• 9.378.100 stemmen

Ginger Snaps Back: The Beginning (2004)

Horror / Thriller | 94 minuten

Met onder meer: Emily Perkins, Katharine Isabelle en Nathaniel Arcand

Gesproken taal: Engels, Italiaans en Spaans

Plot Ginger Snaps Back: The Beginning

"Evil Rises."

Ginger en Brigitte Fitzgerald wonen niet meer in de troosteloze buitenwijken van Montreal. Sterker nog, Ginger en Brigitte bevinden zich nu ergens in Canada rond 1815. Na de dood van hun ouders komen ze aan bij een fort dat door een handjevol mannen wordt verdedigd tegen weerwolven. Uiteraard gebeurt het onvermijdelijke en één van de meisjes wordt gebeten. Is de zusterliefde sterker dan de vloek van de weerwolf?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Ja we kunnen nog niet stemmen vind ik...

Aangezien de film nog niet in NL te bewonderen is... !?

Maar hopelijk word ie net zo goed als z'n voorganger!

avatar van jassonn

jassonn

Goh..nog éen.Betekent dit dat beide 'vervolgen' dit jaar uitkomen.Of is deze nog in de maak?

avatar van Wouter

Een prequel en een sequel in 1 jaar. Is dat ooit eerder gebeurd?

avatar van jassonn

jassonn

Als ik het verhaal hierboven leest heb ik niet echt het gevoel dat dit een preqeul is.Het verhaal klopt niet helemaal,maar daar zullen ze wel weer éen of andere draai aan weten te geven.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Eerste recensie.

avatar van angelo

angelo

deze film gezien is een goei film

avatar van sanna03

sanna03

is deze ginger snaps 3 die heb ik thuis liggen is heel goede film alleen zowat het zelfde als de eerste alleen in een ander tijdsperk dan

maar wel hele goede film

krijgt van mij en 4

avatar van Remi

Remi

Leuke film, maar ik denk niet dat je deze film te serieus moet nemen...

avatar van as

as

Weer een hele aardige entree in de ginger snaps films. Dit keer is de setting in de 19e eeuw. Dat klinkt als de zoveelste kunstgreep, maar de film weet er toch heel aardig mee weg te komen. De charme ligt dan ook vooral (alweer) bij de twee hoofdrolspeelsters, het heel behoorlijke camerawerk en een aardige spanningopbouw. Tuurlijk op de wolf effecten is wat aan te merken, maar door het spaarzaam laten zien, kon ik ver komen.

avatar van HALLOWEEN

HALLOWEEN

IK vond hem eigenlijk wel goed, kwa verhaal en effecten wel.

Ik vind hem beter als deel 2 maar iets minder als deel 1.

avatar van 666south park

666south park

*kots* niks aan echt niet ik vond de weerwolf ook helemaal niet eng en ik vond dat er zowat helemaal niks gebeurde 2,5 hier voor

avatar van HALLOWEEN

HALLOWEEN

South park verhaal ooit van dat gehoord, het feit dat er in het begin niks gebeurt is omdat de film zich eerst op moet bouwen om daarna een hele spannende en goeie climax te hebben.

En dat je de weerwolf niet eng vond...tja dat is jouw mening.

avatar van Gothepica

Gothepica

HALLOWEEN schreef:

IK vond hem eigenlijk wel goed, kwa verhaal en effecten wel.

Ik vind hem beter als deel 2 maar iets minder als deel 1.

Nou daar ben ik het helemaal mee eens ***

avatar van BlueSword

BlueSword

vond dit deel ook weer erg leuk, denk ik toch iets beter dan deel 2, kwa verhaal vooral.

aardig spannend maar ook weer niet eng, maar dat is wel te doen.

vind de omgeving een stuk beter dan deel 1, meer grauwe kleuren, past er meer bij vind ik.

avatar van JurassicPark

JurassicPark

geen flikker aan

avatar van Aylatje

Aylatje

Heeft dit iets te maken met deel 2. en kan iemand mij vertellenof deze deel ook ok veronica komt met de triologie dingen, want ik zie de deel er niet bij staan voor vandaag??

avatar van 606

Aylatje schreef:

zie poster ernaast zaterdag 26 mei

avatar van BlueSword

BlueSword

Aylatje schreef:

deel 3 heeft er niks mee te maken dit is gewoon deel 1 in een ander jasje.

avatar van Aylatje

Aylatje

Dankjewel :D

avatar van Minority_Check

Minority_Check

het was wel leuk
maar waarom moesten ze nou terug naar de middeleeuwen
dat was echt kut
en er komt een vervolg hierop of niet ?
want op het einde ging ginger niet dood
de andere delen waren wel leuker

avatar van 606

eigenlijk is het een remake en gek als je 1,2 hebt gezien dan moet je de knop om zetten en het gaan kijken als een gewone film en niet als deel 3

vond het erg spannen en beter als deel 1

4,5 ster

avatar van nightbreed

nightbreed

Ondanks het feit dat dit derde deel niet aan deel 1 kan tippen is dit toch nog een genietbaar filmpje.

Cijfer: 3,5

avatar van Leno

Leno

Waar deel 2 echt een vervolg was en daardoor rekening moest houden met het eerste deel hoeft er in deze film nergens rekening mee worden gehouden. Het verhaal wordt lekker simpel gehouden, waardoor het gewoon om de weerwolven draait (daar schort het aan bij deel 2).

Dat het verhaal erg veel gelijkenissen vertoont met deel 1 maakt eigenlijk niet uit. Er zitten spannende scenes in, waarbij de spanningsopbouw goed is en uitmondt in een goede climax. Verder zijn de twee dames geknipt voor hun rollen.

avatar van mikey

mikey

Nog meer lolita/gothic ongein. Met Deel 2 leek de serie de juiste weg in te slaan, helaas. Saaie en onaangenaame vertelling. 2

avatar van rox91

rox91

Nogal saaie film in vergelijking met 1 & 2

Er zit ook een vage verhaallijn in

Maar ik vond het wel de moeite om af te kijken

avatar van blokkedoos

blokkedoos

Goede en vermakelijke film. Niet veel schrikmomenten, maar je bleef goed in het verhaal zitten. Die 2 meiden acteerden goed!

1 ding vraag ik mij af.. af en toe zag je flashbacks / dejavu's.. wat hebben die larven met het verhaal te maken?

avatar van Lijkjuh

Lijkjuh

Alle 3 de delen vind ik leuk ^^

avatar van Minotaures

Minotaures

Het heeft ook een klein beetje van Dog Soldiers. Een handvol mannen die een fort verdedigen tegen Weerwolven. Bij Dog is het een groep soldaten die een huis verdedigen tegen Weerwolven. Heb toch liever DS. Maar dit was ook leuk om te zien. Ookal 1 & 2 niet gezien te hebben. 2,0*

avatar van maxo922

maxo922

vergeleken met de eerste twee is deze best slecht. er gebeurde heel weinig en er zaten ook geen schrikmomenten in. eigenlijk wilde ik hem na een half uur al afzetten, maar ik dacht dat hij mischien wel spannend zou worden...niet dus, jammer.

avatar van riefenstahl

riefenstahl

Haalt het niet bij deel één wat wel goed was.

Tegenvaller.