• 9.373.071 stemmen

Geregisseerd door: Robert Zemeckis

Met onder meer: Tom Hanks, Daryl Sabara en Nona Gaye

Releasedatum: 9 december 2004

Plot The Polar Express

"A journey like you’ve never imagined."

Een jongen die twijfelt aan het bestaan van de Kerstman, komt in een fantasiereis naar de Noordpool terecht op een magische trein. Daar zal hij de Kerstman persoonlijk mogen ontmoeten, samen met enkele andere kinderen.

Hero Boy (Adult)/ Father / Conductor / Hobo / Scrooge / Santa Claus

Sister Sarah / Mother

Know-It-All

Hero Girl (stemrol)

Billy - Lonely Boy

Smokey / Steamer

Hero Boy (motion capture)

Hero Boy (stemrol)

Lonely Boy (stemrol)

Hero Girl (motion capture)

avatar van GerwinF

GerwinF

Dit zal wel de "kerstkraker" van volgend jaar worden denk ik.

avatar van jassonn

jassonn

November 2004 pas in de Bios,en nu al op de site!

We zitten niet stil hier

avatar van empirekees

empirekees

Die poster is erg mooi!

avatar van T.O.

T.O.

Dit is dus een kerstfilm voor 2004 ? Duurt nog wel eventjes

avatar van WB

WB

Altijd wel leuk, kerstfilms in de bios! De ultieme kerstfilm wordt dit, aangezien Zemeckis bijna alleen maar topfilms heeft gemaakt!

avatar van BS

BS

net de trailer gezien en hij ziet er erg,erg goed uit.

Moest idd wel even 2 keer kijken.November 2004!

Das nog ff, maar zo te zien gaat dit een kaskraker worden!!

lees net dat het buget 'maar' 150 million dollar was .. en imdb weet ook te melden dat de "senior digital character animator" ook meewerkte aan de laatste 2 matrix-en.

Beloofd dus heeel wat te worden.Ben benieuwd wat de concurentie daartegen te zeggen heeft

avatar van streeter

streeter

De trailer deed niet veel voor mij. Toch wil ik deze film wel zien - omdat Eddie Deezen erin speelt, natuurlijk.

Misschien wil Birdy wel meer over de film vertellen!

avatar van Phooze

Phooze

Trailer op apple.com

Mooie trailer ! Kwam er relatief laat achter dat het allemaal 3D animatie was....

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Goh, ik zie op IMDb dat Michael Jeter hier nog aan mee heeft gewerkt, zn laatste film. Trailer ziet er idd erg mooi uit, wat ze tegenwoordig allemaal al niet met een computer kunnen zeg.

pjotr

Hmmm...ik ben niet erg onder de indruk van de trailer.

Waarom hebben ze dit in godsnaam in een animatiejasje gegoten? En hebben dat jochie en die machinist een overdosis botox gehad?

avatar van Diesel

Diesel

BoordAppel schreef:

Ik voorspel dat acteurs van vlees en bloed ooit overbodig zullen zijn. Dat is dan het begin van het einde van de mensheid.

James Cameron heeft ons nog gewaarschuwd.

avatar van GerwinF

GerwinF

pjotr schreef:

Hmmm...ik ben niet erg onder de indruk van de trailer.

Het wordt toch een animatiefilm? Anders is het inderdaad belachelijk.

pjotr

Ja, het wordt inderdaad een animatiefilm (zoals je dus in de trailer ziet ). Maar ik zie de meerwaarde er niet van in, zoiets kun je gewoon toch net zo goed in live-action maken?....dat is bovendien goedkoper.

avatar van magnolia_

magnolia_

ik vind het animatiesfeertje waarin deze film baadt best wel leuk.

Volgens mij gaat hier nog veel over gesproken worden

avatar van (matthijs)

(matthijs)

De trailer heeft erg de coca-cola christmasspirit te pakken. Een beetje té als je het mij vraagt. Ik sluit me aan bij anderen die het onzinnig vinden om de personages te animeren. Als je dat doet, zorg je toch op zn minst dat anders zijn dan 'echte' mensen? Wat is anders het nut ervan. Op deze manier blijft het lelijk.

avatar van John Doe

John Doe

pjotr schreef:

Toch meer kinderpubliek trekken...meer felle kleuren .

avatar van morpheus

morpheus

Nieuwe Trailer

Quicktime: LOW / MED / HIGH

(Rechter muisknop --> "doel opslaan als" is ook mogelijk)

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Niet dat ik meteen als Onderhond wil klinken, maar ik vond die trailer eigenlijk drie keer niks.

pjotr

Nee, ik ook niet - nog steeds botox-mimiek...

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

ik denk dat wij ook niet echt tot de doelgroep horen.

avatar van morpheus

morpheus

nieuwe berichtenpagina, ff de nieuwe trailer opnieuw spammen

Quicktime: LOW / MED / HIGH

Het lijkt een beetje een zootje eigelijk, en ook heel kinderachtig. Aan de andere kant is Zemeckis bekend om zijn meesterwerkjes..

avatar van eerdekes

eerdekes

Hmm, dit kan volgens mij wel eens de meest betoverende ( kerst ) animatiefilm worden hoor !

avatar van jassonn

jassonn

Vind de animatie er niet echt geweldig uitzien,en ja het komt nogal kinderachtig over dit.

avatar van eerdekes

eerdekes

niet zo pessimistisch ej

avatar van damon

damon

dit wordt zeker een topper

vooral omdat lord of the rings dit jaar de kerst voor andere films niet meer kan verpesten!!!

pjotr

Maar of je daar nou blij mee moet zijn....

avatar van FisherKing

FisherKing

Die trailer in de bios jaagt toch iedereen de bioscoop uit ? Zelden zoiets knulligs en slechts gezien.

avatar van remorz

remorz

Vond het ook een tenenkrommende trailer.

Ik blijf thuis deze kerst,

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Vond ik ook. Het zag er echt niet uit. En die muziek! Ik dacht eerst dat het een grap was (zo van die postmoderne, zlfrelativerende humor), maar toen dat niet het geval bleek, moest ik toch even slikken. Brrr...