Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Luke Greenfield
Met onder meer: Emile Hirsch, Elisha Cuthbert en Timothy Olyphant
Plot The Girl Next Door
"Matt never saw her coming... but all his friends had!"
Matthew Kidman staat op het punt te slagen voor zijn eindexamen als hij zijn mooie nieuwe buurmeisje Danielle ontmoet. Matthew is ervan overtuigd dat hij het meisje van zijn dromen heeft gevonden, totdat zijn seksgeoriënteerde vriend Eli onthult dat Danielle eigenlijk een pornoster is. Matthew is zwaar geschrokken en weet niet hoe hij met de situatie om moet gaan.
Matthew Kidman
Mrs. Kidman
Hunter
Derek
Allesingebruik
Weinig meer toe te voegen aan wat er al gezegt is. Ik vond het een erg vermakelijke film , met name Elisha en die knul uit ''Joan of Arcadia'' voegen de betere delen toe. 4 sterren van mij
Angelhunter , kos en gemaster hebben het helaas niet juist.
Het nummer waar jij naar op zoek bent is :
This years love - David Gray
Nightstalker
Dit zijn absoluut mijn films. De film is erg leuk in elkaar gezet, en al helemaal de ongecensueerd versie
. Toppie !!!
salvatore
- 1937 berichten
. Toppie !!!
is er een 'ongecencueerde' versie??
iivan
deze films was gewoon geweldig.
goed gespeeld door de elisha, ik vond haar beter dan de hoofdspeler emile.
maar voor de rest, gewoon een super film.
goede humor, goed verhaal beetje verwacht einde maar de film en de humor maakt dat helemaal goed.
daarom dus ****
sander woellie
wel een goede film,
wat ik over deze film kwijt wil is het volgende; goede film,
de film is eigenlijk een sprookje, het onmogenlijke wordt mogenlijk, daarom is deze film zeer aan te raden voor dromers
dromers zoals mij
p.s. Elisha Cuthbert speelt haar rol erg goed en natuurlijk is het ook nog eens leuk om naar haar te kijken
TheRisingSun
Wát een heerlijke comedy! Een lekker tempo en de humor is echt geweldig. Zulke droge grappen,prachtig gewoon! Met twee zeer beste hoofdrolspelers,maar zij doen het zéker niet alleen. De bijrollen,Eli,Klitz en Kelly zijn ook schitterend rollen.
Vanaf minuut 1 loopt de film lekker door en wordt het alsmaar leuker. Er was veel leuke humor,maar vooral wanneer Matthew de XTC binnen heeft gekregen en zich op het diner voor zijn beurs bevind is echt zo komisch om te zien hoe hij zich gedraagt,echt meesterlijk. . Een zeer,maar dan ook zéér leuke tienercomedy die wat mij betreft zich makkelijk kan meten met (volgens de kenners) beste comedy ooit "There's Something About Mary".
G
de ongecensureerde versie is zeker zijn 4 *- waard
Heerlijk ontspannen met een comedy als deze
leuk, leuker, leukst
mligtenberg
Ik wist niet dat er een 'gecensureerde' versie was, haha!
Ik vond de humor echt wel goed, vooral wat TheRisingSun al via spoilers benoemd, lachen!!! Ik geef 'm 2,5*. Ik vond het meisje inderdaad heel goed acteren.
toffe gozer
Ik heb deze film net bekeken en wat een lekker vrouw is dat toch die Elisha Cutebert ppffff maar waar ging deze film eigenlijk over ? Was ie wel grappig , of niet ?
Het enigste wat mij is bijgebleven is verblindende beauty van Elisha
Waku
Eigenlijk hel simpele film.
Heeft niets om het hand en het idee porno ster valt op loser is natuurlijk helemaal onlogisch.
Maar het is smullen om Elisha Cuterbert te zien in spannende lingerie.
nuf
jammer dat mijn kijkgenoten hem niet leuk vonden, maar deze film slaagt zeker bij mij. erg simpel en grappig. veel dingen wel beetje onlogisch maar verder erg goed!
TeubY
Erg leuke film , leuk verhaal en mooi uitgewerkt, elisha cuthbert alleen al maakt de film top
Doom
Elisha maakt deze film zeker wel speciaal, ze geeft wat extra's aan de film, ze is wel een prachtvrouw hoor en ze kan ook nog is acteren, wrom is ze niet in meer bekende films te zien ?
HiLL
Buiten het feit dat Elisha een geschenk uit de hemel is, een engel, een wonder, een ontzettend mooie, betoverende, wonderschone meid is, is de film niet echt heel leuk. Er zitten hier en daar zeker leuke stukjes in, maar echt gelachen ofzo heb ik niet. Het leukste stukje vind ik nog dat Matthew met die pil in zijn mik staat te dansen op die beursuitreiking!
En hoe heerlijk zij dan staat te kijken! OMG!!!

Ook dat stuk dat hij die meid die ook een beurs kan krijgen op haar bek pakt en ook dan staat die heerlijke Elisha weer te kijken...mmmmmm
joan
een mooie film met verschillende opzichten grappig, een beetje spanning,... heel mooie film en matthew is ne vree snelle gast da maakt et dan natuurlijk ook weer al wa beter e
moraal 't is een prachtfilm die je moet gezien hebben
Purmerend
In tijden niet meer zo'n leuke romantische komedie gezien. De film staat geen moment stil, de film boeide van begin t/m het eind.
Doom
Jup, dat zekr, het blijft leuk doorgaan het verhaal met goede humor er tussen door
Jurruh
Nou, ik heb'm met m'n vriendin gezien en vond hem echt helemaal niets aan, terwijl dit vaak toch mijn soort humor is.. Maar misschien dat ik niet helemaal goed opgelet heb.. Hij krijgt nu slechts * van mij, maar ik ga'm nog maar is een keertje kijken na het lezen van deze positieve reacties.. Daarna wijzig ik misschien mijn mening
tv1984
Super knappe griet die Elisha Cuthbert. Ik heb echt genoten van haar tijdens de film dit alleen is al een 4,5 waard.
Lientjuh
Dit is een heerlijke film:
Leuk verhaal, grappige scènes, goede acteurs, ..
voor mij een 4
willbee
Lekkere, leuke en grappige film. Mijn god wat is Elisha toch lekker.
Een 3,5 van mij
mappie
Ik heb me echt geen moment verveeld bij deze film! Zeker een van de leukste romatische komedies die ik gezien heb tot nu toe! Wat is ze mooi
Quentin
Onorginele, verschrikkelijk voorspelbare typische Amerikaanse komedie met slechte humor. krap 2*
cornelis
Ik kan een goeie comedy best waarderen, maar dit had echt zo'n hopeloos slecht script...

Deze vijf ijzersterke films verschijnen volgende maand op Netflix

Desu Nôto: The Last Name

Gross Anatomy
Drama / Komedie, 1989

American Reunion
Komedie, 2012
porn actorpornographic video middelbare schoolschool partyblondesexual attractionporn industryseks komediegirl next doorsex videosexycomediahotsexy comedy