Genre: Animatie / Familie
Releasedatum: 9 december 2004
Bekijk via Netflix
Bekijk via Prime Video
Plot The Polar Express
"A journey like you’ve never imagined."
Een jongen die twijfelt aan het bestaan van de Kerstman, komt in een fantasiereis naar de Noordpool terecht op een magische trein. Daar zal hij de Kerstman persoonlijk mogen ontmoeten, samen met enkele andere kinderen.
Hero Boy (Adult)/ Father / Conductor / Hobo / Scrooge / Santa Claus
Sister Sarah / Mother
Know-It-All
Hero Girl (stemrol)
Billy - Lonely Boy
Smokey / Steamer
Hero Boy (motion capture)
Hero Boy (stemrol)
Lonely Boy (stemrol)
Hero Girl (motion capture)
GerwinF
Dit zal wel de "kerstkraker" van volgend jaar worden denk ik.
WB
Altijd wel leuk, kerstfilms in de bios! De ultieme kerstfilm wordt dit, aangezien Zemeckis bijna alleen maar topfilms heeft gemaakt!
BS
net de trailer gezien en hij ziet er erg,erg goed uit.
Moest idd wel even 2 keer kijken.November 2004!
Das nog ff, maar zo te zien gaat dit een kaskraker worden!!
lees net dat het buget 'maar' 150 million dollar was .. en imdb weet ook te melden dat de "senior digital character animator" ook meewerkte aan de laatste 2 matrix-en.
Beloofd dus heeel wat te worden.Ben benieuwd wat de concurentie daartegen te zeggen heeft
streeter
De trailer deed niet veel voor mij. Toch wil ik deze film wel zien - omdat Eddie Deezen erin speelt, natuurlijk.
Misschien wil Birdy wel meer over de film vertellen!
Phooze
Mooie trailer ! Kwam er relatief laat achter dat het allemaal 3D animatie was....
BoordAppel
Goh, ik zie op IMDb dat Michael Jeter hier nog aan mee heeft gewerkt, zn laatste film. Trailer ziet er idd erg mooi uit, wat ze tegenwoordig allemaal al niet met een computer kunnen zeg.
pjotr
Hmmm...ik ben niet erg onder de indruk van de trailer.
Waarom hebben ze dit in godsnaam in een animatiejasje gegoten? En hebben dat jochie en die machinist een overdosis botox gehad?
Diesel
James Cameron heeft ons nog gewaarschuwd.

GerwinF
Hmmm...ik ben niet erg onder de indruk van de trailer.
Het wordt toch een animatiefilm? Anders is het inderdaad belachelijk.
pjotr
Ja, het wordt inderdaad een animatiefilm (zoals je dus in de trailer ziet
). Maar ik zie de meerwaarde er niet van in, zoiets kun je gewoon toch net zo goed in live-action maken?....dat is bovendien goedkoper.
magnolia_
ik vind het animatiesfeertje waarin deze film baadt best wel leuk.
Volgens mij gaat hier nog veel over gesproken worden
(matthijs)
De trailer heeft erg de coca-cola christmasspirit te pakken. Een beetje té als je het mij vraagt. Ik sluit me aan bij anderen die het onzinnig vinden om de personages te animeren. Als je dat doet, zorg je toch op zn minst dat anders zijn dan 'echte' mensen? Wat is anders het nut ervan. Op deze manier blijft het lelijk.
John Doe
Ja, het wordt inderdaad een animatiefilm (zoals je dus in de trailer ziet
Toch meer kinderpubliek trekken...meer felle kleuren
Zombie McGruder
Niet dat ik meteen als Onderhond wil klinken, maar ik vond die trailer eigenlijk drie keer niks.
eerdekes
Hmm, dit kan volgens mij wel eens de meest betoverende ( kerst ) animatiefilm worden hoor !
jassonn
Vind de animatie er niet echt geweldig uitzien,en ja het komt nogal kinderachtig over dit.
damon
dit wordt zeker een topper
vooral omdat lord of the rings dit jaar de kerst voor andere films niet meer kan verpesten!!!
FisherKing
Die trailer in de bios jaagt toch iedereen de bioscoop uit ? Zelden zoiets knulligs en slechts gezien.
remorz
Vond het ook een tenenkrommende trailer.
Ik blijf thuis deze kerst,
bioscoopzaal
Vond ik ook. Het zag er echt niet uit. En die muziek! Ik dacht eerst dat het een grap was (zo van die postmoderne, zlfrelativerende humor), maar toen dat niet het geval bleek, moest ik toch even slikken. Brrr...

Op tv of op streaming? Zó kijk je 'The Polar Express' tijdens kerst

'The Polar Express' wordt nu al weer heel veel gestreamd: 'Tijdloze familie-ervaring'

Kerstvakantie met de kinderen: Pathé Thuis komt met de voordelige 'Holiday Kids Classics'

'Tom Hanks in gesprek met Disney over rol in nieuwe Pinocchio-film als Geppetto'

The Snowman
Animatie / Avontuur, 1982