• 8.711.287 stemmen

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Pools

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Mimic: Sentinel

Marvin is een man met extreme allergie en moet zijn leven doorbrengen in een plastic bol. Zijn zus zorgt altijd voor hem, maar op een dag wordt hun appartement geïnfecteerd door een vreemde soort insecten. Bij nader onderzoek blijken de kevers een gemuteerde variant te zijn van de uiterst gevaarlijke Judas Breed-kever. En de kleine kevers lijken de oorspronkelijk reuze-Judaskevers naar het appartement te lokken.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van RuudC

RuudC

Dank je

avatar van lezertje

lezertje

Het acteren is werkelijk om te janken zo slecht. Wat een bagger. kan iemand mij vertellen waar ik naar gekeken heb?

avatar van Phantasm

Phantasm

lezertje schreef:

Je hebt naar een slaapverwekkende film zitten te kijken, verschrikkelijk, wat een baggerzooi.

avatar van keimpeS

keimpeS

De 3e mimic film en wat een deceptie, de film is ontzettend slecht qua verhaal etc. Waarbij de 1e 2 delen nog een beetje wetenschappelijk waren is deze film het helemaal niet meer. Het is nu beetje rear window achtig geworden maar dan erg slecht uitgevoerd. Sla maar lekker over deze film!

avatar van Roger Thornhill

Roger Thornhill

• 2075 stemmen

Ik heb me toch wel vermaakt met dit lekker vervreemdende filmpje. Desoriëntatie is hier het sleutelwoord, met die contactgestoorde hoofdpersoon, die naargeestige flats. die geluidsband met dat bizarre achtergrondgekras van een viool of cello en dat documentaire-achtige spel van bijvoorbeeld Rosy – de hele sfeer deed me warempel af en toe aan het onvolprezen Eraserhead denken. De FX waren matig, met monsters er goedkoop uitzagen en soms zelfs bijna op het filmmateriaal getékend leken te zijn, maar ach, wanneer je low-budget-film eigenlijk meer een no-budget-film is kan ik dat wel door de vingers zien. Merkwaardig dat iedereen hier Rear window noemt maar dat niemand bij al die foto's op Marvins muur aan Blow-up moet denken. Wat mij betreft de leukste van de drie Mimic-films. Geweldig detail: in de verwoeste kamer met bloed op de muren en een afgerukte hand op de grond staat een vissekom waarvan het water roodgekleurd is.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Wat een slechte film zeg, hij duurt welgeteld 70 minuten en voor er wat gebeurd zijn we al 1 uur verder, de laatste 10 minuten zien we het beest / insect aanvallen bij het huis van de familie.

Daarvoor gebeurd er vrijwel niets, behalve een zoon van de familie die de hele tijd aan het fotograferen is wat er buiten gebeurd op straat etc.

Mimic 1 en 2 waren zeer goed, maar dit deel kan je gerust overslaan!