Genre: Familie / Komedie
Alternatieve titel: Disney's The Kid
Geregisseerd door: Jon Turteltaub
Met onder meer: Bruce Willis, Spencer Breslin en Emily Mortimer
Plot The Kid
"Nobody ever grows up quite like they imagined."
Russ Duritz is een drukke zakenman met weinig vrienden en een slechte band met z'n familie. Op een avond zit er ineens een 8-jarige jongen in z'n huiskamer. Het blijkt de jongere versie van Russ te zijn. Kleine Rusty doet Russ weer beseffen hoe het was om kind te zijn, en zorgt ervoor dat Russ z'n leven betert.
Russ Duritz
Dr. Alexander
Bob Riley
Kenny's Grandmother
Jordy
Het uitgangspunt is natuurlijk verschrikkelijk afgezaagd, hoeveel films zijn er wel niet over drukke zakenlieden die opeens inzien dat ze niet goed bezig zijn? Toch heeft de film wel wat, hij is best komisch af en toe (vooral door de kleine Rusty) en af en toe ontroerend. Maar goed, dat maakt lang niet alles goed. 2 en een halve ster.
iman
Ik vond 'm wel leuk..... toch jammer dat Bruce aan dit soort films mee werkt!
lorelei
Aaaah! Ik vond het zo'n lieve leuke film! Hoe kun je die nou slecht vinden! Ik heb hem 3x gezien.
Ik vond dat jongetje zooooo schetig! Nee ik vond het echt een leuke gezellige film.
De Knip
Helemaal niet onaardig filmpje, is niet zo beroerd als MM-gemiddelde. Film is meer geschikt voor de 12.30 uur-uitzending van SBS6.
Art
Dit is inderdaad zo'n film voor een zondagmiddag. Een redelijk vermakelijk filmpje met af en toe een poging tot een komische noot maar dat komt niet helemaal uit de verf. Toch heeft dit filmpje wel zijn charme en het is zeker geen straf om de film te kijken maar het is het allemaal net niet. Ik geef dit werkje 2 sterren
O ja, even een kleine ergernis. Er kwam nog een zin op het einde van de film maar SBS6 brak het halverwege af
Da_BuTcHa
Wel een schattige film, lekker om te kijken op een koude decemberavond.
(3*)
Leno
Slecht verhaal, moralistisch, sentimenteel, matig acteren, afgezaagd.. zo kan ik nog wel even doorgaan. Zo'n typische foute Disney productie.
kras van zwienen
Jammer van die hond,
want als hij gelijk een hond kocht en je zag dat die hond na 30 jaar er nog was klopt dat niet.
Een hond wordt normaal maar 11 jaar ofzo.
Gizzmann
Ik zag gister een klein stukje en dat was best goed, ik was een beetje verbaasd van het lage cijfer hier. Maar ik heb het einde niet gezien dus ik weet niet hoe dat was.
Heeft hier by the way wel een stomme poster.
Treht
Ik werd helemaalemotioneel van deze film, had misschien ook te maken met dat ik stoned was
Grappig om bij de statistieken te zien dat de film in 2 ,5jaar tijd is opgeklommen van een 1 naar een 2,3
Gizzmann
Ik werd helemaal emotioneel van deze film, had misschien ook te maken met dat ik stoned was

TheRisingSun
Leuke film! Willis is echt komisch hier,zoals hij altijd wel past in een komedie,zie The Whole Nine Yards. Dat joch is ook erg grappig op momenten. Het verhaal zit leuk in mekaar en verveeld geen moment.
3,5 ster
film_kaza
heus geen slechte film. ik herkende bruce willis eerst niet.
ik vond dit wel de leukste film die ik ooit met hem zag.
3,5
%%%%%%
Vond inderdaad ook een afgezaagde film.Met zwakke acteer werk van willes.Af en toe wel grappig.maar niet meer als dat. 2 sterren
timburton
Ik vind dat kindje zóóó schattig. jammer dat hij nu in vreselijke Amerikaanse kinderfilms speelt. The Kid was Breslin's enige goede film...
nightbreed
Veel te zoetsappig en braafjes.
Zelfs Disney zou hier geen tranen in de ogen van hebben gekregen.
Cijfer: 2
Materny
Belachelijke film, zowel het uitgangspunt als de uitvoering.
Dat joch was ronduit irritant, en ook Willis was niet echt te verteren.
Een waardeloze film, die het maar moet hebben van enkele geslaagde grappen.
Deze film heeft niets origineel en haalt z'n ideeën elders. Mix Family man met Back to the future en je krijgt dit hier. Bruce Willis doet dat niet slecht, maar als je rol niet veel diepgang heeft is het moeilijk om er iets uit te halen. Ook de score is irriterende en heeft een groot Home Alone gehalte. Kid is leuk voor de Kids, maar verder is het niet veel soeps. 2*
Saaimen
vanavond gezien op tv, vermakelijke familiefilm zonder onverwachte gebeurtenissen, waardoor de film zijn disney gehalte zeker waar maakt.....
sofripa
Redelijke (sentimentvolle) handel. Bruce is 1 van mijn toppers dus vandaar het feit dat de tv niet 'uit' is gegaan. En was er zeker 1 ster van de waardering afgegaan.

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime

The Greatest Game Ever Played