• 9.370.139 stemmen

Octopus 2: River of Fear (2001)

Horror | 91 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titel: Octopus II

Geregisseerd door: Yossi Wein

Met onder meer: Michael Reilly Burke, Meredith Morton en Fredric Lehne

Plot Octopus 2: River of Fear

"Above and below the water there is no escape"

In de New Yorkse haven spoelen tientallen lijken aan en niemand weet waar die vandaan komen. Zelfs de politie heeft geen idee, totdat een van de agenten ontdekt dat de mensen werden vermoord door een enorme octopus. Maar natuurlijk wil niemand dat verhaal geloven.

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Van de maker van Cyborg Cop 3 en Operation Delta Force 5: Random Fire!!! It HAS to be good.

Ik weet niet of ik er nou zo trots op moet zijn dat ik zowel de eerste Octopus als dit vervolg heb gezien...

avatar van sash!

sash!

dit is voor mij geen HORROR ze maar een slechte actiefilm. Waarom zijn die special effects toch altijd zo slecht vb. spiders, sharkattack,.... het kleinste kind ziet dat blijkbaar de producers niet???? Maar ja het zal wel aan het budged liggen zeker. Met een hoger budged was dit zeker geen slechte film geweest maar ja nu............ de slechte special effects duwen deze film naar de ok net niet ondergang 1,5*

avatar van Mortn

Mortn

avatar van Lennert

Lennert

Goh... met mijn 2,5 ben ik so far het hoogste.

De acteurs waren best goed, vooral Michael Reilly Burke zelf. De SFX... ach, het kan erger, ik stelde me er bij voorbaat toch al niet veel van voor. Het verhaal was slecht, maar niet erger dan andere monsterfilms. En toch zaten er ook een paar spannende scenes in. Ik geef hem een 2,5 voor de moeite en voor het feit dat ik me geen minuut verveelt heb.

Bij een tweede keer kijken verlaag ik mn score waarschijnlijk vanzelf wel

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Is dit een grap ofzo? Die octopus was alles behalve angstaanjagend, en leek gewoon op een plastic speeltje uit mijn bad. Het verhaal trok gewoon op niets, evenals de "echtheid" van de gebeurtenissen. Oh, er gaat iemand dood, we leven gewoon verder...

Iets om snel weer te vergeten. 0.5*

avatar van Ortwin

Ortwin

Uiterst zwakke horrorfilm - ik word trouwens ook maar weinig schrik aangejaagd door enkele tentakels - die barst van de clichés. Die octopus is trouwens biologisch niet echt geloofwaardig weergegeven... zijn ogen zijn net van een kat en hij heeft tanden (!).

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 1,5. dom vervolg niks aan

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Slechtste horrorfilm ooit:slecht verhaal,slechte special effects,...

avatar van A.L.I.E.N

A.L.I.E.N

Wel een beetje saai.

Ben toch niet echt fan van de Octopus reeks.

avatar van kirk douglas

kirk douglas

nouja, de film is nog redelijk te noemen.

de effecten zijn voor een ''Nu Image'' productie nog redelijk.

de film is best onderhoudend maar het einde is helaas totale onzin.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Beneden alle pijl.

Vreselijke, voorspelbare saaie horrorfilm wat nergens spanning opwekkend is. Alleen het verhaaltje vond ik wel redelijk dus daarom nog een 1,0.

avatar van Phantasm

Phantasm

Het einde sloeg gewoon nergens op, verder is het nog net te doen.