boll en Horror...).
Leno
Ik heb het artikel gelezen, maar ik vind het erg onfantsoenlijk om op deze manier iemand belachelijk te maken. Je kunt het niet maken om quotes van Boll uit een emailcontact zo openbaar te maken. Je haalt het uit z'n context en kunt hem op die manier helemaal afmaken. Misschien was het script van deze scriptschrijver nog waardelozer. Verder noemt ie Verhoeven een B film regisseur, misschien issie jaloers dat hij geen script voor hem mag schrijven ofzo...
Dat Boll waardeloze films maakt staat overigens buiten kijf.
jedymaster
over de film
de film is een kruising tussen aliens en starship troopers en ghostbusters (zonder de humor) en een willekeurige zombie film
en daarom niet bijster origineel maar voor de moeite en in combinatie met Christian Slater en Stephen Dorff geef ik 3,5 ster
jassonn
Deze kan regelrecht naar de flop geserveerd worden.
Er is werkelijk niks goed aan.

Alone in the Dark II
2008

De afschuwelijke videogame-verfilmingen van Uwe Boll, de man die videogames haatte

Fainaru Fantajî Sebun: Adobento Chirudoren
Animatie / Sciencefiction, 2005